Astăzi un nou termen de judecată la Tribunalul Bucuresti

Astăzi 31 Octombrie 2014, începând cu ora 12.30 va avea loc un nou termen de judecată in procesul in care colegul nostru Marin Constantin a contestat decizia de desfacere abuziva a contractului individual de munca, semnată de nimeni altul decât Ovidiu Miculescu.

Va prezentam pe scurt motivele pentru care a fost cercetat si i s-a desfăcut CIM, membrului nostru de sindicat, Marin Constantin:

1. SRR a considerat ca Dl Marin Constantin nu a venit la munca in luna Decembrie 2013 deoarece nu a semnat in anumite zile condica de prezenta;

2. Conducerea Radio Romania Actualitati a solicitat declarații de la mai mulți salariați si astfel a considerat ca Dl Marin Constantin a lipsit nemotivat de la serviciu.

Din discuțiile purtate cu Dl Marin Constantin, in perioada cercetărilor, mi-a spus ca el a fost la serviciu in fiecare zi dar nu a vrut sa semneze condica de prezenta pentru ca era trecut pe condica de prezenta a reporterilor, adică a colegilor care fac zilnic teren.

Deși Dl Marin Constantin a cerut conducerii RRA sa fie mutat pe condica de prezenta a colegilor lui acest lucru nu s-a întâmplat.

Mai mult, la cercetarea disciplinara a dlui Marin Constantin nici măcar nu a fost respectata procedura legală ca membrul de sindicat sa fie reprezentat si aparat de liderul de sindicat al Sindicatului din care face parte!

Pe scurt, a fost interogat Dl Marin Constantin si dl

Vom reveni!

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s