„Concursuri” castigate inainte de a incepe?

Astazi 19.11.2013, am venit la sediul Radio pentru a participa la prima etapa privind concursurile pentru cele 15 functii de manager.
La intrarea din str. Temisana, jandarmii care asigura paza si accesul in Radio mi-au spus ca nu exista nicio lista sau bon de intrare pe care sa figureze numele meu.
Am sunat la Cab PDG si am informat ca sunt la intrarea in Radio si solicit sa se faca demersuri pentru a putea avea acces la aceste concursuri programate.
Dupa cateva minute am primit telefon de la Cab PDG si mi s-a transmis din partea PDG :”A venit prea devreme! Sa revina la ora 10.30!”
Am raspuns ca acesta este un tratament discriminatoriu fata de un membru al CA al SRR si ca am deja suspiuciuni cu privire la legalitatea acestor concursuri.

Pentru ca sa existe si o nota scrisa am transmis pe telefonul secretariatului de concurs urmatorul mesaj:

„Buna dimineata, va informez ca nu am fost lasat sa intru in sediul SRR, desi l-a anuntat pe presedintele-director general Ovidiu Miculescu, prin intermediul secretariatului Cab PDG, dna Simina Ratiu. Avand in vedere acest aspect dar si a faptului ca exista suspiciuni cu privire la legalitatea acestor concursuri solicit anularea concursurilor ce au fost programate pentru astazi, 19.11.2013.
Va rog sa informati pe toti membrii Comisiei si sa mentionati acest lucru in procesele verbale de concurs.
Adrian Valentin Moise membru al CA al SRR”
P.S. Oare aceste concursuri sunt deja câștigate?

5 gânduri despre “„Concursuri” castigate inainte de a incepe?

 1. Pingback: Pe ultimii centimetri ai lui Miculescu se organizeaza concursuri la Radio Romania | SUSROMANIA

 2. DE FOSILA MIRCEA POSPAI NIMENI NU SPUNE NIMIC? A DISTRUS VIATA UNOR OAMENI DE LA RADIO CRAIOVA SI A RAMAS CONSILIER DESI ESTE LA PENSIE.DESI CIMITIRUL ESTE PLIN DE OAMENI DE NEANLOCUIT,TOTUSI ACEASTA FOSILA A RAMAS.PANA CAND?

  Apreciază

 3. Si… sindicatul nu poate face absolut nimic pentru a rezolva aceasta situatie creata in SRR? (concursuri luate inainte de catre „candidatii” agreati de conducere).
  A circulat lista cu viitorii sefi ai radioului public. Concursul nu s-a terminat dar… mutarile sunt facute in plic. S-a pus lista in fata comisiilor si trebuie sa semneze pentru reusita celor de mai jos.

  1. Furdui Marius – pentru postul de Manager la Directia Programe
  2. Bogdan Negulescu – pentru postul de Manager la Directia Managementul Resurselor Umane
  3. Oltea Serban Parau – pentru postul de Manager la Centrul Cultural Media
  4. Flavia Voinea – pentru postul de Manager la Radio Romania Bucuresti Fm
  5. Sarbu Daniel – pentru postul de Manager la Radio Romania Constanta
  6. Alexandru Mogosanu – pentru postul de Manager la Radio Romania Craiova
  7. Cracaleanu Claudia – pentru postul de Manager la Radio Romania Iati
  8. Moldovan Mirela – pentru postul de Manager la Radio Romania Mures
  9. Anghel Mihai – pentru postul de Manager la Radio Romania Timisoara
  10. Staicu Liliana – pentru postul de Manager la Radio Romania Muzical
  12. Radu Croitoru – pentru postul de Manager la Radio Romania Cultural
  13. Marin Valentin – pentru postul de Manager la Radio Romania Antena Satelor
  14. Dan Preda – pentru postul de Manager Radio Romania Actualitati

  Nimeni nu poate lua o decizie, prin a declara acest concurs ilegal? Se vor face sau nu contestatii. Mai mult ca sigur ca niciuna nu se va rezolva. Vor ramane niste simple hartii intr-un dosar uitat pe un raft in Departamentul Resurse Umane SRR. Cine va rezolva, daca se mai poate, aceste contestatii? Aceeasi membrii din Comisiile desemnate? Unii nu au reusit sa intre, altii au renuntat din diverse motive sa faca parte din aceste comisii… Un haos intr-o institutie a comunicarii. De ce se mai organizeaza concursuri?

  Apreciază

 4. Acesti… patroni – cum bine se exprima Albinuta -, au pus lacat pe profesia multor angajati din cadrul SRR. Cine poate reda sanatatea redactorilor pusi pe liber? S-a aplicat o strategie comunista, fortata si nedreapta, retragand astfel colegilor nostri dreptul de a-si mai exercita profesia la Radio. Pentru a lasa loc liber noului val de nulitati, sositi de nicaieri. Si lista din buzunarul calailor e lunga.

  Apreciază

 5. Draga Adrian, intelegem, din cele relatate de tine, ca aceste personae – care se dau patroni, pardon, sefi de radio. au posibile probleme infractionale. Ce valoarea -legala- au/vor mai avea actiunile/actele realizate/comise de ei, daca se va dovedi, ca sunt vinovati de coruptie, fraude si alte infractiuni? CINE VA RASPUNDE PTR. ACESTE SITUATII? Cine va anula aceste acte si cine ne va despagubi stresul creat de aceste situatii critice si incompatibile?
  Cei de la partid, cand fac numiri in functii publice, dupa ce criterii aleg?
  Noi, salariatii, suntem dezorientati de bijbiiala manageriala si indignati de tupeul si aroganta cu care suntem tratati de catre Toghina Maria, care, incepand cu 2008, a emis multe grile de salarizare FOARTE MAJORATE, din motive de a-si plati – doar sotul si pe cativa din gasca cu care comitea ilegalitati , sa-si tina gura. Restul salariatilor nu au beneficiat de asa ceva, dimpotriva nu li se plateau nici orele suplimentare, creindu-se situatii de umilinta si lipsa de motivare profesionala. Aceste aspecte au continuat si persista si azi, Toghina Maria, in calitate de consilier SRR-PDG, a avut si are grija sa initieze/influenteze pe cel care DECIDE si ocupa functia de PDG-SRR, ca toate sa-i iasa dupa interesul ei.
  Curtea de Conturi a Romaniei, in urma auditului efectuat a acuzat-o pe Toghina Maria de managemet defectuos si de faptul ca si-a pus un salariu de PDG-SRR foarte mare si nepermis de lege. SIC!
  Domnii de la Cotroceni au premiat-o, au numit-o in Consiliul de Administratie, „sa mai lucreze”….si „lucreaza”, cu experinta, chiar.

  Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s