Sfarsitul Sindicatului Liber al Lucratorilor din SRR. Pupaza de la Dublin

Sfarsitul Sindicatului Liber al Lucratorilor din SRR.

Pupaza de la Dublin

 

Observand  rocada surprinzatoare, la conducerea SLLSRR, dintre Dana Ciobanu si pupaza de la Dublin, nu ma pot impiedica sa nu suspectez ca prietenul Securitatii si al lui Ponta, incompatibilul Miculescu, si-a bagat coada de drac, si aici.

Dana Ciobanu nu mi-a facut nici un favor. Din contra, mereu a fost de partea gastii lui Miculescu. Dar poate ca a avut niste limite. Poate ca, la un moment dat, nu a vrut sa-si mai bage capul in haznaua lui Miculescu.

Si atunci, pe mecanismul folosit de Adrian, pentru a corupe si a distruge FSSRR, e foarte posibil ca Dana Ciobanu sa fi  fost inlocuita cu o alta persoana, gata de orice, a carei limita e doar spatiul. Pupaza de la Dublin. Nicoleta Balaci.

Din punct de vedere al perfomantelor sindicale, nimic nu o recomanda pe Nicoleta Balaci sa preia conducerea SLLSRR.

Pana cand s-a cocotat la conducerea SLLSRR, Nicoleta Balaci a condus un sindicat, Sindicatul National al Jurnalistilor-Partener Media, pe care in februarie il adusese la un membru. Asta nu putea fi sindicat national, nici macar in Lichtenstein sau Andorra.

Daca ne raportam la aceasta performanta negativa sindicala, putem  trage concluzia amuzanta ca Nicoleta Balaci a fost adusa, in SLLSRR, pentru a aduce si acest sindicat, la un membru, ceea ce echivaleaza cu inceputul sfarsitului, pentru SLLSRR.

Pe de alta parte, Nicoleta Balaci este o  persoana care nu a avut nici o jena sa se comporte ca o precupeata, la Congresul  Federatiei Internationale a Jurnalistilor de la Dublin, nu a avut nici jena sa hartuiasca si sa agreseze pe organizatorii respectabili ai intalnirii, totul pentru a ma impiedica sa-mi exercit mandatul de reprezentant al Mediasind.

Comportamentul acesteia, nu a incetat decat atunci cand a fost aruncata afara, din spatiul Congresului, de catre bodyguarzi.

Presedintele IFJ, dl Jim Boumelha a caracterizat-o, in acest context, o pata rusinoasa pe obrazul jurnalismului din Romania.

Profilul psihic al acestei individe, corespunde profilului autorului de anonime care ma balacareste pe mine si pe sotia mea, pe  holurile SRR, cu complicitatea  indulgenta si amuzata a lui Miculescu.

Coincidental sau nu, Pupaza de la Dublin foloseste aceleasi tipare de comunicare, ca si autorul anonimelor.

Nu are curaj sa-si asume idei.

In sedinta CA, pretinde ca vorbeste in numele unui grup de colegi, care au sesizat-o.

 Posteaza, ca lider SLSRR, anunturi sindicale pe care nu le semneaza.

 La fel ca si autorul anonimelor, se refera,  la mine, ca fiind lider ” autoproclamat”.

Minte de ingheata apa de la robinet, cu privire la inexistenta unei creante FSSRR, asupra SLSRR. In dovedire, postam  titlul executor, incheierea executorului judecatoresc si factura executorului judecator, pentru serviciile de executare, aici: titlu incheiere exec. si factura.

Daca Miculescu a avut vreo contributie, la aducerea acestei fapturi, in fruntea SLSRR, si-a facut siesi, un deserviciu, iar eu ar trebui poate, sa-i multumesc.   SLSRR  a pornit  tiptil, tiptil, spre cimitir ( a se citi ” desfiintare”),  iar folosirea acestui sindicat,  impotriva interesului general al salariatilor, va lua sfarsit in curand. SUS-Radio Romania va ramane singura organizatie viabila, luptand exclusiv pentru interesul salariatilor.

Pentru ca mie imi place sa-mi asum si ideile si opiniile,

A.V. Moise

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s