Gala Bute provoaca un razboi fratricid in SRR

Pana recent, garda veche formata din PDG-ul Ovidiu Miculescu, membrul CA al SRR Andras Istvan Demeter, directorul economic Constantin Puscas, Directorul editorial Carmen Gina Ionescu si fostul Sef Serviciu Juridic al SRR Nicolaie Mircea Salagean, erau ca muschetarii lui D’ Artagnan, „toti pentru unul si unul pentru toti„.

Sub presiunea DNA-ului si a Curtii de Conturi, omogenitatea grupului se destrama insa, vazand cu ochii, iar noua deviza a conducerii SRR pare a fi: „Scapa cine poate!”

Din informatiile noastre, SRR, prin Ovidiu Miculescu, printr-o miscare soc, i-ar fi dat in judecata pe Demeter si ceilalti pentru recuperarea, pe cale civila, a prejudiciului de 60.000 euro produs SRR de catre semnatarii contractului nr. 6272 din 24.06.2011, încheiat între RRA și firma TINQ Expert, deţinută de Viorel Sima.

Dosarul a fost inregistrat la data de 9 februarie 2015 pe rolul Tribunalului Bucuresti sub nr. 4251/3/2015 (vezi aici).

Este interesant ca avocatii nostri au lansat ipoteza potrivit careia introducerea actiunii ar putea face parte dintr-un plan destul de destept de a se reduce presiunea penala asupra vinovatilor, intrucat introducerea actiunii pe cale civila o face pe SRR sa evite constituirea ca „parte civila”, in dosarul penal.

Dintr-un articol foarte bine intocmit al jurnalistului Catalin Tolontan, nu ne putem abtine sa nu citam declaratiile semnatarilor din partea SRR ai contractului de transmisie a Galei Bute, date inspectorilor Curtii de Conturi, declaratii care ar merita premiate la „Gala Rasului”:

Întrebare: ”Cum s-a ajuns la prețul de 60.000 de euro?”

1.“Personal, nu am participat la negocieri”, spune Carmen Ionescu.

2.“Nu am participat la negocierea contractului. Banii s-au folosit din bugetul RRA”, zice Constantin Pușcaș.

3. “Negocierea nu e sarcina serviciului juridic și nici nu se poate pronunţa pe oportunitatea unei cheltuieli”, declară Mircea Sălăgean.

4. “Contractele de la SRR nu se negociază de către semnatarul final”, spune Istvan Demeter, șeful suprem din 2011 al Radio România.”

Articolul jurnalistului Catalin Tolontan, cu tilul „Curtea de Conturi confirmă jaful din Radio România de la Gala Bute”,se gaseste integral aici.

Oricare ar fi fost motivele vizibile sau mai putin vizibile care l-ar fi determinat pe seful SRR sa inceapa sa fie un bun administrator al SRR, grijuliu cu banii societatii, noi il felicitam si il rugam ca, in putinul timp pe care il mai are de petrecut la conducerea Radioului Public (pana la finalizarea procesului de incompatibilitate la Curtea Suprema) sa procedeze, in acelasi mod diligent, la recuperarea banilor platiti nejustificat de catre SRR si in alte situatii, inclusiv sub conducerea lui Ovidiu Miculescu (vezi aici).

De exemplu Miculescu si Milan ar putea fi chemati la judecata de SRR, prin reprezentanti Miculescu si Milan, pentru recuperarea zecilor, poate sutelor de mii de euro, platiti nejustificat si ilegal pe contracte de asistenta juridica cu case de avocatura.

Reamintim ca doar procesul cu concedierea lui Moise a costat SRR, numai pana acum, peste 10.000 euro!!!

Presedinte SUS-Radio Romania

AV Moise

8 gânduri despre “Gala Bute provoaca un razboi fratricid in SRR

 1. Pingback: Gala BUTE faza pe Radio nu s-a terminat!Miculescu & Milan l-a înlocuit pe Demeter&Pușcaș&Co. | SUSROMANIA

 2. Pingback: Cum si-a facut KO, Ovidiu Miculescu de la Radio Romania, pe mana lui Demeter! | SUSROMANIA

 3. Pingback: Gala Bute faza pe Radio, continua ! Ovidiu Miculescu și-a făcut KO, singur ! | SUSROMANIA

 4. Pingback: Gala Bute faza pe Radio se joaca la Tribunalul Bucuresti. Miculescu a fost obligat de CCR sa iasa la joc. | SUSROMANIA

 5. Domnule Moise, supozitia avocatilor dvs., prezentata prin textul: „Este interesant ca avocatii nostri au lansat ipoteza potrivit careia introducerea actiunii ar putea face parte dintr-un plan destul de destept de a se reduce presiunea penala asupra vinovatilor, intrucat introducerea actiunii pe cale civila o face pe SRR sa evite constituirea ca “parte civila”, in dosarul penal” – este, de fapt, o certitudine !Acest plan destul de viclean, nu de destept, cum il numiti dvs., a fost folosit de toghina maria, in cazul CLIR MEDIA si in multe altele. Amintiti-va Hotararea Consiliului de Administratie SRR nr.38/20.04.2011, prin care aceeasi gasca, prin Andras Istvan Demeter, spala o datorie de miliarde de lei a CLIR Media fata de SRR. Da, s-au dus si la instanta – si ? Sa ne amintim si protocolul prin care tochina maria semna un “parteneriat” cu Lidia Barbulescu, fosta sefa a CSM, ca sa … Toate actiunile duc in acelasi punct: la clasa politica. Acesti sefi din Radio, cu salarii mari – nepermise de lege, cum constata Curtea de Conturi, sunt numiti de clasa politica si, din pacate, aceasta clasa este cea mai corupta, nu gresim numind-o mafia politica ! Prof. dr. Constantin Ciutacu scria: “Clasa politică este terminatorul României moderne”.
  Este necesara o ancheta completa si temeinica a tuturor actiunilor manageriale din SRR, din ultimii 10 ani. Speram ca actiunile dvs.sa ajunga la institutiile abilitate ptr. declansarea acestei anchete.

  Apreciază

 6. Domnule Moise, supozitia avocatilor dvs., prezentata prin textul: <> – este, de fapt, o certitudine !Acest plan destul de viclean, nu de destept, cum il numiti dvs., a fost folosit de toghina maria, in cazul CLIR MEDIA si in multe altele. Amintiti-va Hotararea Consiliului de Administratie SRR nr.38/20.04.2011, prin care aceeasi gasca, prin Andras Istvan Demeter, spala o datorie de miliarde de lei a CLIR Media fata de SRR. Da, s-au dus si la instanta – si ? Sa ne amintim si protocolul prin care tochina maria semna un „parteneriat” cu Lidia Barbulescu, fosta sefa a CSM, ca sa … Toate actiunile duc in acelasi punct: la clasa politica. Acesti sefi din Radio, cu salarii mari – nepermise de lege, cum constata Curtea de Conturi, sunt numiti de clasa politica si, din pacate, aceasta clasa este cea mai corupta, nu gresim numind-o mafia politica ! Prof. dr. Constantin Ciutacu scria: „Clasa politică este terminatorul României moderne”.
  Este necesara o ancheta completa si temeinica a tuturor actiunilor manageriale din SRR, din ultimii 10 ani. Speram ca actiunile dvs.sa ajunga la institutiile abilitate ptr. declansarea acestei anchete.

  Apreciază

 7. Domnule Moise, supozitia avocatilor dvs., prezentata prin textul: <>, este, de fapt, o certitudine !Acest plan destul de viclean, nu de destept, cum il numiti dvs., a fost folosit de toghina maria, in cazul CLIR MEDIA si in multe altele. Amintiti-va Hotararea Consiliului de Administratie SRR nr.38/20.04.2011, prin care aceeasi gasca, prin Andras Istvan Demeter, spala o datorie de miliarde de lei a CLIR Media fata de SRR. Da, s-au dus si la instanta – si ? Sa ne amintim si protocolul prin care tochina maria semna un „parteneriat” cu Lidia Barbulescu, fosta sefa a CSM, ca sa … Toate actiunile duc in acelasi punct: la clasa politica. Acesti sefi din Radio, cu salarii mari – nepermise de lege, cum constata Curtea de Conturi, sunt numiti de clasa politica si, din pacate, aceasta clasa este cea mai corupta, nu gresim numind-o mafia politica ! Prof. dr. Constantin Ciutacu scria: „Clasa politică este terminatorul României moderne”.
  Este necesara o ancheta completa si temeinica a tuturor actiunilor manageriale din SRR, din ultimii 10 ani. Speram ca actiunile dvs.sa ajunga la institutiile abilitate ptr. declansarea acestei anchete.

  Apreciază

  • prabusirea SRR a inceput odata cu instalarea lui seuleanu, a continuat, accentuat, sub toghina si, la modul catastrofic, sub acest ipochimen securistoid numit miculescu.

   Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s