PROCESUL LUI MOISE

Astazi 16 mai 2014 are loc primul termen al procesului in care Adrian Valentin Moise a actionat in judecata SRR, condusa de pdg Ovidiu Miculescu, in urma desfacerii contractului individual de munca din SRR.
Actiunea a fost depusa in data de 16 mai 2013, deci acum 365 de zile, desi legea prevede ca termenele pentru asemenea cazuri se acorda cu celeritate in maxim 10 zile.

Astfel au trecut aproximativ 400 de zile de cand a fost desfacut, ilegal si abuziv, contractul individual de munca.

Va tin la curent cu desfasurarea procesului dupa ce se va termina sedinta de astazi.
16.05.2014 ora 9.50

Liderul Sindicatului Unit al Salariatilor-Radio Romania, Adrian Moise, 16 mai 2014 (Epoch Times) Adrian Moise la iesirea din Tribunalul Bucuresti

SRR a imputernicit sa o reprezinte Casa de avocatura N. N. Diculescu K. P.!

La acest termen s-a prezentat av Ezer care a solicitat instantei proba cu martori (Burloiu Constantin – presedintele Comisiei de cercetare disciplinara de acum unan, Manuela Dumitrescu – cea care a intocmit adresa prin care a solicitat ca eu sa fiu cercetat disciplinar, Adina Anghelini si Octavia Manolache de la Serviciul Juridic al SRR).

Eu am cerut prin av. Stefan Naubauer sa respinga aceasta proba cu martori, ceea ce instanta a facut.

Avocatul SRR a depus la dosar note de sedinta iar eu am depus la dosar, prin avocat, Raportul LIBERTATEA PRESEI IN ROMANIA 2013 (RAPORTUL FreeEx), solicitarea mea si adresa FRJ MediaSind depuse la Parlamentul Romaniei in 11 februarie 2014 precum si documente medicale.

Instanta a decis ca urmatorul termen sa fie 13 iunie 2014.

Pentru a va readuce aminte ce am postat in 11 aprilie 2013 cititi aici.

Daca vreti sa cititi cum m-am aparat in fata Comisiei de cercetare disciplinara, inainte de a incepe cercetarea, dati click aici.

Pe curand!

2 gânduri despre “PROCESUL LUI MOISE

  1. Domnule Moise, va dorim bafta, victoria sa fie de partea dumneavoastra ! Nici noua nu ne place ce se intampla la Radio Romania.
    Radioul public, dar si toate institutiile publice din Romania, prin care capusele politice au supt banii publici, trebuie reconstruite.

    Apreciază

  2. Domnule Moise, va dorim bafta, victoria sa fie de partea dumneavoastra ! Nici noua nu ne place ce se intampla la Radio Romania.
    Radioul public, dar si toate institutii publice din Romania, prin care capusele politice au supt banii publici, trebuie reconstruite.

    Apreciază

Multumesc!