Stiri de weekend

Ultimele stiri

1. Spre dezamagirea micului grup de latrai anti-Moise de pe Facebook, subsemnatul si sindicatul SUS-Radio Romania isi continua activitatea, in regim normal de lupta, cu toate panzele SUS Afişul filmului “Toate pânzele sus episoadele 3 şi 4” de Mircea Mureşan

si cu tunurile incarcate.type59towed_130mm_01

2. Aviz latrailor, pentru a-si actualiza evidenta cu procesele lui Moise!

Recent, am primit de la Judecatoria Sector 3 – Sectia Civila, sentinta nr. 4215 din 27.03.2014 (vezi aici) prin care Salagean Nicolaie Mircea este obligat sa-si goleasca buzunarul, in favoarea subsemnatului, de 3.000 lei, cheltuieli de judecata. Dupa incasare cei 3.000 lei vor fi varsati de catre subsemnatul in contul SUS-Radio Romania.

In masura in care pe viitor Mircica doreste sa mai sponsorizeze SUS-Radio Romania, il rugam sa o faca direct virand suma in contul sindicatului, fara a se mai folosi de pretextul unei actiuni pierdute in instanta.

Actiunea prin care s-a cerut in instanta, suspendarea actelor juridice emise in procedura alegerilor pt CA al SRR, introdusa colectiv de catre dl Cristian Parvulescu (presedintele PRO Democratia), dna Stanciu Teodora (Presedinta Asociatiei Ziaristilor Independenti din Romania ”AZIR”), dna Elena Jipescu (salariat SRR), Nicolae Lev Iulia (salariat SRR), SUS-Radio Romania si de catre subsemnatul, a primit termen de judecata pe 10 iulie 2014, la CAB-Sectia CAF, dosar nr. 3830/2/2014.

Reamintim si ca CCR a desfiintat, deja, Hotararea Parlamentului nr. 24 din 16.06.2014 (vezi aici) privind desemnarea noilor membri in Consiliul de Administratie al SRR.

3. FSSRR (atentie, nu aripa jalnica a piticilor pucisti, avand ca asa zisi lideri pe Dragos Mircescu si Zubin Ctin Tudor!) prin reprezentant legal-presedinte Adrian Valentin Moise a cerut la instantele competente, dizolvarea urmatoarelor entitati care nu mai intrunesc conditiile pentru a fi retinute ca sindicate:

  • Sindicatul Radio Resita;
  • Sindicatul Personalului Redactional din Studioul de Radio Craiova;
  • Sindicatul Radio Romania

4. Din categoria ”din putul gandirii lui Ovidiu Miculescu” va prezentam scrisoarea halucinanta a SRR nr.100/2823/01.07.2014 (vezi aici) care reflecta cum a inteles PDG-ul nostru exotic , prin prisma experientei sale de partid, conceptul de ”candidat independent”, in contextul alegerilor pentru CA al SRR.

A.V. Moise

 

 

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s