SCRISOARE DESCHISA

Buna dimineata,

Acesta este mesajul pe care l-am trimis pe telefoanele membrilor din Consiliul de Administratie al SRR si catre reprezentantii unor organizatii din Romania:

„Mesaj de grup: Scrisoare deschisa

Buna dimineata stimati colegi,

Va informez ca astazi 22.01.2014, ora 8.30, am venit la sediul SRR, intrarea din str. Temisana, pentru sedinta CA programata pt ora 14.

Jandarmul de serviciu nu mi-a permis accesul, desi lista cu membri CA era in posesia acestuia.

Mentionez faptul ca doream sa intru, conform Regulamentului CA, pt a participa la sedinta CA si pentru a avea discutii cu persoanele care vor fi invitate si sustin anumite materiale la punctele de pe ordinea de zi a CA.

Acesta este inca un abuz impotriva unui membru al CA si reprezinta, in fapt, un act de discriminare a mea in raport cu ceilalti membri ai CA.

22.01.2014 ora 9.04

Adrian Valentin Moise
membru al CA al SRR”

2 gânduri despre “SCRISOARE DESCHISA

  1. Pingback: RETROSPECTIVA LUNII IANUARIE 2014 | SUSROMANIA

  2. Domnule Valentin Moise, exact asa m-au dat afara din Consiliul de conducere al TVR, in 1990, dupa ce ‘domnul” Razvan Theodorescu m-a rugat sa caut, la Paris, – unde am plecat platindu-mi eu,personal, biletul de avion – un credit preferential pentru ca TVR sa-si poata onora comanda de aparatura de la Sony. Mi-a spus ca Primul ministru Petre Roman si-a retras promisiunea de a o finanta dupa ce aparatura comandata sosise deja la Bucuresti. Mi-a cerut sa -i ” salvez’. Am plecat la Paris, unde am gasit un credit cu un cost de 5% si garantie guvernamentala.
    Cand m-am intors, mi-au inchis usa in nas la sedinta saptamanala a Consiliului de conducere si m-au dat afara pentru „absenta nemotivata ” de 4 zile. Atunci, Sindicatul liber din TVR a luat pozitie dar nu a folosit la nimic.
    In continuare, de fapt, situatia politica din tara nu s-a schimbat. Aceleasi structuri, aceiasi oameni, aceleasi procedee. Doar titulaturile sunt diferite.

    Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s