UN ALT FEL DE DREPT LA REPLICA

Urmare a materialului postat de Sindicat in data de 27 Septembrie a.c. cu titlul „PRESIUNI ASUPRA SALARIATILOR DIN RADIOUL PUBLIC” am primit un SMS de la dl Bogdan Negulescu – director Managementul Resurselor Umane si Servicii ….etc (un nume prea lung si prea pompos pentru a justifica activitatea la nivel de directie!) prin care-mi „atrăgea” atenția ca-l hărțuiesc pe el si pe familia lui.
Am sa va redau mai jos schimbul de SMS-uri dintre Adrian Valentin Moise – Presedinte al SUS – Radio Romania si dl Bogdan Negulescu:

1. SMS-ul trimis către conducerea SRR, reprezentata de Ovidiu Miculescu si in cc către Andras Istvan Demeter, Maria TOGHINA, ANA Florea, Bogdan Negulescu:

„Buna ziua,
In atenția conducerii SRR
Sunt la intrarea din Str. Temisana a SRR si astept de 30 de minute sa semnați un bon de intrare.
V-am depus adresa cu nr SRR 1.02/446/25.09.2014 (vezi aici) prin care va solicitam intrarea pt astăzi 27 sept 2014 in Radio.
Astept bonul de intrare.
In caz contrar, va faceți vinovat de încălcarea ART. 218 alin. 2 din Codul Muncii.
Presedinte
SInd Unit al Salariaților-Radio Romania,
Adrian Valentin Moise”

2. Răspunsul la acest SMS a venit DOAR din partea dlui Bogdan Negulescu, răspuns pe care nu l-am postat având in vedere ca nu aveam acordul acestuia dar pe care il pot afisa, având, acord expres pentru a o face:

„Avand in vedere ca nu cunosc despre ce este vorba si nici la ce va referiti in sms -ul transmis catre mine acum cateva zeci de minute, si tinand cont ca este sambata si sunt la spital cu sotia mea si copilul minor, va aduc la cunostinta ca daca mai faceti vreo presiune si ma mai hartiuti ma voi adresa organelor competente. Este inadmisibil sa nu ma lasati in pace nici macar sambata cand sunt la spital cu copilul si sotia mea. Presiunile repetate si hartuirea la care sunt supus aduc atingere atat mie cat si familiei mele. Luand in considerare ca sotia mea urmeaza un tratament important va aduc la cunostinta ca daca actiunile dvs ii aduc atingere sanatatii ma voi adresa de urgenta parchetului si politiei. Este inadmisibil ce faceti!! Ma amenintati ca incalc prevederile legale cand sunt in spital????? Sa va fie rusine!!!”

3. In continuare iată care a fost răspunsul nostru prin SMS către dl Negulescu Bogdan:

„Mesajul pe care l-ați primit era un mesaj transmis către conducerea SRR iar dvs si alți membri ați fost adăugați in cc pentru a lua la cunoștință. Niciodată nu v-am amenințat in niciun fel.
Îmi pare rău pentru soția dvs si ii doresc multă sănătate.
In calitate de reprezentant legal al Sindicatului doresc sa apar drepturile si interesele membrilor mei de sindicat dar conducerea SRR ma împiedica/constrânge sa o pot face.
Va doresc numai bine.”

4. Si am primit următorul răspuns prin SMS de la dl Negulescu Bogdan:

„Pana ieri am crezut ca nu aveti notiunea faptelor dvs. Dupa postarea de pe blog in care ati precizat ca am proferat”un soi de amenintari „la adresa dvs. mi-am dat seama ca mintiti cu o lejeritate nemaintalnita. Daca doriti sa demonstrati transperenta reala va invit sa postati pe blogul sindicatului, sms meu.
In caz contrar domnule Moise raman la aceeasi parere: sa va fie rusine!”

5. După cum vedeți si cititi, dl Bogdan Negulescu a exprimat explicit ca noi sa postam SMS-ul dansului, ceea ce am si făcut. Iată ce i-am răspuns:

„Stimate dle Bogdan Negulescu,

In primul rând ca eu nu mint.
In al doilea rând nu mi-am permis sa pun răspunsul dvs (sms) către mine ca sa nu ma acuzați ca am făcut public ceva despre familia dvs. fara acordul dvs.

Acum, avand acest acord din partea dvs, explicit, si pentru a va demonstra transparentă totala, am sa public integral sms primit si răspunsul meu către dvs.

Sper sa aveți bunul simt ca după ce voi posta pe blogul Sindicatului sa va cereti scuze fata de mine in legătura cu afirmatia:”Sa va fie rusine!”.

AV MOISE
Presedinte SUS-Radio Romania”

6. Si iată răspunsul final al dlui Negulescu:

„Cu certitudine…asta dupa ce o sa va cereti si dvs scuze public fata de mine pe blogul dvs.
Credeti -ma ca sunt un om cu onoare. Sper sa puteti dovedi si dvs asta.”

Acesta a fost schimbul de mesaje intre, pe de-o parte, conducerea SRR (si cu luarea la cunoștință al unor persoane din CA si a dlui Bogdan Negulescu ) si dl Negulescu Bogdan, separat.

Va las pe voi cei ce cititi aceste schimburi de mesaje sa trageti concluziile.

Aștept reactia voastră pe blog (mesaje) si va promitem ca vom ține cont de ele. (Anonimele nu sunt luate in considerare!)

Asteptam si scuzele d-lui Bogdan Negulescu, acum după ce am postat schimbul de mesaje, pentru ca a solicitat expres acest lucru.

V-am pasat mingea!
Este la dvs dle Bogdan Negulescu!

Vom reveni cât de curând cu reactii si informații!
AV Moise

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s