Update: Judecata lui MOISE la Curtea de Apel

Stimati  colegi!

Va informez cu regret ca reintoacerea mea in SRR, mai intarzie un pic.

Curtea de Apel Bucuresti, ca instanta de apel, a respins prin decizia nr. 389/10.02.2015, atat apelul meu cat si apelul SRR .

Ramane ca, dupa redactarea si comunicarea hotararii date in apel, avocatii mei sa exercite calea de atac a recursului, in virtutea art. 483 Cod Procedura Civila potrivit caruia „hotararile date in apel sunt supuse recursului”

Desi defectuoasa in partea in care dispune cu privire la concedierea mea, solutia instantei de apel are insa si o parte buna si in acest sens, va rog sa aveti in vedere urmatoarele:

SRR a cheltuit pana in prezent, cu concedierea mea, cca. 10.000 euro (24.974 lei + 19.945 lei) platiti ilegal, societatii de avocatura NNDKP, cu incalcarea art. I din OUG 26/2012 privind unele masuri de reducere a cheltuielilor publice si intarirea disciplinei financiare, care interzice institutiilor publice care au consilieri juridici, sa incheie contracte de asistenta juridica cu avocati!

„Articolul I(1) Autorităţile şi instituţiile publice ale administraţiei publice centrale şi locale, indiferent de modul de finanţare şi subordonare, societăţile naţionale, companiile naţionale şi societăţile comerciale cu capital integral sau majoritar de stat, precum şi regiile autonome care au în structura organizatorică personal propriu de specialitate juridică nu pot achiziţiona servicii juridice de consultanţă, de asistenţă şi/sau de reprezentare.”

Scopul normei de mai sus este vadit, sa impiedice coruptia si delapidarea banilor publici, de catre conducatori de institutii publice gen Miculescu, mana in mana cu avocati fara scrupule.

Cu privire la aceste cheltuieli interzise de lege, desi s-au zbatut cat au putut, NNDKP, reprezentantul procesual al SRR nu a reusit sa convinga, instanta de judecata, sa mi le impute, urmand ca mai devreme sau mai tarziu, in urma sesizarilor Sindicatului Unit al Salariatilor-Radio Romania si cu ajutorul lui Dumnezeu, organele penale si Curtea de Conturi sa-i recupereze chiar din buzunarul numitului Ovidiu Miculescu.

Cu incredere in justitie,

A.V. Moise

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s