Rezumatul zilei de 15 APRILIE 2013

Stimati colegi,
Sunt foarte obosit dupa 6 ore de cercetare disciplinara. Nu va pot spune acum decat ca, atitudinea Comisiei de Cercetare (Constantin Burloiu-Presedinte, Constantin Puscas-membru, Mihai anghel-membru, Dragnea Cristian-membru, Radu Mortasifu Viorela-membru si Adina Anghelini-secretar), a fost sintetizata, magistral, de cuvintele doamnei juriste Radu Mortasifu Viorela care a spus, la un moment dat, citez aproximativ:
„este in sarcina dvs. sa va dovediti nevinovatia!”
In acelasi timp in care Comisia Burloiu ma masacra, colegii  mei din cadrul Federatiei Sindicatelor din SRR s-au adunat si au stabilit (in lipsa mea!), ilegal, sa excluda pe sindicatul SUS-Radio Romania din Federatie.
Probabil indicatiile PDG-ului au fost ca cele doua „succesuri” sa fie raportate concomitent.
Necunoscand inca, motivele pentru care, membrii Consiliului de Conducere al FSSRR, s-au intrunit in sedinta ordinara si au hotarat, excluderea SUS-Radio Romania, nu pot decat sa prezum ca acestia au facut diligentele necesare ca FSSRR sa-si ajusteze dimensiunile pentru a incapea in noua camaruta stabilita de PDG, la subsolul institutiei, ca sediul reprezentativ pentru FSSRR si alte 5 sindicate.
Oricum dupa ce vom afla」 oficial, motivele pentru care am fost exclusi vom contesta aceasta excludere!
P.S. Impresii mai detaliate o sa va prezint maine, dupa ce-mi incarc bateriile duracell!
Cu stima,
Moise A.V.

4 gânduri despre “Rezumatul zilei de 15 APRILIE 2013

  1. Bravo Moise.,.tine-te tare. Te-au pus pe carbuni, la electrosocuri…ceva ? A fost ca la Termopile? Burloiu, Puscas, au fakut infarct? Am auzit ca madam Viorela avea ochii in lacrimi………..ca a recunoscut ca e incompetenta…..hai ..poveste-ne si noua….de aia platim cotizatie….vrem sa fim condusi de un erou…nu de un nimeni….

    Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s