Procesul privind suspendarea: termenul din 1 august 2014

Stimati colegi,

Asa cum v-am informat  in data de 24 iulie a.c. (vezi aici), in legatura cu desfasurarea procesului privind suspendarea, cu o amanare de o zi, astazi 1 august, instanta s-a pronuntat.

Pentru ca cei cativa latraii au inceput sa spumege, prin diverse locuri, mintind si incercand sa manipuleze salariatii din Radio si nu numai, si pentru a avea informatia corecta cu privire la acest proces, am sa va dau solutia data de instanta de judecata: „Respinge cererea ca lipsită de interes. Cu recurs în 5 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 01.08.2014.”

Am analizat situatia cu avocatii si cu partile implicate in acest proces (dl Pirvulescu Cristian, dna Teodora Stanciu, dna Jipescu Elena si dna Niculae Lev-Iulia) si concluzia este ca solutia data de instanta nu respecta realitatea. In acest sens, asa cum este firesc si corect, vom ataca aceasta hotarare.

Asteptam motivarea instantei Curtii de Apel Bucuresti si vom face recurs, care se va judeca la Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei.

AV Moise

 

 

Un gând despre “Procesul privind suspendarea: termenul din 1 august 2014

  1. Domnule Moise, cine sunt acesti „latrai”? Trebuie sa ne spuneti numele lor !
    Avem dreptul sa stim si sa verificam CINE si cu CAT II PLATESTE, din banii nostri – contribuabilii si platitorii de taxe – pentru propagarea acestor opinii defaimatoare cu scop de intimidare, demoralizare, pedepsire a celor care risca si lupta impotriva demolatorilor de adevar, echitate si de tot ce inseamna valoare fundamentala a existentei umane. Vrem sa verificam cat de legale sunt contractele in baza carora li se vireaza banii (multi) in conturile din Romania, Belgia si alte destinatii !!!
    Poporul roman este intoxicat de la emanarile acestor indivizi manglitori meschini..
    Tara noastra are nevoie de mai multi lideri curajosi si reformatori – ca Dvs.!
    Dumnezeu sa va/ne ajute !!!

    Apreciază

Multumesc!