Un OM care nu uită și nu se lasă: ADRIAN SOBARU!

Adrian Sobaru 10 09 2013 poza 1Adrian Sobaru 10 09 2013 poza 2

La UNIVERSITATE alături de Adrian Sobaru după ce i-am transmis comunicatul de susținere din partea Comitetului Executiv al FRJ MediaSind.

FRJ MediaSind se solidarizează cu protestele lui Adrian Sobaru împotriva Puterii

Federaţia Română a Jurnaliştilor MediaSind se solidarizează cu protestele declanşate de către angajatul Societăţii Române de Televiziune, Adrian Sobaru, împotriva politicii aplicate de către actuala coaliţie aflată la putere, Uniunea Social Liberală – USL şi a promisiunilor neonorate de către aceasta din campania electorală.

Amintind de sloganul USL din campania electorală – DREPTATE PÂNĂ LA CAPĂT !, Adrian Sobaru a intrat astăzi, 10 septembrie 2013, de ziua copilului său, în greva foamei, în Piaţa Universităţii din Bucureşti. Acesta  solicită depolitizarea Televiziunii publice, radioului şi a celorlalte instituţii importante ale statului de drept, soluţionarea problemei Roşia Montana, precum şi respectarea tuturor promisiunilor făcute de conducerea USL în campania electorală.

FRJ MediaSind solicită conducerii Uniunii Social Liberale să soluţioneze în regim de urgenţă revendicările angajatului SRTV şi să-şi onoreze promisiunile făcute cetăţenilor în campania electorală. De asemenea, FRJ MediaSind solicită autorităţilor să asigure urgent grevistului  asistenţă medicală pentru a se preîntâmpina o tragedie.

FRJ MediaSind va aduce la cunoştinţa Federaţiei Europene a JurnalilștilorFederației Internaționale a Jurnaliștilor, Parlamentului European și Comisiei Europene modul prin care Guvernul Ponta va soluționa problemele ridicate de către Adrian Sobaru. Menționăm că încă de la instalarea în funcție a Guvernului, FRJ MediaSind a solicitat premierului Victor Ponta depolitizarea instituțiilor publice de media și sancționarea persoanelor care se fac vinovate de falimentarea morală și economică a acestora.

Federația Română a Jurnaliștilor MediaSind

Comitetul Executiv

 foto: Adrian Sobaru (Mediafax)

PS Stiti ce mi-a spus Adrian Sobaru, apropo de greva foamei: Dacă ar mai fi încă 30 de oameni care i-ar urma exemplu altfel ar sta lucrurile!

Voi ce părere aveți? Aștept punctul vostru de vedere (mai jos) sau mesaje pentru Adrian Sobaru!

3 gânduri despre “Un OM care nu uită și nu se lasă: ADRIAN SOBARU!

 1. Are dreptate Adrian Sobaru! Suntem lasi!
  Eu o sa ies in strada si le spun si prietenilor mei sa faca acest lucru!
  Daca nu noi atunci cine?
  Acest om ne-a demonstrat tuturor ca am uitat gestul sau eroic!
  Oare ce trebuie sa mai faca ca sa intelegem?

  Apreciază

 2. Felicitari, curajosului Adrian Sobaru! Felicitari, Federatiei Romane a Jurnalistilor MediaSind, pentru ca il sustineti moral si juridic! Va doresc succes din toata inima! Singura problema este ca sanatatea sau viata lui Adrian Sobaru nu este importanta pentru putere, asa cum nu este importanta viata romanilor. Da, sunt de aceeasi parere cu acesta, ca alt impact ar avea daca i s-ar alatura zeci si chiar sute de oameni. Unii nu pot, altii sunt lasi, dar este foarte posibil sa i se alature mult mai multi decat spera si din medii total diferite. E nevoie de cat mai multi, ca aceasta greva a foamei sa nu fie facuta in zadar si sa aiba impact international, implicit solutionarea revendicarilor. E usor de dat cu parerea, mai ales ca sunt in Spania, dar va asigur ca imi pare rau pentru suferinta romanilor de acasa.
  @Adrian Sobaru…Iti doresc sanatate, putere, izbanda, si nu uita: pentru copilul tau esti un erou!

  Apreciază

  • Multumim pentru mesaj!
   Din pacate Guvernarea este surda, oarba si muta!
   Dar noi asteptam un semn!
   Speram sa se trezeasca! Acum cand nu este prea tarziu!

   Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s