CURTEA DE APEL a respins contestatia lui DOBRITOIU COSTIN RADU

Dragi colegi,

Iata ca nu a trecut decat un an si o saptamana de cand Sindicatul Unit al Salariatilor-Radio Romania a sesizat ANI (vezi aici) si astazi Curtea de Apel Bucuresti a respins contestatia lui DOBRITOIU COSTIN RADU (vezi aici).

Stiti ce a spus avocatul Sindicatului Liber din SRR in fata instantei pentru a-l apara pe Dobritoiu Costin Radu, citez:

„Persoana fizica autorizata (PFA) nu desfasoara activitati comerciale, nicio activitate comerciala, nu aduce profit….”

„Intrucat contestatorul (Dobritoiu) este un jurnalist de notorietate care se exprima pe un anumit numar de site-uri de presa cu scop informal….”

Daca vreti sa vedeti realitatea intrati (aici) si (aici).

Asta inseamna ca si dl DOBRITOIU COSTIN RADU il va urma pe „tatucul” lui, Ovidiu Miculescu, la Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei.

Apropos! Se pare ca in curand va fi stabilit si termenul la procesul lui Ovidiu Miculescu la Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei (vezi aici).

Reaminitim ca urmare a sesizarilor SUS-Radio Romania la Agentia Nationala de Integritate urmatorii membri ai Consiliului de Administratie si ai Comitetului Director al SRR au fost gasiti in stare de incompatibilitate sau conflicte de interese:

Operatiunea “Curatenie in SRR” continua! Update!

Ultimele „victime” ale ANI in operatiunea “Curatenie in SRR”, derulata in baza sesizarilor Sindicatului SUS-Radio Romania, sunt:

1. Radu-Costin Dobritoiu (pe persoana fizica!) a fost dezvaluit (vezi aici) si in data de 18 iunie 2014, ANI a constatat starea de incompatibilitate (vezi aici si aici).

 Foto: Dobritoiu Radu-Costin, membru in Comitetul Director al SRR (2012-2014 si 2014-?)

2. Bogdan-Iuliu Hossu (vezi aici)

 membru in Consiliul de Administratie al SRR (2010 -2014)

3. Traian-Cristian SAVU (vezi aici)

 membru in Comitetul Director al SRR 2012-2013 si Director Comunicare si Marketing in SRR 2013-prezent

Cei de mai sus completeaza lista persoanelor gasite incompatibile de ANI, la sesizarile Sindicatului SUS-Radio Romania, si in acest sens va reamintim:

  Primul a fost Ovidiu Miculescu, presedinte-director general al SRR, pe care ANI l-a declarat incompatibil in data de 17 octombrie 2013 (vezi aici).

 si care a atacat raportul la Curtea de Apel (vezi aici) unde a fost respins in 23 aprilie 2014. Urmeaza verdictul Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

A urmat sesizarea ANI pentru ILEANA SAVU - INTERVIU Ileana Savu si raspunsul agentiei (vezi aici si aici).

La sesizarea SUS-Radio Romania (vezi aici) Mihai Voicu membru in Consiliul de Administratie al SRR a fost declarat incompatibil de ANI in 5 iunie 2014 (vezi aici).

 

Asteptam ca ANI sa ne comunice, in scurt timp, rezultatul investigatiilor cu privire la Miculescu II, Miculescu III, Puscas Constantin, Mirela Fugaru si altii.

 Stejarel Nicolae Olaru membru al Consiliului de Administratie al SRR pana la data de 1 aprilie 2014 asteapta si el, nerabdator comunicarea din partea ANI in ceea ce-l priveste (vezi aici) si aici.

 Maria PINTILIE, membru in Comitetul Director al SRR, a primit decizia ANI la 1 aprilie 2014 si fara a fi o pacaleala (vezi aici) si

petru ursache ca srrPetre URSACHE, membru in fostul si actualul Comitet Director al SRR, a primit decizia ANI la 8 mai 2014 (vezi aici) si aici.

 

 

 

 

6 gânduri despre “CURTEA DE APEL a respins contestatia lui DOBRITOIU COSTIN RADU

  1. Pingback: Cerasela Radulescu – o fosta si actuala angajata la Radioul public. Episodul 1 | SUSROMANIA

  2. Pingback: ANAF a pierdut definitiv in favoarea SUS-Radio Romania | SUSROMANIA

  3. Pingback: Radioul Public - clubul incompatibililor (MediaSind)

  4. Pingback: Radioul Public- clubul incompatibililor | Prietenii TVR

  5. Pingback: Curtea de Apel Bucuresti a raspuns la solicitarea SUS-Radio Romania privindu-l pe Dobritoiu Radu Costin – membru in Comitetul Director al Radioului Public | SUSROMANIA

  6. Pingback: Spuneti “NU”, lui Balaci si lui Dobritoiu, pentru Consiliul de Onoare al Radioului public! Inseamna un “DA”, pentru apararea independentei jurnalistilor! | SUSROMANIA

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s