PROCESUL DE VOTARE LA RADIO ROMANIA, SUB SEMNUL CORUPTIEI !

In dorinta de a pastra SRR ca o mica feuda  pentru cel care il va succeda, coruptul Miculescu a corupt si alegerile de astazi pentru cele doua locuri in consiliul de administratie ale SRR, care se ocupa prin votul secret al salariatilor.
In mod socant intr-o tara democratica,  dar normal in Romania, buletinele de vot au fost numerotate, incalcandu-se grosolan esenta votarii secrete. De ce?

Din punctul meu de vedere,  pentru a se intimida salariatii si pentru a-i manipula sa voteze de frica, persoanele agreate de Miculescu si obediente fata de acesta, Nicoleta Balaci si Adrian Doros.

Ce s-a intamplat astazi este extrem de grav pentru ca este de esenta statului de drept si a democratiei, desfasurarea unui proces de alegeri corect, in radioul public (o institutie fundamentala a statului prin serviciul public pe care il presteaza), fara actiuni care sa poata fi interpretate ca acte de presiune si manipulare  asupra votantilor,  de natura sa le vicieze vointa.

Sindicatul va actiona pe cai legale pentru anularea alegerilor.

Va vom tine la curent, pas cu pas, cu actiunile noastre.

A.V. Moise

Un gând despre “PROCESUL DE VOTARE LA RADIO ROMANIA, SUB SEMNUL CORUPTIEI !

  1. Pingback: Quod erat demonstrandum: Alegeri ilegale la Radio România – un grav atentat la democrație! (varianta pe larg) | SUSROMANIA

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s