OVIDIU MICULESCU chemat la interogatoriu, la Judecatoria Sector 1

OVIDIU MICULESCU chemat la interogatoriu, la Judecatoria Sector 1

Astazi 6 octombrie 2014, incepand cu ora 11, la Judecatoria Sector 1 are loc al 3 lea termen in dosarul nr. 40694/299/2013 (vezi aici) in care Federatia Romana a Jurnalistilor MediaSind a chemat in judecata pe Ovidiu Miculescu, Balaci Viorica Nicoleta, Cerasela Radulescu si SC Casa Serafim SRL care au adus „grave prejudicii de imagine atât organizaţiilor de media naţionale şi internaţionale, Radioului Public, dar şi României”. Citeste aici.

La termenul anterior, din septembrie 2014, avocatul lui Ovidiu Miculescu, dl.Mustaciosu, a cerut instantei o amanare pentru ca Miculescu este plecat in Malaezia, la Kuala Lumpur sa reprezinte Romania si Radioul Public. Plimbare pe banii Radioului si al contribuabililor.

Judecatorul, desi pusese in vedere ca sa se prezinte la acel termen, a acceptat amanarea dar cu conditia ca in data de 6 octombrie 2014 sa fie prezent, altfel Ovidiu Miculescu va primi amenda judiciara.

Asa ca va fi o zi interesanta.

In sfarsit ma voi revedea cu Ovidiu Miculescu in instanta dar si cu doua dntre cele mai apropiate si vesnice aparatoare ale lui: Viorica si Cerasela.

Revin cu amanunte dupa ce voi iesi din instanta!

Miculescu împreună cu Viorica si armata de avocati, la ieșirea din Judecătoria Sectorului 1, după ce au fost supusi purgatoriului, ma scuzati, interogatoriului.

IMG_3185.JPG

Am sa revin cu filmul desfasurarii procesului.

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s