La Radio Romania, o cercetare disciplinara amanata!

La Radio Romania, o cercetare disciplinara amanata!

Astazi, 10.12.2014, ora 14, trebuia sa aiba loc o cercetare disciplinara prealabila a unui coleg de la Radio Romania Regional din Cluj, a lui Vasile Luca.

Avand in vedere ca presedintele Comisiei de cercetare era la Radio Timisoara, colegul Luca era la Cluj (impreuna cu avocata) iar un reprezentant al Serviciului Resurse Umane si Serviciului Juridic erau la Bucuresti, sedinta trebuia sa aiba loc in sistem videoconferinta.

Colegul Vasile Luca mi-a solicitat sprijinul, a devenit membru in SUS-Radio Romania si am depus catre Comisia de cercetare disciplinara o solicitare sa il reprezint si sa-l asist, prin sistem videoconferinta de la sediul SRR, din Bucuresti.

Urmare a solicitarilor pe care le-a trimis SUS-Radio Romania catre Comisia de cercetare, sedinta s-a amanat!

O sa revin cu documente si informatii!

Subiectul este foarte interesant si de actualitate!

AV Moise

5 gânduri despre “La Radio Romania, o cercetare disciplinara amanata!

 1. Pingback: Justiție și injustiție la Radio Romania. Episodul 1 | SUSROMANIA

 2. Pingback: Vasile Luca a câștigat definitiv ! | SUSROMANIA

 3. Pingback: INCA UN ABUZ LA RADIO ROMANIA. | SUSROMANIA

 4. Pingback: La Radio Romania Cluj denuntatorul unui plagiator a fost cercetat | SUSROMANIA

 5. Domnilor stiu ca nu puteti publica pe acest blog nimic fara sa aveti acte sau dovezi certe. Din acest motiv o sa lansez o provocare membrilor sau simpatizantilor SUS Romania si anume sa comentam (anonim sau la vedere) pe marginea urmatoarelor subiecte despre care multi dintre noi stim cate ceva dar ne este teama sa spunem.
  Iata temele pe marginea carora cred ca ar merita sa ne aplecam si sa spunem tot ce stim:
  1. Megaproiectul domnului Ovidiu Miculescu privitor la unirea Radioului cu Televiziunea – care ar fi fost perspectiva majoritatii angajatilor din SRR din martie 2015 cand ar fi trebuit sa inceapa implementarea proiectului ? (din surse de incredere se aude ca cel putin la teritoriale numarul angajatilor ar fi fost redus cu 75% iar acest pas era pregatit prin atacarea CCM ramura MassMedia la Tribunalul Bucuresti)
  2. Afacerea Ducu Bertzi – Cine stie despre aceasta potlogarie e invitat sa scrie aici !
  3. Afacerea Best – vanzarea spatiului publicitar al SRR catre o firma controlata prin interpusi de familia varanului Voiculescu. Studiu comparativ intre banii incasati de Best si banii incasati de SRR, situatia financiara a acestei firme de publicitate si daca stie cineva ce benere si afise electorale au fost comandate din profitul firmei Best!
  4. Afacerea calculatoare pentru TSD – Cine a platit aceste calculatoare (si domnul Puscas poate sa ne raspunda anonim), cum au ajuns aceste calculatoare la TSD via Fundatia Secolul XXI – Radio 21 (stim cu totii ca Fundatia Secolul XXI a fost actionar la Radio 21 in perioada cand Victor Viorel Ponta(nu are numele de cod cunoscut) era seful lui Ovidiu Miculescu (Adrian).?
  5. Afacerea Bani pentru campania „Doar Ponta ……” – ce lucrari sau achzitii mult supraevaluate (cu incredintare directa) s-au platit in perioada campaniei electorale prezidentiale, inaintea turului 1 si au inceput sa se faca dupa turul 2 cand Ponta a pierdut alegerile ( ca doar fusesera platite si trebuiau facute). Cred ca la acest capitol colaboratorii din SRR pot scrie multe si sper sa o faca deoarece au suferit umilinta dupa umilinta.
  6. Sunt sigur ca mai stiti si alte potlogarii si unii dintre voi o sa le scrieti aici.

  Temele de mai sus au toate ca numitor comun campania prezidentiala si padurea de benere si afise „Doar Ponta…….”
  Din fericire pentru Romania daca as putea as face un bener imens (ca steagul lui Voiculescu intrat in Cartea Recordurilor) , bener care sa poat fi citit si de pe Luna pe care-as scrie „DOAR PONTA …E ATAT DE PROST”.

  Lansez aici o provocare si pentru membrii Sindicatului Liber (cel mai reprezentativ).
  Cam cum se simt acum cand incep sa descopere cate putin cum au fost vinduti pe nimic de liderii lor?
  Cum ii privesc in ochi pe lideri cand afla ca au girat cu buna stiinta proiectul unirii cu Televiziunea stiind ca vor fi reduceri masive de personal in SRR?
  Cum se impaca cu ideea ca au trimis cu votul lor in Consiliul de Administratie al SRR doua nevertebrate – Viorica si Adi?
  Cum au dat sindicatul pe mana Vioricai care a venit la negocieri cu marii lideri ai SL de la centru si din teritoriu cu un sindicat format din doi membri (citesc aici ca ar fi fost doar unul si anume Viorica Balaci)?
  Cum l-au votat pe Adi Doros ca reprezentant al salariatilor in CA stiind despre el ca este redactor sef adjunct interimar? Sindicatele nu apara drepturile si libertatile salariatilor in raport cu cei ce conduc? Se incearca o noua abordare a conceptului de sindicat? Nu stiu dar poate domnul Doros si doama Balaci ne explica pe intelesul nostru ( a pulimii – scuzati expresia dar vad ca este propusa deja pentru DEX).
  Aud ca trebuia sa aiba loc o mare reuniune de famiglie la Govora amanata din cauze necunoscute. Domnilor nu-i amanata e ANULATA iar cauza o reprezinta scandalul izbucnit in interiorul Sindicatului Liber grupa Craiova. Ar fi interesant sa aflam ce va spune Marinica, cat de greu i-a fost lui sai cat s-a rugat presedintele de el sa-i angajeze baiatul si sa-i mareasca lui salariul si cum s-a opus Marinica si cat de greu a cedat in cele din urma (epuizat sa mai lupte).
  Sunt multe de spus dar ma opresc aici. Va las pe voi (cei care aveti demnitate ) sa scrieti ca sa punem cap la cap toate povestile . Cand vom reusi sa intelegem ce s-a intamplat de cand domnul Miculescu a devenit presedintele CA al SRR veti realiza ca v-a trecut glontul pe langa ureche (exact la fel cum i s-a intamplat saracului Adrian Nastase).

  Va multumesc si astept sa scrieti.
  P.S. Sper domnule Moise sa aprobati publicarea acestui comentariu pe blogul SUS Romania. Totodata sper sa publicati si comentariile ce vor veni la acest post. Chiar daca aparent sunt anonim sa stiti ca intr-o situatie limita pot sa-mi asum ce-am scris acum cu numele si prenumele real. Nu mai lucrez de multa vreme in radio si nu am fost niciodata angajat dar stiu ce se intampla pentru ca am acolo prieteni, oameni de onoare.

  Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s