Și tăcerea este un raspuns!

Catre toti membrii de sindicat din SRR,

Ieri, 31 octombrie a.c., dupa 6 zile de tacere din partea reprezentantilor de sindicate care fac parte din Federatia Sindicatelor din SRR, le-am transmis urmatoarea scrisoare:

„Stimati colegi,

Sunt socat sa constat lipsa dvs de interes si reactie, cu privire la FSSRR.

Nu am primit nici un feedback, de la nici unul dintre cei carora le-am adresat mesajul meu din 27 octombrie, mesaj pe care l-am facut dealtfel si public, pe blogul sindicatului SUS-Radio Romania.

Nici unul dintre cei vizati, nu a negat ca i s-ar fi marit salariul de catre PDG, ca urmare a sedintei din 15 aprilie 2013.

Ca sa incerc sa vad lucrurile in mod pozitiv, macar apreciez ca sunteti onesti si recunoasteti, prin tacerea dvs., ca asa s-au intamplat lucrurile.

Trist, dar asta e situatia.

Trecand peste dezamagirea mea personala, consider ca este imperios necesar sa ne intalnim si sa stabilim, viitorul federatiei.

Exista posibilitatea de a hotari impreuna dizolvarea federatiei si de a actiona impreuna in acest sens, sau exista posibilitatea de a continua voi, acest proiect, fara mine si fara sindicatul SUS-Radio Romania.

Nu va neg dreptul de a continua fara mine.  Si, cel putin la momentul de fata, asa cum voi nu ma mai vreti, nici eu nu va mai vreau.

Imi primul rand, nu pot continua o relatie, cu oameni care apar ca m-au vandut lui Miculescu, pe 30 arginti.

In al doilea rand, din punct de vedere obiectiv,  federatia, nu mi se mai pare un proiect sustenabil, din moment ce, sindicate din federatie au ajuns sa aibe membri, sub limita prescrisa de lege pentru infiintarea acestora (15 oameni).  Ca o parere personala, aceste sindicate ar trebui,  la randul lor dizovate, intrucat e ridicol sa te prezinti public ca lider de sindicat, cu 9 membri cum are Liliana Ursu, sau cu 3-4 membri cum are Anca Radut. Dealtfel si legea 62/2011, trimite la dizolvarea sindicatelor care raman fara nr. de membri necesari.

In al treilea rand, federatia, prin Zubin Constantin, a fost  folosita pentru a da o aparenta de legalitate evacuarii fortate a sindicatului si federatiei din camera 805 si confiscarii bunurilor federatiei si sindicatului, cu consecinta ca acestea au ajuns sa putrezeasca in subsolul SRR.

Sunt aspecte peste care eu, ca om, nu pot sa trec.

Deci cel putin, fata de un aspect, suntem cu totii de acord. Drumurile noastre trebuie sa se desparta.

Problema este ca trebuie sa ne despartim decent, cu respectarea statutului si a legii.

Nu pot accepta, joaca incompetentă, de nivel de gradinita, a Lilianei Ursu si a lui Zubin, la conducerea Federatiei, in timp ce eu raman, in registrele publice, responsabil juridic, pentru persoana juridica FSSRR.

Federatia, o persoana juridica, trebuie condusa de oameni maturi, care inteleg ca au o responsabilitate juridica fata de aceasta si care vor sa si-o asume, asa cum cerea legea.

Deci, asa cum am promis, eu am inceput sa actionez pentru a repune pe picioare federatia, cel putin pana ne intalnim si hotaram, in conformitatea cu legea si cu statutul federatiei, viitorul acesteia.

Mai jos va atasez, titlul executoriu,  incheierea emisa de Biroul Executorului Judecatoresc „Silvia Scaesteanu”, pentru recuperarea creantei pe care o avem asupra SLLSRR si copie dupa factura emisa de BEJ. Plata facturii urmeaza sa fie recuperata tot de la SLLSRR.

Urmeaza sa solicit SRR, restituirea documentelor contabile ale federatiei, restituirea camerei 805, intocmirea urgenta si depunerea bilantului contabil.

Sper ca, toate acestea,  sa le pot rezolva in max. 3 saptamani.

Va rog sa-mi comunicati daca acceptati sa ne intalnim in saptamana 18-24 noiembrie, eventual in weekend, la Bucuresti sau in alta locatie convenabila pentru toti.

Pentru ca sa conteze la discutii, le solicit celor care nu mai au 15 membri in sindicate, sa treaca la completarea numarului minim legal si la plata cotizatiilor pentru ca, la momentul de fata, in contul federatiei sunt 361, 27 lei.

In caz contrar, in calitate de organ conducator al federatiei, voi solicita instantei, dizolvarea acestor pseudo-sindicate, intrucat pseudo-liderii acestora, care nu sunt in stare sa convinga, 15 oameni din SRR, ca pot si merita sa-i reprezinte, nu ma pot convinge nici pe mine, ca pot sa hotarasca asupra viitorului federatiei.

titlu incheiere exec. si factura

A. V. Moise”

2 gânduri despre “Și tăcerea este un raspuns!

  1. daca pui actele alea prin care micu le a marit salariile lui zubi si lili, ma inscriu la tine in sindicat. deja mi e sila numai sa l vad pe hol, pe zubin. iuda.

    Apreciază

  2. Daca ai actele prin care miculescu le a marit salariile la tradatori, te rugam sa le postezi. vrem sa vedem si noi cu cat i-a cumparat ADRIAN. ne tii prea mult in suspance. si pe noi si pe ei. Toti ne am prins ca le ai, asa ca scoate le la interval.

    Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s