ANUNT URGENT, PENTRU CEI INTERESATI !

Luni, SUS RADIO ROMANIA va sesiza DLAF si DNA cu privire la posibile fapte penale, savarsite in implementarea proiectului ACCES de catre Miculescu si trupetii lui de incredere.

Avertizam pe Adrian & Co. sa nu incerce sa falsifice sau sa sustraga documente, pentru ca le detinem pe toate cele necesare!

A.V. Moise

Un gând despre “ANUNT URGENT, PENTRU CEI INTERESATI !

  1. FELICITARI !!! Ne alaturam actiunii tale de a indeparta uraciunea pustiirii de la locurile de cinste. Viclenii s-au infruptat, destul, din cumsecadenia, banii poporului si din valorile tarii! Proiectul ACCES a fost doar o metoda de furt a banilor publici europeni, inventata de Toghina si gasca ei de hoti. Care a fost impactul social? Niciunul! Cui s-a adresat acest proiect, cand salariatii SRR au vrut sa-si dezvolte competentele profesionale, dar viclenia si incompetenta manageriala ale Mariei Toghina, (numita in functie, fara nicio experienta manageriala, de securista Musca) n-a permis asa ceva. Ca l-a spoit si pe domnul Miculescu cu castiguri ilegale, pe Demeter pe Savu pe…..toti, nu ma mira. Asa este in lucrarile murdare, nimic nu ramane curat. Pe tine te-a iubit Dumnezeu,te-a scos din lucrarea imputita, ti-a dat-o pe cea de curatenie. Sa ai SPOR !!! Mai avem sanse de normalizare. Eu, intre timp, lucrez la niiste stupi, pardon, celule ptr. a-i depozita pe trintori si a le aplica tratamentul meritat.
    P.S. A se verifica toate persoanele care au luat bani, sub forma de salarii, din acest proiect Unii, chiar salariati ai SRR cu functii de conducere la Serv. Juridic, Serv. Financiar, Dep.Economic s.a., au depasit, illegal, timpul normal/legal de munca, cu toate ca in codul muncii era stabilit altfel. Daca verificati, cu atentie, o gasiti si pe Carmen Petcu (acum, Munteanu-lupul schimba parul, dar naravul-ba), prietena/complicea Mariei Toghina, de la deochiatul contract CLIR Media (jaf mare si aici).
    Si noi, albinutzele, avem documente doveditoare!

    Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s