Curtea de Apel Bucureşti a decis că preşedintele SRR, Ovidiu Miculescu, a fost în incompatibilitate

Curtea de Apel Bucureşti a decis că preşedintele SRR, Ovidiu Miculescu, a fost în incompatibilitate

postat de Office Mediasind

Sesizarea depusă de Sindicatul Unit al Salariaţilor Radio România, afiliat la Federaţia Română a Jurnaliştilor MediaSind, împotriva preşedintelui -director general al Societăţii Române de Radiodifuziune SRR, Ovidiu Miculescu, a fost întemeiată.

 După ce Agenţia Naţională de Integritate a stabilit că preşedintele SRR s-a aflat în incompatibilitate,  Curtea de Apel Bucureşti  a confirmat (vezi aici) această faptă de corupţie:
„Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a decis, miercuri, (23 aprilie 2014 – n.n.) că preşedintele-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), Ovidiu Miculescu, a fost în incompatibilitate, după ce a ocupat simultan funcţia de membru în Consiliul de administraţie al SRR şi pe cea de manager în Societatea Naţională de Radiocomunicaţii (SNR), timp de doi ani. Decizia nu este definitivă.”
 
Tribunalul Bucureşti obligă Radioul Public să  furnizeze FRJ MediaSind informaţiile
 publice solicitate
De asemenea, în aceeaşi zi, 23 aprilie 2014,  Tribunalul Bucuresti a decis că Societatea Româna de Radiodifuziunetrebuie să pună la dispoziţia Federaţiei Române a Jurnaliştilor MediaSind informaţiile de interes public solicitate (veziaici )
Soluţia pe scurt: Admite cererea. Obligă pârâta să furnizeze reclamantei în termen de 10 zile informaţiile de interes public solicitate de reclamantă prin cererea nr. 21/25.06.2013, înregistrată la pârâtă sub nr. 321/25.06.2013. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 22.04.2014.(vezi aici)
Aceste două sentinţe ale justiţiei confirmă încă o dată legitimitatea solicitărilor  făcute de către Federaţia Română a Jurnaliştilor MediaSind Preşedinţiei, Parlamentului şi Guvernului României de a sancţiona abuzurile din Radioul Public şi de a depolitiza conducerile Societăţii Române de Radiodifuziune şi Societăţii Române de Televiziune.
Departament Comunicare FRJ MediaSind 

 

Un gând despre “Curtea de Apel Bucureşti a decis că preşedintele SRR, Ovidiu Miculescu, a fost în incompatibilitate

  1. Pingback: Ovidiu Miculescu are termen de judecata la Inalta Curte | SUSROMANIA

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s