Administraţia Miculescu „fabrică” probe pentru a induce în eroare Parlamentul

Administraţia Miculescu „fabrică”probe pentru a induce în eroare Parlamentul

Speriată de numeroasele dezvăluiri publice făcute de Sindicatul Unit al Salariaţilor-Radio România privind managementul defectuos,atitudinea dictatorială faţă de angajaţifapte de corupţie, incompatibilităţi şi conflicte de interese pentru care au fost sesizate Agenţia Naţională de IntegritateDirecţia Naţională Anticorupţie, Parchetul şi Parlamentul României, administraţia Societăţii Române de Radiodifuziune a reacţionat ieri, 11 februarie 2014, printr-un comunicat de presă.

Pe postul Radio România Actualităţi, condus de către preşedintele-director general Ovidiu Miculescu, (foto) şi pe toate posturile locale din subordine, s-a anunţat depunerea unei aşa-zise petiţii la Parlament semnată de « 1000 de angajaţi »  pentru demiterea reprezentantului salariaţilor şi preşedintele Sindicatului Unit al Salariaţilor Radio România, Adrian Valentin Moise, din Consiliul de Administraţie.

Ceea ce nu spune însă comunicatul, este faptul că acea petiţie reprezintă de fapt o făcătură. Potrivit surselor noastre, numărul real al semnatarilor nu este cel din comunicat, ci mult mai mic, iar unele persoane se regăsesc de mai multe ori pe documentul semnat. Deoarece angajaţii ameninţaţi să semneze petiţia au refuzat să îndeplinească „ordinul pe unitate”,s-a apelat şi la  tabelele cu semnături pe care le-a folosit în instanţă, în diverse cauze, sindicatul de buzunar al conducerii. De altfel, chiar lidera de sindicat este cercetată în mai multe dosare penale, fiind acuzată tocmai de falsificarea unor documente ale organizaţiei.

Pentru a deturna atenţia opiniei publice, folosind tehnici de manipulare de tip securistadministratia Miculescu a dispus difuzarea pe postul public de radio a respectivului comunicat în aceeaşi zi când Federaţia Română a Jurnaliştilor MediaSind a solicitat demisia conducerii pentru acte de corupţie şi comportament dictatorial, cerere despre care nu se aminteşte nimic în emisiunile Radio România. (citeşte aici)

Jalnică atitudine, jenanţi autorii…

Pe această cale anunţăm că Sindicatul Unit al Salariaţilor Radio România, membru afiliat al FRJ MediaSind, nu se va lăsa intimidat de manevrele lui Ovidiu Miculescu şi ale echipei sale „de zgomote”, îndreptate împotriva organizatiei şi a liderului său şi va continua să prezinte cetăţenilor plătitori de taxă radio tv, matrapazlâcurile actualei conduceri din Radioul Public.

Ceea ce trebuie să ştie publicul din ţara noastră este că Radio România nu înseamnă nici Ovidiu Miculescu, nici Consiliul său de Administraţie obedient, nici liderii micilor sindicate galbene şi nici politicienii care girează ilegalitaţile din instituţie. 

Radio România înseamnă tradiţie, prestigiu şi profesionalism, în slujba plătitorilor de taxă radio-tv. Pentru cetăţeni şi pentru angajaţii Radioului, alături de Sindicatul Unit al Salariaţilor Radio România, ne vom bate până la capăt.

Comitetul Executiv al FRJ MediaSind                       Bucureşti, 12 februarie 2014                                                           

Un gând despre “Administraţia Miculescu „fabrică” probe pentru a induce în eroare Parlamentul

 1. Solicitam conducerii SRR responsabilitate, respect, profesionalism si corectitudine – daca au de unde – in toate actiunile si comunicatele sale prin care ni se adreseaza!!!
  Suntem intoxicati, deja, de intrigile, vicleniile, manipularile politico-securiste, cu care ne trateaza, de 24 de ani, conducerea de stat si de partid!
  Nu mai suportam sa fim jigniti, umiliti, abuzati de cei pe care-i platim !!!
  Nu ne intereseaza intriga gastilor politice din SRR!
  Nu avem ce sa invatam din comunicatul difuzat, pe toate posturile Radio Romania, prin care ni se transmite ca s-au adunat 1000 de semnaturi, din posibile 2400, ptr. a fi demis Adrian Moise, din consiliul de adunaturi politice corupte, care conduc spre dezastru o institutie – fosta de prestigiu.
  Dle. Moise, daca celor care au adunat semnaturile – in comunicat nu ni s-a spus cine a facut asta – le reuseste aceasta metoda si va demit, cu toate ca LEGAL NU ESTE POSIBIL, dvs. fiind ales in baza unui vot, va rugam sa va alaturati actiunii noastre de a colecta semnaturi ptr. a-i demite pe cei alesi, tot prin vot – la conducerea statului, dar pun numai personae incompetente si corupte in functii de conducere si au distrus UN POPOR SI O TARA !!!

  Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s