Anunt catre membrii SLSRR: Aici sunt banii dvs. !

Anunt catre membrii SLSRR:

Aici sunt banii dvs. !

Membrii SLLSRR, pe langa faptul ca sunt tinuti cu amenintari, in acest sindicat, au ajuns sa suporte si costurile unei actiuni juridice infantile, pornita nefericit impotriva FSSRR la initiativa a doua frustrate care adormeau si se trezeau, cu poza lui Moise pe perna.

Concret, SLLSRR a ajuns, azi,  in postura jenanta de a fi executat silit, de catre  Federatia Sindicatelor din SRR, pentru suma de 2354.20 lei (reprezentand cheltuieli de judecata si cheltuieli de executare silita) pentru  interventia intr-un proces in care SLLSRR nu avea un interes legitim sa intervina, dar unde aveau cele doua  pseudo-lidere, interes, sa-l hartuiasca pe subsemnatul.

Vedeti aici incheierea de executare silita, emisa la 11.12.2013, de catre Executorul Judecatoresc, in baza unei Incheieri judecatoresti de incuviintare a cererii de executare silita a debitorului SLLSRR.

Regretam ca membrii SLLSRR, platesc azi din fondul cotizatiilor sindicale, placerea celor doua individe care s-au distrat „pe datorie”, lasand vorba la instanta ca „plateste sindicatul”.

Este important sa precizam ca,  procedand la executarea silita a SLLSRR, FSSRR nu a urmarit sa realizeze nici un profit, ci  a actionat doar in scopul legitim de  a-si recupera  cheltuielile de judecata,  cauzate de interventia celor  2 fete zglobii.

Cu stima,

A.V. Moise

Un gând despre “Anunt catre membrii SLSRR: Aici sunt banii dvs. !

Multumesc!