Plangere penala

Sindicatul Unit al Salariatilor-Radio Romania a depus plangere penala impotriva persoanelor care au dispus, autorilor care au spart sediul sustragand documentele si bunurile apartinand sindicatului.
Acum asteptam ca legea si organele abilitate sa-si faca datoria.
Comisiile de abuzuri ale Camerei Deputatilor si Senatului au fost sesizate cu toate abuzurile savarsite impotriva SUS-Radio Romania si impotriva desfacerii ilegale a contractului individual de munca a liderului Adrian Moise.
In scurt timp vor veni si raspunsurile din partea organelor abilitate!
Cei care se vor face vinovati de incalcarea legii vor raspunde pentru faptele lor!
Va tinem la curent!

2 gânduri despre “Plangere penala

  1. Ovidiu Miculescu este primul presedinte al radioului public care nu a inteles, in deplinatatea ei, adevarata dimensiune a functia sale.
    Este singurul dintre presedintii acestei institutii care nu a respectat, in spirit si litera, Constitutia Romaniei.
    Inzestrat de Parlament cu prerogative deosebit de importante, Ovidiu Miculescu nu a inteles sa fie un presedinte corect si responsabil. De altfel, in raport cu importanta atributiilor, acesta joaca un rol dubios pentru o functie de conducere a unei institutii publice confundand radioul public cu radioul personal ce ar fi finantat din propriul buzunar si nu din bani publici.
    Domnule Moise ai deranjat retelele de interese tesute in jurul lui.
    Nu mai am asteptari pozitive din partea acestui presedinte, prin puterea lui a elimitat dreptul la libera exprimare, acesta fiind unul din cele mai mari castiguri ale revolutiei din 1989.
    Miculescu crede ca prin puterea lui poate ingenunchia orice, poate invinge orice, manifestandu-se arbitrar cu salariatii din radioul public, punandu-le lanturi din ce in ce mai groase.
    Se insala! Opinia publica si nu numai, va reactiona cat de curand!
    Pa MICUlescule!

    Apreciază

Multumesc!