SUS-RADIO ROMÂNIA LUPTĂ, ÎN CONTINUARE, PENTRU DREPTURILE VOASTRE!

Adr 48 din 15 iulie 2013 notificare drepturi CCM Mass Media pg1Adr 48 din 15 iulie 2013 notificare drepturi CCM Mass Media pg2Adr 47 din 1 iulie 2013 salariu minim pe SRR

Mai mulți membri de sindicat m-au sunat să mă întrebe dacă este adevărat că s-a desfințat Sindicatul Unit al Salariaților-Radio România.
NU ! Nu s-a desfințat și, mai mult, este singurul Sindicat din SRR care face demersuri pentru obținerea drepturilor neacordate de către Angajator și Sindicatul Liber al lucrătorilor din SRR din Contractul Colectiv de Muncă la nivel de Mass-Media.
Mă bucur că membrii Sindicatului Unit al Salariaților-Radio România sunt oameni loiali sindicatului, uniți, indiferent de situație.
Cu toate presiunile din partea Conducerii SRR și a unor asa zisi lideri de sindicat, vom face toate demersurile, conform mandatului dumneavoastră, pentru acordarea membrilor SUS-Radio România a tuturor drepturilor din CCM la nivel de Mass Media.
Începand de luni 15 iulie a.c., voi demara Campania de strângere  de semnături pentru obținerea drepturilor neacordate de Angajator și voi depune în instantă aceasta cerere de acordare.
Având în vedere faptul că am fost sfatuit să nu mai vorbesc pe telefonul de Radio cu colegii care au telefon de radio vă propun să-mi trimiteți pe emailul aesiom@gmail.com orice întrebare sau problemă cu care vă confruntați.
Confidențialitate este asigurată 100%.
Acum o lună de zile, la ”’solicitarea”‘ conducerii, am fost dat afară din grupul SRR de pe Facebook.
De aceea, din 17 iunie a.c. am făcut un cont nou cu numele de Susromania. Intrați și pe el.
Multumesc celor care mă țin la curent cu ”mizeriile„ pe care le scriu împotriva mea anumite persoane care sunt în slujba conducătorului ”suprem”!

Pentru colegii, membri sau nemembri de sindicat, care doresc să se înscrie în Sindicatul Unit al Salariaților-Radio România aștept pe emailul aesiom@gmail.com solicitarea lor.

Vă rog, ca de fiecare dată, când cineva vă spune ceva în legatură cu persoana mea să verificați direct la sursă: să mă întrebați pe email orice!

Cu stimă,
Adrian Valentin Moise
Președinte

2 gânduri despre “SUS-RADIO ROMÂNIA LUPTĂ, ÎN CONTINUARE, PENTRU DREPTURILE VOASTRE!

  1. Foarte bine Adrian! Nu te lasa! Suntem cu tine! Si pe mine m-au intrebat mai multi colegi din Sindicatul liber ca vor sa se inscrie in sindicatul tau. Le spun sa-ti trimita mail.
    Dumnezeu sa te pazeasca si sa te ajute sa-i invingi pe acesti venetici care vor sa distruga radioul!

    Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s