Anunt cu privire la incetarea starii de suspendare a presedintelui FSSRR, Adrian Valentin Moise

Welcome back, Adrian Moise!

De la presedintele ex-suspendat al FSRRR, am primit urmatorul anunt:

„Către

Membrii Consiliului de Conducere al FSSRR

 Stimati colegi,

Prin prezenta va instiintez ca starea mea de suspendare din functia de presedinte al FSSRR, care a inceput la 2 aprilie 2013, a luat sfarsit.

Incepand cu data de 27.10.2013, imi reiau integral, toate atributiile de presedinte al FSSRR.

Motivele esentiale, pentru care am luat aceasta hotarare, sunt urmatoarele:

De la data suspendarii mele, Federatia a intrat in „moarte clinica”, nemaiexistand decat pe hartie. Sub „atenta” indrumare a dnei Liliana Ursu si a domnului Zubin Tudor Constantin, organizatia a ramas fara sediu si a ramas fara documentele esentiale ce tin de organizarea si functionarea federatiei ( arhiva si documentele contabile ale federatiei).

Din data de 22 aprilie a.c., de cand s-a patruns prin efractie, in camera 805, in sediul sindicatului SUS-Radio Romania, si de cand s-a pierdut posesia documentelor Federatiei si sindicatului, acestea putrezesc intr-o magazie incuiata din subsolul SRR.

Datorita relei credinte cu care au actionat impotriva interesului federatiei, doamna Ursu Liliana si domnul Zubin Constantin si, in special, datorita refuzului domnului Zubin Constantin de a ridica, de la reprezentantii SRR, actele si documentele contabile ale federatiei, in data 02.08.2013, cand s-a facut inventarierea documentelor din camera 805, astazi federatia este pasibila de amenda de 4500 lei, pentru ca inca nu s-a depus, in termen legal, la administratia financiara a sectorului 1, situatia financiara anuala privind anul 2012.

Mai mult, detin informatii ca unii lideri de sindicate din FSSRR, instigati de Presedintele Director General Miculescu Ovidiu care le-ar fi promis marirea salariilor, s-ar fi strans in data de 15 aprilie 2013, pentru a vota excluderea sindicatului SUS-Radio Romania si a subsemnatului din FSRR. In masura in care este reala, aceasta imprejurare mi se pare absolut incalificabila si se cere neaparat clarificata, iar cei care au actionat in acest mod, corupti de viziunea unor castiguri materiale, in schimbul distrugerii federatiei, trebuie exclusi urgent din federatie.

Pentru o analiza a starii federatiei, pe perioada cuprinsa intre data suspendarii mele (02 aprilie 2013) si data reinstaurarii mele in atributiile de presedinte FSSRR, pentru a se analiza daca dna Ursu Liliana si dnul Constantin Zubin Tudor au actionat impotriva intereselor federatiei, pentru a se stabili daca a existat o ingerinta ilicita a domnului Ovidiu Miculescu, in activitatea federatiei, pentru a se hotari cu privire la viitorul federatiei, voi convoca biroul executiv, intr-un timp foarte scurt si, ulterior, Conferinta FSSRR.

Ca masuri de maxima urgenta, imi propun urmatoarele:

1) In calitate de presedinte al federatiei, voi actiona pentru recuperarea urgenta a sediului si a documentelor federatiei, de la SRR, si pentru intrarea in legalitate a federatiei, in relatia fiscala cu organele statului, inclusiv pentru a plati amenda fiscala;

2) Cu privire la amenda fiscala de 4500 lei, ce va fi platita de catre federatie, pentru nedepunerea in termen legal, a bilantului contabil, voi studia posibilitatea ca aceasta sa fie recuperata, ulterior, in solidar, de la persoanele vinovate, respectiv dna Ursu Liliana si domnul Zubin Constantin. Avand in vedere ca avem nevoie de bani, pentru a plati amenda fiscala, va solicit cu respect sa va achitati cotizatia la zi (1,5 lei/lunar x nr. de membri);

3) Voi actiona de urgenta, pentru recuperarea, prin executor judecatoresc, a creantei de 1.500 lei pe care Federatia o are impotriva Sindicatului Liber al Lucratorilor din SRR.

Cu stima,                                                                                                                                                                                                                                                                                27.10.2013

A.V. Moise

Presedinte FSSRR”

Un gând despre “Anunt cu privire la incetarea starii de suspendare a presedintelui FSSRR, Adrian Valentin Moise

  1. Liliana si Zubin au fost doar cozile de topor ale porcusorului vietnamez. Daca veti plati amenda de 4500 lei, eu zic sa i-o imputati direct lui miculescu ca doar el a preluat conducerea federatiei, ascuns dupa cei doi.
    in al doilea rand te sfatuiesc sa desfiintezi federatia asta parazita, care a trait pe spatele tau si pe care Micutzu a folosit-o sa te-njunghie in spate. Ce e aia federatie cu sindicate care au doi membri! nu va dati seama ca sunteti penibili? Moise, fii baiat desept si scapa de clovnii astia care conduc sindicate din el si sotie…lupta singur, fratele meu!

    Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s