Tribunalul a obligat pe ANAF sa ne comunice daca SRR s-a inregistrat fiscal ca ” institutie publica”

Un nou proces a fost finalizat, din seria celor pe care mascaricii lui Miculescu il acuzau pe Moise ca le deschide folosindu-se de sindicat, dar intr-un interes personal.

Pe 19.02.2015, Tribunalul Bucuresti ne-a comunicat sentinta civila nr. 8482/ 2014, prin care parata  Agentia Nationala de Administrare Fiscala a fost obligata  sa ne furnizeze urmatoarele informatii de interes public:

1. Daca Societatea Romana de Radiodifuziune este inregistrata fiscal ca institutie publica;

 2. Daca Societatea Romana de Televiziune este inregistrata fiscal ca institutie publica

Instanta a obligat ANAF si la plata cheltuielilor de judecata, catre sindicat.

Care este MIZA mediata din spatele mizei directe a acestor procese?

Daca se consolideaza o jurisprudenta potrivit careia SRR este „institutie publica”, Miculescu & Comp. vor trebui sa raspunda juridic pentru cheltuirea fondurilor SRR (inclusiv pe contracte de asistenta juridica, unde se scurg sume importante) cu incalcarea prevederilor legale care reglementeaza cheltuirea fondurilor publice.

Trebuie precizat ca a existat aceasta practica a SRR de a se achita sume exorbitante, caselor de avocatura, inclusiv in litigiile SRR cu proprii angajati, vadit in scopul ingrozirii opozantilor SRR, confruntati brusc cu pericolul de a platii sume uriase drept cheltuieli de judecata.

Va asiguram ca prin initiativa sindicatului de a clarifica statutul de institutie publica al SRR, lovitura data coruptiei din Radioul Public este crunta!

Cine nu ne crede, sa o intrebe pe dna Mariana Milan – Sefa Servicului Juridic din SRR sau pe dl Constantin Puscas – Director Economic al SRR.

Presedinte SUS-RADIO ROMANIA

AV Moise

2 gânduri despre “Tribunalul a obligat pe ANAF sa ne comunice daca SRR s-a inregistrat fiscal ca ” institutie publica”

  1. Pingback: SUS Radio Romania, încă un proces câștigat | SUSROMANIA

  2. Hotia banilor publici, prin SRR, de catre cabinetele de avocatura si nu numai, a fost instaurata de toghina maria, in scopul ingrozirii oamenilor care cauta adevarul si dreptatea ! Asa a invatat-o Valeriu Stoica. Este reteta lui !!! Iar cei doi sefi: milan si puscas sunt pusi si pastrati la butoane tot de toghina maria&company (posibil, grup infractional organizat!).

    Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s