News!

Cu privire la cercetarea disciplinara, azi mi s-a comunicat o copie a draftului de proces verbal, asa cum a fost manuscris, pe genuchi, in viteza, de secretara comisiei. Avand in vedere ca scrisul este, in multe locuri, neinteligibil, am solicitat presedintelui comisiei, dl Burloiu, sa ne comunice un draft redactat la calculator, ca nu suntem in evul mediu. Din punctul nostru de vedere, ne aflam in fata a inca unui act de rea credinta din partea comisiei.

Pe de alta parte, azi, in mod absolut socant, ni s-a comunicat o adresa prin care conducerea SRR interzice sindicatului SUS-RadioRomania, sa mai posteze afise, la avizierele sindicale. Conform adresei, doar sindicatul reprezentativ are voie sa mai posteze la aceste aviziere. Asa cum v-am avertizat, dragi colegi, „Adrian” face toate diligentele necesare pentru ca in SRR sa ramana un singur sindicat, SLLSRR, condus de persoane aflate in gratiile lui Miculescu & Comp.
Moise distrus, FSSRR transformata in federatia celor 7 pitici, prin excluderea abuziva a sindicatului fondator (care are membri cat toti piticii ramasi in federatie), mutarea sindicatelor neagreate de Lup la subsol, sa se lupte cu sobolanii, totul merge in aceasta directie a controlului absolut.

Maine vom adresa o scrisoare de protest catre SRR si inca una catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii.

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s