TRANSPARENTA SUS-RADIO ROMANIA

Stimati colegi,

Atacurile la care am fost supus in ultima vreme, ca lider sindical si ca reprezentant al salariatilor intr-un CA dominat de numiti politici, m-au determinat sa-mi analizez retrospectiv, activitatea mea in slujba dvs., atat ca membru in CA cat si ca lider sindical. Daca este ceva ce pot sa-mi reprosez, este insuficienta transparenta, a actiunilor mele, in interesul dvs colectiv. Aceste actiuni au existat, dovada fiind agresiunile prezente la care sunt supus de catre armada presedintelui Ovidiu Miculescu, la care pune umarul si liderul sindical afiliat conducerii, dna Ciobanu Daniela. Actiunile mele au fost, si imi fac mea culpa, insuficient popularizate, ceea ce a creat celor interesati un avantaj cert, de a putea manipula perceptia angajatilor SRR, in a induce opinia ca intre mine si presedintele MICULESCU ar exista un conflict personal. Nimic mai fals. Intre Moise Adrian Valentin, ca persoana si presedintele MICULESCU nu exista un asemenea conflict. Eu cu Ovidiu Miculescu nu ne intalnim, in particular. Nu ne invartim, in viata privata, in aceleasi cercuri sociale. Nu avem afaceri impreuna. Nu avem nimic de impartit. Acele acte si fapte ale mele, care l-au deranjat pe presedintele MICULESCU si pe apropiatii domniei sale, s-au savarsit intotdeauna, fara exceptie, in considerarea responsabilitatilor mele de lider sindical si de reprezentant al salariatilor in Consiliul de Administratiei al SRR. Nu am dorit niciodata sa fiu lider sindical sau membru in CA, reprezentant al dvs, pentru obtine un statut social superior, ci pentru ca am crezut ca pot contribui la imbunatatirea calitatii vietii personalului SRR.

Azi, realizez, cu regret, ca insuficienta mea transparenta, a contribuit la nasterea unor monstri. Si realizez ca Moise, ca lider sindical si reprezentant al salariatilor, trebuie sa se reinventeze, cel putin cu privire la capitolul transparenta si comunicare, cu cei care i-au acordat incredere.

Cu infiintarea acestui blog al SUS-RadioRomania, vreau sa va dovedesc ca am invatat lectia transparentei.

Pe acest blog voi face publice toate actiunile mele, in sluja dvs, atat ca lider sindical cat si ca reprezentant al dvs. in Consiliul de Administratie.

In acest weekend, voi invata sa folosesc blogul si voi incepe sa uploadez pe site, diverse materiale privind activitatea trecuta si prezenta a SUS-Radio Romania.

Voi cauta sa postez si plangerea salariatilor care m-au reclamat, fiind in CO si CM, si sesizarea facuta de sindicat, catre ANI, voi posta si mailurile in care Demeter A.I., ma ridiculizeaza arogant, spre amuzamentul celorlalti membri ai Consiliului de Administratie.

Sa fim transparenti!

SUS RadioRomania

Un gând despre “TRANSPARENTA SUS-RADIO ROMANIA

  1. Pingback: Anunț important! | SUSROMANIA

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s