Informatie utila

Stimati colegi, membri ai Sindicatului Unit al Salariatilor- Radio Romania,

Incepand de astazi 4 martie 2014, voi fi prezent la SRR, intre orele 8.30 – 14, pentru a discuta despre procedura privind negocierea si semnarea noilor fise de post si a actelor aditionale la contractul individual de munca.

Astazi la ora 9.00, am depus la SRR, in atentia dlui Ovidiu Miculescu – presedinte-director general al SRR, prin adresa nr. 102/117 din 4.03.2014 solicitarea privind accesul subsemnatului in sediul SRR pentru a discuta cu membri de sindicat despre semnarea si negocierea noilor fise de post si a actelor aditionale la contractul individual de munca.

Desi am sunat la cabinetul PDG sa-mi faca bon de intrare a trecut mai bine de o ora si nu s-a intamplat nimic.

Codul Muncii prevede la art. 218 „(Interzicerea limitarii drepturilor sindicale)
(1) Este interzisa orice interventie a autoritatilor publice de natura a limita drepturile sindicale sau a le impiedica exercitarea lor legala.
(2) Este interzis, de asemenea, orice act de ingerinta al patronilor sau al organizatilor patronale, fie direct, fie prin reprezentantii sau membri lor, in constituirea organizatiilor sindicale sau in exercitarea drepturilor lor.”

Avand in vedere aceste aspecte care aduc atingere drepturilor membrilor sindicatului nostru de a fi sustinuti, indrumati si sprijiniti in vederea negocierii noilor fise de post si a noilor acte aditionale, Sindicatul  va sesiza organele abilitate pentru a se intra in legalitate.

In cel mai scurt timp voi posta pe acest blog la UTILE o imputernicire pe care va rog sa o descarcati si sa o semnati.

Astept, in continuare la intrarea in sediul SRR din str. Temisana , sa-mi aduceti aceste imputerniciri pentru a putea sa va reprezint in negocierea acestor fise si acte aditionale.

Impreuna vom fi mai puternici.

Adrian Valentin Moise
Presedinte
SUS-Radio Romania

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s