PROTEST impotriva actiunii abuzive a conducerii SRR, de evacuare a sindicatului, din sediul sau

Prin prezenta, protestam, cu vehementa, impotriva actelor abuzive ale Presedintelui Director General Ovidiu Miculescu si ale subordonatilor sai, prin care acesta urmareste, in cel mai pur stil securist, anihilarea totala a activitatii Sindicatului SUS – Radio Romania.

Va informam ca, prin adresa nr. 32.060/16.04.2013, conducerea SRR ne-a solicitat sa parasim, pana vineri la ora 12, camera nr. 805, unde se gaseste sediul SUS-Radio Romania, fara a ni se oferi nici un alt spatiu, pentru a fi folosit ca sediu. (Adresa SRR se gaseste aici adresa evacuare SRR )

Daca am fi dat curs acestei solicitari abuzive, SUS-Radio Romania ar fi ramas singurul sindicat din SRR, fara sediu, desi organizatia noastra are sediul in SRR, fiind acesta stabilit chiar prin hotararea judecatoreasca de infiintare a sindicatului. Cum inca ne aflam intr-un stat de drept, o hotarare judecatoreasca este pentru conducatorii SRR, un „fapt juridic” pe care acestia sunt tinuti sa-l respecte.

Este notoriu ca SLLSRR are sediul langa cabinetul PDG iar alte organizatii sindicale au fost relocate prin Decizia Presedintelui Ovidiu Miculescu (care se gaseste aici Decizia PDG 232 din 2013.)

Considerand ca SUS-Radio Romania este subiect pasiv al unui tratament discriminatoriu din partea SRR, urmarindu-se, abuziv, lipsirea, doar a sindicatului nostru, de un sediu in cadrul SRR, am informat SRR, motivat, prin adresa noastra inreg. la SRR sub nr. 232/19.04.2013, care se gaseste aici Refuz SUSRadioRomania, ca refuzam sa eliberam spatiul de la camera 805.

Cu stima,

MOISE A.V.

19 gânduri despre “PROTEST impotriva actiunii abuzive a conducerii SRR, de evacuare a sindicatului, din sediul sau

  1. prostul de miculescu nu si a dat seama ca in decizia de relocare a unor sindicat, a uitat sa treaca si susradioromania…….esti prost rau miculescule….si tu si ala cu stent in piept…

    Apreciază

  2. Miculescule esti plin de gauri ca un svaiter!!!!!

    Ai zis ca radioul e depasit, te-ai luat de toate vocile ca si cum erai tu profesionist.
    Tu erai cu camera nu cu microfonu! Ai confundat meseria?
    Crezi ca daca esti presedinte si ti-ai luat o armata de consilieri poti sa ne pui pumnul in gura?
    Ponta asta cu care te laudai de zor ca esti prieten stie ce poama esti?
    Cred ca ar trebui sa afle si apoi sa faca curatenie.

    Apreciază

      • Lumea vorbeste peste tot. In radio mai ales este o nebunie totala. Atata ura si disperare nu a fost niciodata nici pe vremea lu raposatu. O tipa azi zicea ca sa duce la nu stiu cate biserici sa puna lumanari.
        Cei de la emisie susotesc, vocile dupa post sunt gatuite de indignare si repulsie,cei de la tehnic au ganduri bune catre PDG dar si cate Burloiu, regionalele isi dau telefoane si mesaje intre ei.
        Toti vad nedreptatea si asteapta adevarul . Am uitat sa spun de soferi, care sunt demult luati in vizor sa-i desfinteze, cica zilele trecute s-a lasat si pe la garaj cu ceva scantei.
        De femeile de serviciu ce sa mai spunem?Mai sunt cateva, vin dimineata si nu mai fac fata si apoi stau ascunse in cutiutele lor. Gigi Bel este cu ochii pe ele. Mai sunt doua cuccoane acolo dar ele nu dau cu mopul!
        Doamne ce s- a facut din institutia asta! Au ajuns oamenii sa regrete trecutul, cand veneu cu placere la servicu si erau mandrii ca lucreaza la radio.
        Sa nu iutam ca anul trecut duetul Miculescu cu Puscas au intarziat ceva timp cu salariile. Poate povestea asta cu Moise sa fie o continuare?

        Apreciază

  3. Miculescu intr-un mod primejdios, supune salariatii din radioul public la tratamente discriminatorii si la persecutii. Este evident ce se intampla cu Moise ca lider de sindicat, ca salariat si membru CA.
    Acest subiect trebuie adus la cunostinta Consiliului National pentru Combatarea Discriminarii si de ce nu si la forurile internationale. Suntem o tara libera (sau avem iluzia) si trebuie sa se stie ce se intampla.

    Apreciază

    • Personajul asta Miculescu e diabolic. Cum ma sa faca atatea nenorociri?
      Prin ce a facut denota cruzime, rautate dar si disperare.
      Atat de perfid si viclean este incat i-a inselat pe toti de langa el?
      Chiar daca ne-am suparat pe Brucan cu expresia ”dupa 20 de ani” a avut dreptate frate! Comunistii si securistii nu cred ca vor disparea din tarisoara asta. Macar sa-i mai scuturam din cand in cand.

      Apreciază

  4. Incredibil, asistam la distrugerea Radioului si a oamenilor care au pus suflet pentru aceasta Institutie. Dragi membri ai sindicatului SUS Romania, sprijiniti-va liderul si nu permiteti asa ceva!

    Apreciază

    • Multumesc pentru sprijin Cristiana. Am primit foarte multe telefoane, mesaje, emailuri si cuvinte de sprijin din partea membrilor Sindicatului SUS-Radio Romania dar si din partea membrilor din sindicate ale FSSRR, de la Radio Iasi, Cluj, Craiova, Resita, Constanta, Timisoara si a membrilor din Sindicatul liber al lucratorilor din SRR. Chiar mi-au cerut sa le dau cereri de inscriere in sindicatul SUS-Radio Romania. Solidaritatea umana in Radioul Public nu a murit. Ea abia acum renaste si se dezvolta! Multumesc tuturor colegilor care mi-au transmis un gand bun si sprijinul lor neconditionat. In acelasi timp multumesc si dusmanilor mei pentru ca mi-au aratat cine-mi sunt adevaratii prieteni! Doamne ajuta-ne sa izbavim!

      Apreciază

  5. Nici Dunarea nu-l mai spala pe Miculescu. Daca din ce a facut la secu nu a mai ramas decat numele si semnarea angajamentului, restul nu mai poate disparea. Trecutul il urmareste. Viitorul depinde de foarte multi factori. Avarus ipse miseriae causa est suae (Avarul este cauza propriei lui mizerii).
    Rusine Ovidiu Miculescu ai dezonorat Radioul!

    Apreciază

    • nu fi atat de sigur ca i s-a volatilizat dosaru’! sigur i l-au secretizat „tovarasii” ca sa-l foloseasca pe post de agent de influenta. ca atare el inca este securist… sau sri-st, sau sie-ist, sau alt soi de scârbicist! ceea ce e ilegal, dupre umilele cunostinte ale lu’ pirgu in materie de legislatie europeana! alioooo, şparlamentu’ românicii, mai rasfirati, baieti!

      Apreciază

      • poate vrei si probe, ca la tribunal!… ajunge sa demonstrezi ca aduce prejudicii salariatilor si institutiei, sa ceri demiterea lui de catre parlament si sa strigi „huo, securistilor” (toti sunt, asta-i axioma) daca nu vor sa-l dea jos. rezon?

        Apreciază

  6. Ziua News
    Managerul Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii, Ovidiu Miculescu, este membru în Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune • Între cele două instituţii au fost încheiate contracte de 40 de milioane euro pe an • Cazul a intrat în atenţia ANI şi a Comisiilor de cultură din Parlament • Soţia lui Miculescu este ambasador ONU la Washington, numită de Băsescu şi propulsată de fostul ministru de Externe Mihai Răzvan Ungureanu, actualmente premier

    Ovidiu Miculescu este membru în Consliul de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR) şi fostul candidat al PSD pentru preluarea mandatului de Preşedinte Director General al Radioului Public. Acesta a intrat, recent, în vizorul ANI pentru incompatibilitate în funcţia pe care o deţine, întrucât este membru în CA al SRR, dar şi manager la Societatea Naţională de Radiocomunicaţii (SNR), cele două instituţii având contracte anuale în valoare de 40 milioane de euro.

    Deşi această incompatibilitate datează din momentul în care a fost validat de Parlament ca membru în CA al SRR (iunie 2010), Ovidiu Miculescu nu şi-a dat demisia nici până acum dintr-una din funcţiile care-l fac incompatibil. Iar conform legii, acesta avea la dispoziţie 60 de zile pentru a-şi clarifica situaţia de incompatibilitate.

    Conflict de interese

    Cazul a intrat în atenţia Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) şi, recent, a ajuns pe masa Comisiilor de cultură din Parlamentul României. Pe lângă incompatibilitatea vădită între cele două funcţii, Ovidiu Miculescu se află şi într-un evident caz de conflict de interese: el este cel care negociază şi semnează contractul anual pentru SNR (în valoare de 40 milioane euro) şi tot el este cel care-şi dă votul în Consiliul de Adminsitraţie al Radioului public, asupra aceluiaşi contract. Mai mult, acelaşi Ovidiu Miculescu este cel care se află în grupul de lucru al SNR, pentru negocierea contractelor cu Radioul public, dar şi în grupul de lucru al Radioului public pentru negocierea contractelor cu SNR, instituţia unde este manager de top.

    Conform declaraţiei de avere, Ovidiu Miculescu primeşte de la SNR o retribuţie anuală de 94.765 Ron, iar pentru funcţia de membru în CA al SRR – 18.088 Ron.

    Sub fustele soţiei

    Cum a fost posibil ca ANI să nu verifice şi să nu urmărească un asemenea caz de incompatibilitate crasă, care este vechi de un an şi jumătate? Explicaţia este simplă şi, conform surselor noastre, răspunsul are legătură cu soţia lui Ovidiu Miculescu, Simona Miculescu. Aceasta este ambasadorul României pe lângă ONU la Washington, fiind retribuită cu un salariu de 45.438 dolari, anual. Numirea Simonei Miculescu în această funcţie a avut loc în februarie 2008, preşedintele Traian Băsescu acceptând recomandarea fostului ministru de Externe, Mihai Răzvan Ungureanu, actualul premier al României.

    Experienţa diplomatică a Simonei Miculescu cuprinde posturile de consilier de presă al Ambasadei României în SUA (Washington DC, 1994-1998), pe cea de coordonator al Departamentului de Informaţii Publice, Misiunea OSCE din Kosovo, dar şi pe cea de consilier al guvernului irakian.

    Devenind prima femeie din România cu rang diplomatic de ambasador, ea a îndeplinit, între 2000 şi 2004, funcţia de consilier prezidenţial şi coordonator al Departamentului de Relaţii Internaţionale din cadrul Administraţiei Prezidenţiale din timpul mandatului lui Ion Iliescu.

    Monopol pe releele din România

    Societatea Naţională de Radiocomunicaţii (SNR) sau RADIOCOM, are monopol asupra releelor din România. Ea este lider de piaţă în domeniul broadcasting-ului şi, în acelaşi timp, unul dintre principalii furnizori de reţele şi servicii de comunicaţii electronice din România.

    Datorită infrastructurii wireless proprii deţinute la nivel naţional, RADIOCOM poate furniza servicii în zone mai puţin accesibile altor medii de transmisie, unde ceilalţi operatori nu dispun de soluţii tehnice. Astfel, la 1 august 2010, RADIOCOM deţinea în portofoliu un număr de peste 800 de clienţi. Printre cei mai importanţi clienţi amintim: Societatea Română de Televiziune, Societatea Română de Radiodifuziune, Vodafone România, Orange România, RDS&RCS, Acces Net, BCR Asigurări, Transfond, Rompetrol, Hidroelectrica S.A., STS, MAPN, Antena 1, Pro TV, Prima TV, Realitatea TV, Radio 21, Europa FM.

    Auraş Păcuraş

    Apreciază

  7. Sursa – Bursa zvonurilor Puterea
    Megalomanie Radio Tv
    Seful suprem al Radioului public are planuri marete.
    Surse informate ne-au dezvaluit ca, Ovidiu Miculescu, instalat de PSD la conducerea SRR in vara lui 2012, se lauda acum, ca va deveni sef si peste TVR, dupa unirea celor doua institutii. Un plan de fuzionare SRTV-SRR, dupa modelul BBC, ar fi deja in lucru, iar postul de presedinte al mamutului rezultat i-ar fi promis lui Miculescu de insusi premierul Ponta. Daca informatia se adevereste, probabil ca cel putin 1.000 de angajati ai noului conglomerat media vor fi disponibilizati.

    Apreciază

  8. Sunt doi de M. Va las sa ghiciti care este Moise si care este Miculescu !
    bun-rau
    ales- numit
    sincer-mincinos
    sindicalist-securist
    compatibil -incompatibil
    victima- asupritor
    fascinant-banal
    negociator-dictator
    muncitor-profitor
    responsabil – iresponsabil
    istet-irascibil
    altruist – egoist
    binefacator- nociv
    competent-incompetent

    Apreciază

Multumesc!