” O semnam, dar o dam anonima ! „

” O semnam, dar o dam anonima ! „

tache

Va mai amintiti?  In “O scrisoare pierdută” a lui Caragiale,  Tache Farfuridi şi Iordache Brânzovenescu, membrii ai partidului de guvernământ, au o replică celebră : “O semnăm, dar o dăm anonimă”.

Pe 19 martie a.c., pe holurile SRR, fusese postata o anonima prin care subsemnatul era improscat vitejeste, cu dejectiile unei minti bolnave.

Atunci, Miculescu Ovidiu  nu a facut nici un gest prin care sa-si manifeste opozitia ca holurile institutiei sa fie folosite pentru atacuri anonime impotriva demnitatii subsemnatului, desi chiar Regulamentul SRR, interzicea postarea de anunturi anonime, pe peretii institutiei.

Azi, incurajata de complicitatea tacita a administratiei Miculescu, aceeasi persoana, ma ataca iar, prin aceeasi metoda. Din nou pe holurile institutiei,  au aparut anonime impotriva subsemnatului.

Putin cate putin, aceasta persoana ni se dezvaluie.

Garantat, nu este Miculescu. Acesta chiar daca  ar avea un interes sa loveasca in subsemnatul,  e plecat in Asia (posibil sa faca un research, in vederea infratirii noastre, cu un alt post de radio asiatic).

Deci,  in masura in care nu stapaneste secretul teleportarii, nu putea sa planteze el, azi,  anonimele, pe holurile SRR.

Desi are informatii despre sedintele Consiliului de Administratie, adversarul meu anonim nu este, cu siguranta, un membru al Consiliului de Administratie, intrucat niciunul, nici macar Miculescu,  nu este de conditie atat de joasa.

Oare pe cine oi fi lovit eu, in ultimele zile, si a participat la sedintele Consiliului de Administratie, dar fara sa fie membru al Consiliului de Administratie?

La ultima sedinta CA, din data de 23.octombrie, a participat, fara sa fie membru CA, dna Nicoleta Balaci, proaspat aleasa in functia de presedinte al Sindicatului Liber al Lucratorilor din SRR, dupa ce a lasat Sindicatul National al Jurnalistilor Partener Media (pe care,  in luna februarie a.c., il adusese la numarul impresionant de ” ein”  membru),  mostenire, sotului.

La aceasta sedinta, m-a izbit limbajul folosit de dna  Nicoleta Balaci, pentru a-si arata sprijinul fata de Maria Toghina, persoana cu privire la care,  atat sindicatul SUS-Radio Romania cat si subsemnatul, in calitate de membru CA, au depus sesizari la ANI.

Dna Nicoleta Balaci folosea expresii de epoca rosie, de genul : ” ne-au sesizat membrii de sindicat”;  ” colegii care ne-au semnalat,  se intrebau, printre altele(…) si de asemenea, isi exprimau ingrijorarea…”.

Ascultand-o, nu ma puteam impiedica sa nu admir abilitatea cu care, dna Nicoleta Balaci, folosea, pentru a-si servi prietena,  cu o gratie de ciocan, puterea fluviu, care nu putea fi combatuta, a maselor indignate, a grupului „anonim” de colegi ( era sa scriu ” tovarasi”).

Gandindu-ma ca Nicoleta Balaci m-a urmarit si  la Dublin, unde a avut un comportament de joasa speta , facandu-l pe Jim Boumelha, presedintele IFJ, sa o aprecieze ca „o pata pe obrazul jurnalismului din Romania”,

Gandindu-ma ca e suparata ca SLLSRR datoreaza FSSRR, 1500 lei + cheltuieli de executare,

Gandindu-ma ca poate, Nicoleta, e suparata ca are o plangere penala la Parchet,

Nu ma pot impiedica, sa nu ma intreb: Sa fii tu oare,  Viorico?Semnam, dar o dam anonima”?viorica

A V Moise

3 gânduri despre “” O semnam, dar o dam anonima ! „

  1. Pingback: Sesizarea SUS-Radio România și răspunsul lui Georgică Severin | SUSROMANIA

  2. In primul rand, fraiere, n-ai cum sa ma dovedesti, ca am purtat manusi. in al doilea rand, nu aveam un membru, ci trei : eu, sotu si inca un baiat de incredere.

    Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s