SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE CONSILIUL DE ADMINISTRAȚIE AL SRR

Catre

Societatea Romana de Radiodifuziune

In atentia

Consiliului de Administratie

Subsemnatul Adrian Valentin Moise, membru al Consiliului de Administratie al SRR, ales prin vot secret de catre salariatii SRR,

Prin prezenta,

Fac un apel la ratiunea domniilor voastre si va solicit sa luati masuri reale, efective, pentru a stopa situatia intensa de tratament ostil si degradant care exista in SRR, impotriva subsemnatului si care este amplificata zi de zi, cu stiinta si pentru satisfactia personala a numitului Ovidiu Miculescu si a altor membri CA, ca reactie adversa la activitatea mea ca lider de sindicat si ca membru in Consiliul de Administratie, de opozitie constanta si transparenta, la anumite aspecte de ilegalitate ce s-au petrecut, de-a lungul timpului, in SRR.

Consider ca tratamentul in cauza la care sunt supus de mai bine de un an, a depasit de mult limitele decentei si suportabilului, fiind de natura sa provoace suferinte psihice, subsemnatului, si impiedicandu-ma sa-mi exercit, in conditii de normalitate, activitatea mea profesionala, atat ca membru al Consiliului de Administratie cat si ca presedinte al Sindicatului SUS-Radio Romania.

Nu intentionez sa reiau in aceasta scrisoare, actele si faptele cu „vechime”, ce va sunt tuturor cunoscute, ci doresc sa evidentiez, prin prezenta, doar ultimele escaladari ale tratamentului ofensiv si degradant la care sunt supus:

Astfel,

Imi este cunoscuta existenta unui grup de presiune (compus in principal din Constantin Zubin Tudor, Balaci Viorica Nicoleta, Balaci Georgel, Arhiri Violeta, Ciobanu Daniela, Barbu Marian, Zalle Bogdan, etc) care, de circa 2 luni, conform informatiilor mele, par a avea ca principala preocupare, santajarea si amenintarea salariatilor SRR, pe de o parte, pentru a parasi sindicatul SUS-Radio Romania si, pe de alta parte, pentru a semna o petitie colectiva (o copie a acesteia este anexata), cu un continut calomnios, prin care se solicita Parlamentului, inlocuirea mea din functia de membru al Consiliului de Administratie.

Lecturand dezgustat, continutul acestei petitii colective in formare, nu ma pot impiedica sa nu ma intreb daca nu ati invatat nimic, dle Miculescu si stimati colegi din Consiliul de Administratie, din tentativa dvs. lamentabila, din aprilie 2013 (copia este atasata), de a ma elimina din Consiliul de Administratie, esuata in fata Comisiilor pentru Cultura ale Parlamentului.

Comparand neadevarurile din petitia colectiva in formare (sa fie oare, creatorul, domnul Salagean?) expuse cu intentie stravezie, intr-o maniera cat mai generalista (tocmai pentru ca nu exista acoperire in fapte concrete) privind pretinse sesizari „tendentioase” si „interes personal” facute, fara numar, de subsemnatul, cu acele acte si fapte concrete savarsite impotriva mea, in care sunteti implicati chiar dvs., membrii Consiliului, oare nu sesizarea dvs depusa la Parlament in aprilie 2013, prin care ati solicitat sa fiu inlocuit din functia de membru CA, a fost respinsa tocmai pentru ca a avut aceasta, un continut tendentios, fals?

Oare Moise, cand a sesizat Agentia Nationala de Integritate si ulterior, Agentia, cand a constatat, pe cale administrativa, existenta unei stari de incompatibilitate a Presedintelui-Director General Miculescu Ovidiu, au servit interesul „personal” al lui Moise sau oare au servit interesul colectiv al SRR si interesul general al societatii?

Oare Moise este chiar singurul din SRR care are un interes „personal” ca SRR sa fie condusa de oameni de calitate, care respecta standardele de probitate si de calitate impuse de lege?

Este inacceptabil ca persoane din cercul Consiliului de Administrativ, folosindu-si imoral si ilegal, puterea (data de functia ocupata) asupra salariatilor SRR, exploatandu-le unora, foamea de ascensiune cu orice pret ( a se vedea grupul de presiune) si altora, frica de a nu fi concediati, sa se foloseasca de acestea pentru a pune in aplicare o schema deja perdanta, intrucat mandatul unui membru al CA nu poate fi intrerupt pentru aceste motive ( a se vedea cazul judecatorului Cristi Danilet ).

Fac un apel la ratiunea dvs, daca a mai ramas asa ceva in dvs., dle Miculescu si stimati membri in CA!

Respectati regulile jocului!

Lasati institutiile statului, sesizate de subsemnatul, „tendentios”, sa lucreze si sa ne prezinte rezultatele investigatiilor!

Nu mai calcati in picioare onoarea si demnitatea salariatilor, atragandu-i, fara voia lor, intr-un joc care nu se poate finaliza cu gol in poarta, din spatele portii, pe sub plasa, asa cum vreti dvs.!

Cand va incepe, in curand, Olimpiada pentru noul Consiliul de Administratie, salariatii ma vor sanctiona sau nu, intr-un cadru legal, pentru activitatea mea in interes „personal”!

Pana atunci, retrageti-va klingonienii, domnule presedinte si colegi din CA!

Va multumesc anticipat!

Cu stima,

A.V. Moise

2 gânduri despre “SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE CONSILIUL DE ADMINISTRAȚIE AL SRR

 1. Adrian, cu ce le-ai dat acestor klingonieni, ca-i ustura rau si au reactii adverse cu agitatii grave, halucinatii profunde si dezechilibru pronuntat?
  Le-ai dat cumva o bucatica de ADEVAR si nu le prieste, nu-i compatibil cu caracterele lor abjecte?
  Noi, salariatii, iti cerem sa-i tratezi, in continuare, cu ADEVAR, indifferent de reactiile adverse, NU NE SPERIE, iar lor, in cele din urma, le va aduce SANATATEA DEPLINA. Se vor vindeca si vor inceta sa mai abuzeze de ceva sau cineva, sa-si asume foloase necuvenite, sa batjocoreasca valorile umane si nationale, sa inventeze proiecte ptr. a se infrupta din banii puplici, sa majoreze grilele de salarizare doar ptr a-si putea plati sotul/amantul/hotul….à-propos, cunosti cati salariati SRR au beneficiat de majorarea salariilor, conform acestor grille inventate de Toghina Maria ptr.a-si plati sotul si acolitii? Care este procentul? Cineva spune ca doar 3% dintre salariati sunt beneficiarii acestor grille, ceea ce denota natura DISCRIMINATORIE a acestor actiuni.
  Daca epuizezi dozele de ADEVAR, apeleaza la NOI, avem rezerve destule…
  Dlui minciulescu sa-i dai doza dubla, poate-i trece pofta de a fi si mare sef de SRR si mare sef de sindicat, sa (se) joace el – la toate butoanele si sa constranga salariatii ptr. a se inscrie, doar, in sindicatul lui, balaci mimeaza/pozeaza ca lider syndical, toata lumea stie cine-i liderul!!! Vezi ce-ai patit, daca nu l-ai lasat sa fie lider la sindicatul tau?!

  Apreciază

 2. Recunosc ca am mi-am propus sa-l dau afara pe Moise si din Consiliul de Administratie al SRR dar nu mi-a reusit! Si, de aceea, i-am pus pe klingonieni sa stranga semnaturi de la sclavii mei din Radio. Nici asa nu am reusit pana acum, dar, imi propun ca pana la 1 martie 2020 sa strang cel putin 100 de semnaturi. Daca nu, atunci le tai din salariu. In rest, mai am un pic si-mi pun toti oamenii mei pe functii. Este cel mai important lucru. Pentru mine si pentru PSD. Dupa care dau afara cel putin 500 – 700 de sclavi.
  O sa controlez si o sa conduc Radioul, din orice colt al lumii, daca voi fi nevoit sa emigrez. Cred ca ma voi retrage in Vietnam. Am niste relatii foarte bune si mi-au promis ca imi vor da o vila cu piscina. Sunt aproape si de China. Acolo relatiile le-a facut raposatu` Angelo, cand era ambasador al Romaniei.Trai nanaca! Ta stern của cha!

  Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s