PRESIUNI ASUPRA SALARIATILOR DIN RADIOUL PUBLIC

PRESIUNI ASUPRA SALARIATILOR DIN RADIOUL PUBLIC

 

– Nici astazi nu am fost lasat sa intru in Radio desi am depus o adresa in acest sens (vezi aici). Am asteptat de la ora 9.10 pana la ora 10. Vazand ca de la cabinetul PDG mi s-a spus ca nu exista nici un bon pe numele meu, am transmis prin sms catre Ovidiu Miculescu si in cc: Demeter Andras Istvan, Maria Toghina, Florea Ana si Bogdan Negulescu, pentru a lua la cunostinta, urmatorul mesaj:

Buna ziua, In atenția conducerii SRR Sunt la intrarea din Str. Temisana a SRR si astept de 30 de minute sa semnați un bon de intrare. V-am depus adresa cu nr SRR 1.02/446/25.09.2014 prin care va solicitam intrarea pt astăzi 27 sept 2014 in Radio. Astept bonul de intrare. In caz contrar, va faceți vinovat de încălcarea ART. 218 alin. 2 din Codul Muncii. Presedinte SInd Unit al Salariaților-Radio Romania, Adrian Valentin Moise

Si nimic!

Dupa vreo jumatate de ora, am primit un soi de amenintari din partea dlui Bogdan Negulescu care nu intelesese de fapt, mesajul meu. Sper ca acum a inteles! Eu dau dovada de transparenta!

– Asa cum va anuntam in 9 si 10 septembrie a.c. (vezi aici) (vezi aici) presiunea asupra salariatilor a crescut, in aceasta saptamana, prin intermediul sefilor, foarte supusi lui Miculescu, pe principiul ca daca nu fac ce le dicteaza el isi vor pierde toate beneficiile (si nu sunt putine!!!!).

– In alta ordine de idei, sa vedeti dupa ce va pleca Miculescu din Radio ce viteji vor fi acesti sefi! Si nu numai ei! Si alti salariati care au stat ascunsi prin birouri, pe sub birouri, pe principiul ca „poate vor scapa daca nu-i vede nimeni!”

Vedeti oameni buni de ce ati ajuns in situatia asta?

Pentru ca ati acceptat sa vi se intample!

Am sa va readuc aminte, pe scurt:

 1. La data de 29 august 2012, a avut loc sedinta Consiliului de Administratie al SRR unde am propus si s-a aprobat ca pe ordinea de zi sa se discute problema, sesizata de mai multi jurnalisti de la postul Radio Romania Actualitati, privind interdictia de a intra cu voce pe post a unor realizatori, redactori sau reporteri ai Radio Romania Actualitati.
 2. În septembrie 2012, la demararea negocierilor pentru un nou Contract Colectiv de Munca la nivel de SRR, domnul Ovidiu Miculescu a fost notificat de cele 12 sindicate afiliate la Federatia Romana a Jurnalistilor MediaSind ca au mandatat amintita federatie sa participe la negocierea noului CCM fapt ce la deranjat pe Presedintele-Director General al SRR.
 3. Insistenta cu care PDG al SRR incearca eliminarea mea din CA al SRR trebuie pusa pe seama atitudinii mele responsabile si intransigente pentru respectarea legii si in interesul bunului mers al institutiei.
 4. În timpul negocierilor Contractului Colectiv de Munca al SRR, am cerut in scris in numele SUS-radio Romania, respetarea legii care impune preluarea prevederilor mai favorabile (incluse in CCM la nivel Mass-Media), fapt ce l-a dernajat.
 5. În septembrie 2012 Sindicatul Unit al Salariatilor-Radio Romania, pe care-l conduc si Sindicatul Asociatia Profesionala Radio au introdus actiune in instanta, impotriva cererii de obtinere a reprezentativitatii Sindicatului Liber al Lucratorilor din SRR, intrucat exista suspiciunea de fals in declararea numarului de membri de sindicat.
 6. Pentru ca atitudinea mea intransigenta, manifestata in sedintele de CA incomoda, a inceput atacarea subsemnatului pe linie profesionala si in 13 noiembrie 2012, cand eram plecat din tara, a comandat un control pe linie profesionala.
 7. Astfel, in data de 7 decembrie 2012 subsemnatul, am fost convocat la o sedinta de analiza si verificare (pentru care nu exista temei legal nici in Contractul Colectiv de Munca al SRR, nici in Regulamentul Intern al SRR si nici in legislatia incidenta) pentru a fi „judecat” pentru presupuse fapte reclamate de niste colegi care au fost instigati sa semneze impotriva mea. La această așa zisa cercetare am fost asistat de dl. Cristi Godinac in calitate de Președinte al Federației Române a Jurnaliștilor Mediasind, fapt ce l-a deranjat foarte mult pe PDG al SRR.
 8. În data de 11 februarie 2013, Sindicatul Unit al Salariatilor-Radio Romania a depus la Agentia Nationala de Integritate sesizarea inregistrata cu nr. 479/11.02.2013 prin care se arata ca in perioada iulie 2010 – iulie 2012 dl. Ovidiu Miculescu a deținut, în același timp, funcția de membru al CA al SRR și de manager la Societatea Națională de Radiocomunicații, fiind suspect de incompatibilitate.
 9. În data de 17 octombrie 2013 (dupa mai bine de 8 luni) ANI a raspuns prin adresa nr. 46215/G/II/17.10.2013 ca „lucrarea nr. 7593/S/II/14.02.2013 privind pe Ovidiu Miculescu – Presedinte-Director General al SRR, a fost solutionata, fiind identificate elemente privind nerespectarea regimului juridic al incompatibilitatilor, in sensul art. 84 alin.(1) lit. F din Legea nr. 161/2003.” Acest lucru l-a iritat peste masura pe Presedintele-Director General al SRR.
 10. La sesizarea unor salariați am descoperit, pe site-ul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), ca dl. Ovidiu Miculescu a semnat un angajament cu fosta securitate în 27.03.1987, sub numele de cod „Adrian”;
 11. În data de 27 martie 2013, la invitatia europarlmentarilor Norica Nicolai si Renate Weber sustinand mandatul FRJ MediaSind, am participat la Parlamentul European, la dezbaterea cu tema, ”Libertatea Presei: o amenintare la adresa justitiei?”;
 12. În aceeasi zi de 27 martie 2013, profitand de faptul ca nu eram prezent la sedinta CA al SRR, dl Ovidiu Miculescu a pus pe ordinea de zi un material ce privea activitatea mea profesionala incepand efectiv campania de compromitere si eliminare a mea din institutie.
 13. In cadrul ședinței CA al SRR din data de 4 aprilie 2013, Presedintele-Director General al SRR si cativa membri ai CA s-au imixtionat in activitatea subsemnatului pe linie sindicala, in calitatea mea de vicepresedinte al FRJ MediaSind, intrebandu-ma obsesiv, in mod repetat care a fost mandatul meu sindical, in cadrul dezbaterii cu tema, ”Libertatea Presei: o amenintare la adresa justitiei?”, la Bruselles;
 14. De asemenea, la aceasta ședintă, pe ordinea de zi, a fost supus spre aprobare Raportul de Activitate al SRR pentru anul 2012. Deoarece am considerat că acel raport conține omisiuni (nu sunt trecute deciziile si hotararile adoptate de CA neîndeplinite), am votat împotrivă, fapt ce l-a deranjat foarte tare pe PDG al SRR. Am mentionat faptul ca o sa-mi sustin la Parlament punctul meu de vedere cand se va discuta si se va dezbate acest Raport.
 15. Pentru ca, din punct de vedere legal, dl. Ovidiu Miculescu nu ma  putea sanctiona pentru actiunile mele sindicale, a început să ma harțuiască în ședințele  Comitetului Director și chiar în cadrul ședințelor de Consiliu de Administrație, unde am fost anchetat, blamat, intimidat, hartuit și chiar pus la colț. Ca dovadă exista înregistrările audio și stenogramele ședințelor de Comitet Director și ale Consiliului de Administrație.
 16. În data de 2 aprilie 2013, dl Miculescu s-a imixtionat în activitatea sindicală, autoinvitandu-se (un abuz si o imixtiune in activitatea sindicala) la o sedință a Consiliului de Conducere al Federației Sindicatelor din SRR (FSSRR) la Râșnov, unde a solicitat să se întâlnească doar cu membrii Consiliului de Conducere al FSSRR, prezenta mea acolo fiind indezirabila, desi eram președintele FSSRR. Mai mult decat atat, in fata mai multor lideri de sindicat din FSSRR, Presedintele-Director general al SRR a declarat că: ”- Are o problemă personală cu Moise și o va rezolva în instanță”.
 17. Tot in data de 2 aprilie 2013, dl Ovidiu Miculescu a actionat in instanta Ministerul Muncii si Federatia Romana a Jurnalistilor Mediasind pentru a anula drepturile din Contractul Colectiv de Munca la nivel de ramura Mass-Media (dosar nr. 13051/3/2013 TMB).
 18. In 3 aprilie 2013, Manuela Dumitrescu – Sef Serviciu Resurse Umane a dat drumul la solicitarea catre PDG, Ovidiu Miculescu ca eu sa fiu cercetat disciplinar.
 19. În data de 15 aprilie 2013, continuind hartuirea, am fost convocat la o alta cercetare ce a durat peste 6 ore, pentru ca să recunosc doua acuzații de neindeplinire a unor indatoriri ce nu erau inscrise in fișa postului. Fac precizarea ca, in permanenta, am respectat fișa de post, contractul individual de muncă, Contractul Colectiv de Muncă al SRR, Regulamentul Intern și legile ce guvernează activitatea din SRR. La aceasta cercetare au participat, in calitate de aparatori, presedintele si juristul FRJ Mediasind.
 20. În data de 17 aprilie 2013, dl. Miculescu a luat decizia de a-mi desface contractul individual de munca. Decizia a fost abuziva intrucat Comisia de cercetare nu mi-a transmis procesul verbal de cercetare, tehnoredactat, să-l citeasc, să fac observații și apoi să-l semnez, conform procedurilor legale în materie (Codul Muncii, Legea Dialogului Social, Contractul Colectiv de Munca la nivel de Mass-Media si la nivel de SRR).
 21. Mentionez si subliniez ca, desi a fost emisă în data de 17.04.2013, decizia nu mi-a fost data, cu toate ca am solicitat-o, de mai multe ori, în scris.
 22. Presedintele Federatiei Europeane a Jurnalistilor, dl. Arne Konig, a transmis in data de 17 aprilie 2013 o scrisoare catre Comisiile pentru Cultura si Comisiile de abuzuri din Parlament prin care a solicitat sa se revina asupra deciziei de desfacere a contractului individual de munca al subsemnatului. Nu s-a primit nici un raspuns.
 23. Tot in aceeasi perioada, dl. Gheorghe Belciug – Sef Serviciu Administrativ, care apare mereu ca interfață a lui Ovidiu Miculescu, a fost pus să-mi comunice, doar mie, ca îmi este interzisa afișarea materialelor informative către membrii de sindicat pe avizierele special amenajate din incinta institutiei.
 24. Pentru a se vedea că dl Miculescu a premeditat inlaturarea mea din Radio, precizez ca a emis,cu cateva zile inainte de desfacerea CIM, o decizie prin care trebuia sa eliberez biroul unde imi desfasuram activitatea profesionala. Acelasi document  solicita, in mod imperativ si eliberarea camerei unde isi are sediul sindicatul. Aceste mutari trebuiau efectuate simultan.
 25. În data de 22 aprilie 2013, fără o informare prealabilă, sediul sindicatului SUS-Radio Romania pe care  îl sigilasem, a fost spart și yala a fost înlocuită. Afland de acest incident, am  sunat la Serviciul de Urgenta 112 pentru a se lua masurile legale. Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului și a fost întocmit un proces verbal. Am depus plângere la politie.
 26. În data de 23 aprilie a.c., în timp ce ma aflam internat în spital, colegii din radio m-au sunat să-mi spună că mai multe persoane au intrat în sediul sindicatului (tot fără o informare prelabilă și fără mandat judiciar!) și au început să devalizeze, tot patrimoniul, actele si documentele Sindicatului SUS–Radio Romania, a Federației Sindicatelor din SRR, valori materiale, bani, obiecte si diverse lucruri personale, ce se aflau în sediu.
 27. În data de 24 aprilie a.c., am solicitat în ședința Consiliului de Administrație să se includa pe ordinea de zi, spre a fi discutate, problema necomunicării deciziei de desfacere a contractului meu individual de muncă, dar și problema spargerii și deposedării de sediu, a deposedarii de bunurile și documentele sindicatului. Au fost respinse cele doua puncte de catre membrii CA; Dupa sedinta de CA, am sunat din nou, la Servciul de Urgenta 112 și am solicitat organelor abilitate să facă cercetări privind spargerea sediului sindicatului si sustragerea bunurilor din sediul SUS-Radio Romania.
 28. Tot in data de 24 aprilie 2013 la sedinta de CA, domnul Miculescu a avut inițiativa de a impune salariaților SRR un ”Regulament de prezență și comunicare în mediul on-line” prin care a dorit să cenzureze dreptul la liberă exprimare, dreptul la viață privată și dreptul de a comunica atât în spațiul SRR, spațiul virtual ce aparține SRR, cât și în spatiul virtual privat; Mai multe organizatii care activeaza in domeniul Mass-Media si Apararea Drepturilor Omului au reactionat vehement. Prima jurnalist care a fost cercetat este Stet Mugur (vezi aici).
 29. În data de 29 aprilie 2013 am depus plangerea penala, impotriva lui Ovidiu Miculescu si Gheorhe Belciug dar si a altor autori necunoscuti, la Parchetul de pe langa judecatoria Sectorului 1 si pentru care s-a constituit dosarul penal nr. 6861/P/2013, pentru a se efectua cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor prevazute de art. 220 si art. 208 CP, dosarul fiind inaintat la Sectia 3 Politie, pentru cercetari.
 30. În perioada 13-15 mai 2013, a avut loc la Verviers, în Belgia, Adunarea Generală a Federației Europene a Jurnaliștilor. Delegatii au votat, cu unanimitate, o moțiune depusă de FRJ MediaSind pentru sustinerea cauzei mele si a sindicatului pe care il conduc.
 31. În perioada 4-7 iunie a avut loc la Dublin, în Irlanda, Congresul Federației Internaționale a Jurnaliștilor, unde FRJ MediaSind este membru cu drepturi depline. Comitetul Executiv al FRJ MediaSind m-a mandatat să susțin o noua petiție in fata acestui for. Petitia a fost votata in unanimitate de Congres; Motiunea a fost transmisa la cele 110 ambasade ale Romaniei din tarile unde Federatia Internationala a Jurnalistilor are membri.
 32. FRJ MEDIASIND a facut public răspunsul venit de la Organizația Internațională a Muncii (OIM) prin care s-a comunicat că a luat act de acuzația referitoare la ”încălcările serioase ale drepturilor sindicale în Radioul Public Român. În special de concedierea președintelui Sindicatului Unit al Salariaților-Radio România și intrarea în sediul acestuia fără un mandat judiciar”.
 33. În data de 24 iulie 2013 am participat la sedinta de Consiliu de Administratie al SRR unde am fost amenintat de Ovidiu Miculescu, in prezenta celorlalti membri ai Consiliului de Administratie, drept pentru care am depus o plangere penala (nr. 2072986/26.07.2013 la Ministerul Afacerilor Interne, Sectia 1 Politie) impotriva dlui Ovidiu Miculescu, pentru insulta, purtare abuziva, abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si pentru abuzul in serviciu prin ingradirea unor drepturi.
 34. În data de 14 august, domnul Ovidiu Miculescu a emis un ordin prin care a interzis dreptul membrilor CA de a intra in SRR, cu exceptia zilelor in care au loc sedintele de Consiliu (Ordinul PDG nr.650/14.08.2013), fiind astfel oprit sa mai intru, liber, in Radioul Public incepand cu data de 19 august 2013, desi sunt unul dintre cei 13 administratori numiti de Parlamentul Romaniei. Ca martor pot sa-l indic si pe domnul deputat Madalin Voicu, caruia i-am solicitat sprijinul.
 35. În data de 21 august am depusa o noua plangere penala impotriva domnului Ovidiu Miculescu cu nr. 2538/21.08.2013 la Parchetul de pe langa judecatoria Sectorului 1si pentru care s-a constituit dosarul penal nr. 11221/P/2013 pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si abuz in serviciu contra intereselor publice pentru emiterea abuziva a ordinului PDG nr. 650/2013.
 36. În data de 26 august 2013, SUS-Radio Romania a depus la sediul SRR adresa inregistata sub nr. 409/26.08.2013, prin care atrageam atentia cu privire la ingradirea drepturilor sindicale prin emiterea Ordinului PDG nr. 650/2013.
 37. Pentru sedinta de Consiliu de Administratie din data de 28 august 2013 nu mi-au fost comunicata mapa cu documente .Cu acest prilej s-a votat o organigrama care incarca radioul Public cu multe functii de conducere si care vizeaza cheltuirea banilor publici in detrimentul produsului editorial. Organigrama a fost adoptata desi am adus argumente ca nu este temeinica si legala, votand impotriva.
 38. Solicitand acces in institutie, pentru a coordona Sindicatul pe care il reprezint in calitate de presedinte, am primit din partea conducerii SRR, prin domnul Ovidiu Miculescu, (adresa SRR nr. 3521/05.09.2013) urmatorul raspuns:„Referitor la solicitarile dvs. pentru asigurarea accesului in cadrul SRR pentru desfasurarea unor activitati sindicale, va comunicam faptul ca acestea sunt permise doar la sediul sindicatului dvs. si nu in cadrul compartimentelor SRR unde salariatii au obligatia indeplinirii sarcinilor de servici.” Mentionez ca sindicatul SUS – Radio Romania este singurul sindicat din Radio care nu mai are sediu desi a fost infiintat inca din anul 1993.
 39. În data de 7 octombrie 2013 a fost depusa plangerea penala cu nr. 3020/07.10.2013 la Parchetul de pe langa judecatoria Sectorului 1si pentru care s-a constituit dosarul penal nr. 14268/P/2013, impotriva doamnei Aurelia Daniela Ciobanu – presedinta Sindicatului liber al lucratorilor din SRR, pentru fals in declaratii privind numarul de membrii ai sindicatului.
 40. În data de 21 octombrie 2013, Sindicatul Unit al Salariatilor – Radio Romania, a depus la ANI, sub nr. 9278, sesizarea de a o cerceta pe doamna Maria Toghina-membru al CA al SRR, privind o situatie in care s-a aflat la data de 24.06.2010 si pe care o consideram ca fiind un posibil conflict de interese.
 41. În data de 28 octombrie 2013, Sindicatul Unit al Salariatilor – Radio Romania, a depus la ANI, sub nr. 9631, o noua sesizare de a o cerceta pe doamna Maria Toghina-membru al CA al SRR, privind o situatie pe care, o consideram a fi un posibil conflict de interese, situatie in care s-a aflat in anul 2006.
 42. În data de 28 octombrie 2013, Sindicatul Unit al Salariatilor – Radio Romania, a depus o noua sesizare, sub nr. 9633, spre a-i cerceta pe dl Ovidiu Miculescu – membru in Consiliul de Administratie al SRR si pe domnii Ursache Petru, Savu Cristian Traian si pe doamna Pintilie Maria, membrii ai Comitetului Director al SRR, pentru o posibila situatie de incompatibilitate.
 43. În data de 28 octombrie 2013, Sindicatul Unit al Salariatilor – Radio Romania, a depus la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti sub nr. 1364, denuntul penal prin care s-a solicitat sa se efectueze investigatii, privind aflarea doamnei Maria Toghina intr-o posibila  situatie de conflict de interese, fapta prevazuta de art. 253 indice 1 CP.
 44. În data de 4 noiembrie 2013, Sindicatul Unit al Salariatilor – Radio Romania, a depus la ANI, sub nr. 10038, sesizarea de a o cerceta pe doamna Ileana Savu-membru al CA al SRR, privind o posibila situatie de incompatibilitate in care s-ar afla incepand cu septembrie 2013.
 45. În data de 8 noiembrie 2013, Sindicatul Unit al Salariatilor – Radio Romania, a depus la ANI, sub nr. 10373, sesizarea de a-l cerceta pe domnul Stejarel Nicolae Olaru-membru al CA al SRR, privind o posibila situatie de incompatibilitate in care s-ar afla incepand cu 19 ianuarie 2013.
 46. În data de 11 noiembrie 2013, Sindicatul Unit al Salariatilor – Radio Romania, a depus la ANI, sub nr. 10430, sesizarea de a-l cerceta pe domnul Bogdan iuliu Hossu-membru al CA al SRR, privind o posibila  situatie de incompatibilitate.
 47. În data de 11 noiembrie 2013 am depus la Consiliul National de Combatere a Discriminarii o petitie prin care am adus la cunostinta Colegiului ca sunt discriminat in calitatea de membru al CA al SRR, in raport cu ceilalti membrii.
 48. În data de 15 noiembrie 2013, Sindicatul Unit al Salariatilor – Radio Romania, a depus o noua sesizare la ANI, sub nr. 10830, de a-i cerceta pe domnii Ovidiu Miculescu – Presedinte-Director General al CA al SRR respectiv  Constantin Puscas –Director Economic, privind o posibila situatie de conflict de interese si de incompatibilitate, in care s-ar fi aflat in perioada august – decembrie 2012. (aici raspunsul ANI)
 49. În data de 18 noiembrie 2013, Sindicatul Unit al Salariatilor – Radio Romania a depus o sesizare la ANI, sub nr. 10830, spre a-l cerceta pe dl Mihai Voicu-membru al CA al SRR, privind o posibila situatie de incompatibilitate.
 50. În data de 18 noiembrie 2013, Sindicatul Unit al Salariatilor – Radio Romania, a depus un denunt penal la Directia Nationala Anticoruptie, sub nr. 11206, pentru a-i cerceta pe domnii Ovidiu Miculescu–Presedinte-Director General al CA al SRR si Constantin Puscas –Director Economic al SRR.
 51. În data de 19 noiembrie 2013, in calitate de membru al CA al SRR, nu mi s-a permis accesul in sediul SRR, pentru a participa la mai multe Comisii de concurs pentru functii manageriale.
 52. În data de 24 noiembrie 2013, Sindicatul Unit al Salariatilor – Radio Romania, a depus o sesizare la ANI, spre a-l cerceta pe dl Constantin Puscas – director economic, privind o posibila situatie de incompatibilitate.
 53. În data de 9 decembrie 2013 Sindicatul Unit al Salariatilor – Radio Romania a actionat in instanta SRR pentru faptul ca domnul Ovidiu Miculescu nu a dorit sa comunice informatii de interes public, conform legii nr. 544/2001, precizand , in peste 30 de raspunsuri, ca „SRR nu poate fi considerata institutie publica” (dosar nr. 39211/3/2013).
 54. În data de 16 decembrie 2013, Sindicatul Unit al Salariatilor – Radio Romania, a actionat in instanta SRR pentru acordarea unor drepturi din Contractul Colectiv de Munca la nivel de ramura Mass-Media pentru perioada 2010-2013 (dosar nr. 40109/3/2013).
 55. În data de 13 ianuarie 2014 am depus o plangere penala (nr. 454/13.01.2014) la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie prin care am solicitat sa fie cercetati autori necunoscuti care au savarsit infractiuni prevazute de Legea 161/2003.
 56. În data de 2o ianuarie 2014, Sindicatul Unit al Salariatilor – Radio Romania, a depus o sesizare la ANI, sub nr. 833, pentru a-l cerceta pe dl Radu Costin Dobritoiu – membru in Comitetul Director al SRR, privind o posibila  situatie de incompatibilitate.
 57. În data de 22 ianuarie 2014 nu mi s-a permis accesul in sediul SRR decat cu 15 minute inainte de inceperea sedintei de CA.
 58. În data de 23 ianuarie 2014 nu mi s-a permis accesul in sediul SRR, la camera consilierilor, sa semnez procesele verbale ale sedintelor de CA.
 59. În data de 27 ianuarie 2014 am depus la Directia Nationala Anticoruptie plangerea penala inregistrata cu nr. 788/14/27.01.2014 impotriva a 12 salariati ai SRR, pentru care exista suspiciunea de incalcare a art. 13 din Legea 78/2000.
 60. În data de 5 februarie 2014 am depus la Directia Nationala Anticoruptie sesizarea penala, inregistrata cu nr. 1198/ 14/05.02.2014, pentru posibila savarsire de catre dl Ovidiu Miculescu si de catre alti membrii ai CA al SRR, a unor fapte susceptibile a fi incadrate la infractiunile de fals intelectual si de coruptie prevazuta de art. 13 indice 2 din Legea 78/2000.

Voi continua sa va prezint la zi ceea ce s-a inatmplat, pana astazi!

Intrebarea pentru voi, colegii mei, (unul ca Dobritoiu sau ca Tanase „cel cu prințipii” vor spune ca eu nu mai sunt colegul vostru!!!) este urmatoarea:

Chiar doriti sa fiti/deveniti sclavi ? Mai devreme sau mai tarziu se va intampla asta, dar sa nu fie prea tarziu!

Nici macar de drepturile voastre nu va mai pasa? Nu v-am cerut sa faceti ceva pentru mine!

Va las sa va hotarati/decideti ce vreti sa deveniti:

salariati in Radioul Public cu demnitate si care aveti niste drepturi constitutionale si va luptati pentru ele

sau

sclavi pe ”plantatia” lui Miculescu Ovidiu & inCo., cel declarat de ANI in stare de incompatibilitate  si confirmat de Curtea de Apel iar mai recent, in stare de conflict de interese.

Daca alegeti sa fiti in prima situatie/postura sunt dispus sa va sprijin, pana la capat!

Si pentru ca in anul 2013, Radioul Public a primit decoratia Regala ”NIHIL SINE DEO” va doresc:

NIHIL SINE DEO!

NUMAI DE VOI DEPINDE!

AV Moise

 

4 gânduri despre “PRESIUNI ASUPRA SALARIATILOR DIN RADIOUL PUBLIC

 1. Pingback: UN ALT FEL DE DREPT LA REPLICA | SUSROMANIA

 2. Adrian, toti salariatii – membri ai sindicatului SUSROMANIA – sunt discriminati si persecutati.
  O. Miculescu nu trateaza cu egalitate si respect pe toti salariatii SRR, cu toate ca este platit ptr. asta !!!
  Probabil stii ca – cei care sunt cu Moise, sunt pe lista lui neagra.
  Stim ca ti s-a interzis accesul in SRR, dar trebuie sa ne intalnim ptr. a rezolva aceste aspecte.

  Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s