Update: Știri de weekend 16 August 2014. Miculescu a trecut in etapa următoare

Am facut acest update pentru ca dintr-o eroare a ramas textul in draft.

Vedeti mai jos ceea ce am scris in 16 august 2014.

Multumesc colegilor din Radio care m-au sunat sa ma intrebe de ce nu scrie nimic!

1. Miculescu Ovidiu a trecut in etapa finala adica merge la Inalta Curte de Justitie si Casatie cu doasarul ANI (vezi aici) Ca la Master Chef. Emotiile cresc. Numaram doar zilele.

2. Este vorba despre dosarul in care Federatia Romana a Jurnalistilor MediaSind a solicitat Radioului Public sa raspunda pe Legea 544/2001, privind informatiiile de interes public. Contractele la vedere! Tot la fel. Este doar o chestiune de timp! (vezi aici)

3. Am primit vesti de pe litoral. Caldura mare! Si Miculescu la Mamaia. Gaudeamus si tabara Luminita. Si Viorica. Si Dorosel! Ce mica este lumea si ce seara minunata! Multumim!

4. Primim pe surse informatia ca toti managerii vor fi inzestrati cu cate o undita si vor merge in Delta la sfarsitul lunii august. De ce ? Pentru a acumula noi tehnici de management! De la cine? Stiti voi! Multumim pentru informatii! Tinem aproape!

5. Nici pe la Resita lucrurile nu stau prea bine! Se pare ca statistica a luat-o razna! A crescut, „in scadere” audienta postului! Cum se poate oare? (vezi aici)

6. Apropos! Tot de Radio Resita. Era un post de radio care a fost construit cu multa ravna si suflet de DDG dar care, se pare, a ajuns sa umble cu cioara vopsita. (vezi de ce, aici)

7. Se pare ca Miculescu s-a plans ca nu este nici Presedinte-Director General si nici macar Director General al SRR. De fapt, este nici una nici alta. A dat comanda sa fie pus macar cum scrie in lege pana cand instanta va da verdictul final! Nasol! Zau asa!

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s