Evz.ro: Ce directoare i-a mărit salariul soţului în ultimele ei zile de mandat şi n-a păţit nimic

Monday, 21 October 2013

Ce directoare i-a mărit salariul soţului în ultimele ei zile de mandat şi n-a păţit nimic

Autor:  Profesorul distrat

Conflictul între Federaţia Română a Jurnaliştilor, MEDIASIND şi Ovidiu Miculescu, preşedintele Societăţii Române de Radiodifuziune, este de notorietate publică. MEDIASIND-ul a reuşit să evidenţieze şi să mediatizeze multe aspecte din viaţa lui Ovidiu Miculescu.

Cu toate că activitatea acestuia, în ultimele decenii, a fost trecută prin furcile caudine Ovidiu Miculescu este de neclintit de pe funcţia sa. Atunci MEDIASIND a început să se ocupe de cei mai apropiaţi colaboratori ai săi şi a ajuns la Maria Ţoghină. Aceasta este consilier al lui Ovidiu Miculescu şi membru în conducerea radioului public.

Pe vremea când chiar Maria Ţoghină conducea această instituţie, mai exact în una dintre ultimele sale zile de mandat (26 iunie 2010), aceasta i-a majorat salariul soţului său cu aproape 15 milioane de lei vechi.

Suma respectivă este cu mult peste salariul mediu al unui cadru didactic iar până la majorare soţul ei avea un salariu mult mai mare decât al oricărui director de şcoală din România.

Poate că Maria Ţoghină atunci când a întocmit actul adiţional nr.2 la la contractul individual de muncă nr.16206 şi-a luat toate măsurile legale. Dar mie nu mi se pare moral să-i majorezi salariul soţului, aşa pe furate, în ultimele tale zile de mandat. Ca să nu mai spun că mă tot întreb cum noi profesorii am rămas în halul ăsta de căruţă!

Un gând despre “Evz.ro: Ce directoare i-a mărit salariul soţului în ultimele ei zile de mandat şi n-a păţit nimic

  1. NU este vorba doar de imoralitate ci chiar de conflict de interese.
    De acest lucru ar trebui sa se ocupe ANI!
    Asa cum s-a ocupat si de Seful Mariei Toghina, incompatibilul Ovidiu MIculescu!

    Apreciază

Multumesc!