In acest moment este devalizat sediul Sindicatului!

Am fost sunat, de mai mulți colegi din Radio, ca in acest moment este devalizat sediul Sindicatului Unit al Salariaților – Radio România !
Devalizatorii camerei 805, din descrierea martorilor, sunt:
1. Gheorghe Belciug
2. Violeta Arhiri si persoane neidentificate.
Persoanele care au decis/ordonat si au acționat la intrarea prin efractie, tulburarea de posesie, violare de domiciliu sunt pasibile sa răspunda penal si civil pentru aceste încălcari ale legislației in vigoare.
Aceasta postare reprezintă o dovada a faptului ca abuzurile s-au savarasit sub conducerea Presedintelui-Director General al SRR, Ovidiu Miculescu.
In cazul in care PDG al SRR nu are o hotărâre judecătorească de evacuare a camerei 805 atunci acesta va fi acuzat de abuz in serviciu.
Va țin la curent!
Moise A.V.

4 gânduri despre “In acest moment este devalizat sediul Sindicatului!

  1. Tacere de mormant in radio. Toti sunt gatuiti si inspaimantati. Cateodata se mai susoteste ca se pregatesc alte nenorociri.
    Mediatizarea abuzurilor facute in radio este o arma de a le stopa.

    Apreciază

  2. Din ordinul lui Miculescu au intrat. Cu ce drept? Chiar daca sediul este al SRR ce era in acel sediu nu apartinea sindicatului la care tu Adrian erai presedinte? Nu stiu cum se incadreaza legal aceste fapte dar eu cred ca trebuie facuta iar plangere.

    Apreciază

  3. SRR este sub teroare. si mustele merg tiptil. nici pe vremea lui ceau nu era asa. treziti-va oameni buni. hai sa facem o lista cu semnaturi de protest. otemitem la parlament sa l dea jos pe securila.

    Apreciază

Multumesc!