Marin Constantin a castigat procesul de desfacere a CIM!

In februarie 2014, membrului nostru de sindicat, dl Marin Constantin, i s-a desfacut abuziv contractul individual de munca pe motiv ca „nu a semnat condica de prezenta” si ca de fapt „a lipsit nemotivat de la munca”.

Sindicatul Unit al Salariatilor-Radio Romania a pus la dispozitia colegului nostru pe prof. dr. avocat Stefan Naubauer care a reusit sa-i faca dreptate colegului nostru si astfel, Tribunalul Bucuresti, a anulat decizia de desfacere a contractului (vezi aici !).

18.12.2014
Ora estimata: 12:30
Complet: C30
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Respinge excepţia inadmisibilităţii cererii de chemare în judecată,ca neîntemeiată. Respinge excepţia prescrierii dreptului angajatorului de putea aplica sancţiunea disciplinară. Admite contestaţia formulată de contestatorul MARIN CONSTANTIN împotriva deciziei de concediere nr. 103/14.02.2014 emisă de intimata SOCIETATEA ROMÂNĂ DE RADIODIFUZIUNE. Anulează decizia de concediere nr.103/14.02.2014 emisă de intimată. Dispune repunerea părţilor în situaţia anterioară emiterii deciziei de concediere, prin reintegrarea contestatorului în funcţia anterior deţinută emiterii actului anulat. Obligă intimata la plata către contestator a unei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate si actualizate si cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat salariatul in temeiul contractului individual de munca, de la data concedierii si pana la data reintegrării efective. Respinge capătul de cerere prin care se solicită obligarea pârâtei la plata unor sume cu titlu de daune morale, ca neîntemeiat. Obliga intimata la plata sumei de 1500,00 lei reprezentand cheltuieli de judecata in favoarea contestatorului conform chitanţelor de la dosar. Cu apel in 10 zile de la comunicare , care se depune la Secţia a VIII a Tribunalului Bucureşti. Pronunţarea hotărîrii se va face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei,azi 18.12.2014.
Document: Hotarâre    18.12.2014

Am uitat sa va spun ca la termenul din 12 decembrie, Ovidiu Miculescu i-a trimis pe Dan Preda si Nicu Popescu, managerul respectiv redactorul sef de la Radio Romania Actualitati pentru a fi martori impotriva lui Marin Constantin.

Instanta a respins cererea Marianei Milan – Sefa Serviciului Juridic din SRR.

Mai grav este faptul ca Mariana Milan a cerut instantei sa se pronunte pe „falsul pe care dl Marin Constantin” la facut!!!!!!

Instanta a respins si acest capat de cerere.

Cu alte cuvinte dlui Marin Constantin i se pregatea/pregateste o plangere penala!!!!

SUS-Radio Romania va face toate demersurile pentru ca dl Marin Constantin sa-si reintre in drepturi cat mai curand.

Cei care au gresit vor plati, conform legii!

AV Moise

Presedinte

SUS-Radio Romania

 

2 gânduri despre “Marin Constantin a castigat procesul de desfacere a CIM!

  1. DEMISIA, AFARA cu gasca de mafioti din SRR !
    Sefii tortionari, care au distrus SRR-ul, sa plateasca toate daunele si despagubirile din buzunarele personale, NU DIN BANII PUBLICI ! Oricum, plinul acestor buzunare este facut, prin cai ilicite. Curtea de Conturi sa intervina si sa salveze banii publici.
    Stop abuzului !
    Stop jafului !

    Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s