MICULESCU SE RAZBUNA CA ……. PE SAT!

Catre

Ovidiu Miculescu 

Stejarel Olaru, 

 Andras Demeter

 Maria Toghina

 Adelina Radulescu

 Mihai Voicu

 Ana Florea 

 Bogdan Iuliu Hossu

 Mirela Fugaru 

 Doina Tanase 

 Ducu Bertzi

Ileana Savu

 Alina Ciorpan-secretariat CA

 

 

Buna ziua,

 
Avand in vedere faptul ca nici pana la ora 11.30 (22.08.2013) nu am primit mapa cu ordinea de zi si materialele pentru sedinta de Consiliu de Administratie, prevazuta a avea loc in data de 28.08.2013, solicit secretariatului CA urmatoarele:
 
1. Sa transmita, de indata, ordinea de zi si materialele aferente pentru sedinta de CA prevazuta a avea loc in data de 28 august 2013;
 
2. Sa  transmita cererea mea de a amana sedinta Consiliului de Administratie prevazuta pentru data de 28 august a.c. si reprogramarea ei pentru data de 29 august a.c., avand in vedere ca eu nu am primit ordinea de zi si materialele aferente conform ROF CA al SRR art.22 alin. (1);
 
3. Trecerea pe ordinea de zi a sedintei de CA a urmatorului punct:
 
– Examinarea, din punct de vedere al legalitatii, a ordinului PDG nr. 650/14.08.2013 si luarea unei hotarari pentru promovarea de catre Societatea Romana de Radiodifuziune a unei actiuni , in instanta, pentru anularea acestui ordin, ca fiind ilegal, precum si tragerea la raspundere juridica a Presedintelui-Director General in conformitate cu art. 216, 219 alin. 2 si 220 din Codul Civil.
 
In subsidiar, Consiliul de Administratie sa hotarasca introducerea unei cereri de ordonanta presedintiala avand ca obiectiv suspendarea executarii ordinului PDG nr. 650/14.08.2013, in conformitate cu art. 217 din Codul Civil.
 
A se vedea ca prin ordinul PDG nr. 650/2013 s-a restrictionat, ilegal, libertatea de acces a membrilor Consiliului de Administratie in sediul SRR, punandu-se in contra intereselor Societatii Romane de Radiodifuziune.
 
4. Trecerea, pe ordinea de zi, a documentului de convocare primit din partea Parlamentului Romaniei cu privire la prezentarea in Comisiile de buget finante si de Cultura a raportului de activitate al SRR pentru anul 2012, de catre membrii CA al SRR, conform art. 37 alin. (1) din ROF CA al SRR si din legea 41/1994 rep.;
 
5. Informare privind plangerea penala depusa de reprezentantul ales al salariatilor in CA al SRR, Adrian Valentin Moise, impotriva domnului Ovidiu Miculescu-Presedinte-Director  General al SRR, in calitate de semnatar al Ordinului nr. 650/2013.
 
Stimati colegi,
 
Va informez ca am fost nevoit sa-mi deschid acest email (adrianmoiseCA@gmail.com) urmare a faptului ca nu am primit materialele pentru sedinta CA pe suport hartie, desi am depus la jumatatea lunii iulie o cerere scrisa in acest sens.
 
In cazul in care nu se va respecta ROF CA al SRR si legea 41/1994 rep. voi fi nevoit sa apelez la instanta de judecata pentru rezolvarea acestor probleme.
 
In fapt aceasta reprezinta o plangere prealabila.
 
Cu deosebita consideratie,
Adrian Valentin Moise
reprezentant al salariatilor in Consiliul de Administratie al SRR

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s