În atenția membrilor de sindicat

În atenția membrilor de sindicat

Stimați colegi,

Urmare a sesizărilor făcute de numeroși membri din organizația noastră, nu am rămas pasiv și, conform cu acordul pe care dumneavoastră mi l-ați dat de a vă apăra drepturile și interesele, mi-am exprimat deschis și onest punctul de vedere, am făcut demersuri și am acționat în consecință.

În urma acestor întreprinderi în calitate de lider de sindicat ce are mandatul dumneavoastră, am fost pus într-o situație conflictuală, totul degenerând în chiar incriminarea mea, pe motive nesusținute de realitate.

În perioada 1-3 aprilie 2013, a avut loc întâlnirea Consiliului de Conducere al Federației Sindicatelor din SRR (FSSRR), unde dețin funcția de Președinte. Membrii acestui Consiliu au afirmat că, din cauza stării conflictuale, nu a existat o comunicare între FSSRR și PDG. Drept urmare, am depus o cerere de suspendare temporară a mea din funcția de Președinte al acestei Federații, cu scopul de a facilita deblocarea comunicării dintre membrii Consiliului de Conducere al FSSRR și PDG.

Mentionez ca SUS-Radio România este, în continuare, membru cu toate drepturile, în cadrul FSSRR!

Stimați colegi,

Vreau să vă mai informez că, din septembrie 2012 până în prezent, susținând sesizările dumneavoastră, am fost în permanență atacat de PDG, fapt ce a condus la alterarea climatului în care îmi desfășor activitatea mea profesională în SRR precum si cea sindicala.

Eu consider însă că am dat dovadă constantă de loialitate față de SRR și față de dumneavoastră.

Faptul că v-am adus la cunoștință acțiunile pe care le-am întreprins – spre a găsi rezolvări pentru apărarea drepturilor si intereselor Dvs. – a fost calificat, în mod profund greșit, de PDG drept un atac la propria-i persoană. Departe, însă, de mine, această idee!
A fi transparent și vocal nu înseamnă atac ad hominem.
Simțindu-se deranjat, PDG al SRR a dispus, începând cu luna noiembrie 2012 până în prezent, ca activitatea mea profesională să fie amănunțit cercetată, analizata si atacata, cu scopul evident pentru a fi discreditat în ochii dumneavoastră.

Stimați colegi,

Având în vedere acțiunile sindicale pe care le-am întreprins, am temerea justificată că, prin diverse forme și „strategii”, domnul Ovidiu Miculescu mă va ataca în continuare, cu intenția de a-mi desface CIM-ul ori de a mă elimina din Consiliul de Administrație (acolo unde chiar dumneavoastră m-ați votat să vă reprezint).

EU NU VOI RENUNȚA sa va reprezint si sa va apar drepturile si interesele așa cum m-ați mandatat!
„Liderii” Sindicatul Liber sunt cei care v-au pierdut drepturile câștigate in ultimii 23 ani!

Vă voi ține periodic la curent cu situația !

Cu respect,
Adrian Valentin Moise
Președinte,
SUS-Radio România

Un gând despre “În atenția membrilor de sindicat

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s