CURTEA i-a respins contestatia si lui SAVU CRISTIAN TRAIAN

Si lui Savu Cristian Traian (foto), director de Comunicare si Marketing la Societatea Romana de Radiodifuziune, i s-a respins in 20 octombrie 2014, la Curtea de Apel Bucuresti, contestația impotriva raportului de evaluare al ANI in care s-a constatat starea de incompatibilitate a acestuia.

Savu Cristian Traian (in frunte cu Ovidiu Miculescu si in linie cu Ursache Petru si Pintilie Maria) a fost sesizat de SUS-Radio Romania la ANI in 28 octombrie 2013 (vezi aici), ca fiind in stare de incompatibilitate, deținând in același timp funcția de administrator al unui SRL si pe cea de membru in Comitetul Director al SRR.

In data de 18 iunie 2014, „Agenția Națională de Integritate a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul lui DOBRIȚOIU RADU COSTIN, membru al Comitetului Director al Societății Române de Radiodifuziune (S.R.R.) și SAVU CRISTIAN TRAIAN, fost membru înComitetul Director al S.R.R., ca urmare a deținerii simultane de funcții.” (vezi aici )

In data de 10 iulie 2014, Savu Cristian Traian a depus la Curtea de Apel Bucuresti contestatia impotriva actului administrativ „RAPORT ANI 25370/G/II/18.06.2014” si in data de 20 octombrie 2014 i s-a respins contestatia ca find neintemeiata. (vezi aici )

Cu siguranta si Savu Cristian Traian va trece in ultima etapa, la Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei, alaturi de cel care l-a adus in Radioul Public: OVIDIU MICULESCU.

Se pare ca Ovidiu Miculescu are un har nemaipomenit: nu uita niciun prieten si il tine aproape ! Pe Savu il aduce langa el la Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei.

Pentru cei care nu mai stiu numarul celor declarati de ANI incompatibili din SRR, le reamintim. (vezi aici )

AV Moise

4 gânduri despre “CURTEA i-a respins contestatia si lui SAVU CRISTIAN TRAIAN

  1. Una dintre posibilitatile de a-mi face cunoscut demersul este plasarea acestui link. Imi cer scuze daca interesele mele nu sunt in concordanta cu ale tale cel putin in aparenta, dar te invit sa aunci o privire si sa te convingi ca nu este doar un alt joc de „blogging”. Este o intentie cat se poate de serioasa pentru a incerca sa curatam mizeria din invatamant „de jos in sus”, vorbind despre abuzurile din scolile de cartier, din liceele si facultatile pe care le avem aproape. Sa facem ceva concret impreuna, printr-un efort comun. Denunta orice comportament abuziv din partea cadrelor didactice in mod anonim sau nu, ajuta-ma la realizarea de materiale pentru blog, incepe sa arati si tu cu degetul. Capul in pamant si botnita pe gura nu folosesc nimanui. https://marverdecublog.wordpress.com/declaratie-de-intentie/ Distribuie daca iti place. Multumesc.

    Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s