Moș CRACIUN Miculescu a început sa-mpartă „daruri”

În ziua în care (22.12.2014), s-au împlinit exact 25 de ani de la momentul în care Ceaușescu a fugit de pe acoperișul Comitetului Central al Partidului Comunist Român,

IMG_3404-1.JPG când în fața Sălii de Concerte Radio avea loc pomenirea eroilor Revoluției din 1989, „Moș Crăciun” Miculescu a dat „ordin pe unitate”, ca toți salariații să-și primească „cadoul”, pregătit cu multă râvnă și cu multă „atenție”, cu prilejul acestor sărbători de iarnă.

În ce constă „cadoul” lui „Moș Crăciun” Miculescu?

Este o „Convocare” prin care fiecare salariat este „invitat” să participe într-o anumită zi ( între 15 Ianuarie și 31 Martie 2015) la un interviu de evaluare a activității desfășurate (ATENȚIE!!!!) în perioada 01.07. – 31.12. 2014.

Procedura evaluării impusă odată cu intrarea în vigoare a noului Cod al Muncii, ar trebui să fie transparentă, corectă și obiectivă iar criteriile și procedura de evaluare trebuiau să fie cunoscute de fiecare salariat, înainte de a începe perioada pentru care se aplică evaluarea, și nu cu 5 zile lucrătoare, înainte să înceapă evaluarea efectivă.

Revin!!!!

IMG_3407.JPG

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s