Oltea Șerban Parau – director la Radio Romania, de la faza Culturală la faza Penala

Astazi 17 Martie a.c,, are loc la Judecatoria Sector 1 sectia Penala, al doilea termen in dosarul 65643/299/2014, in care Oltea SERBAN Pârău – Director al Centrului Cultural Media din cadrul Societății Romane de Radiodifuziune, a fost acuzata de conflict de interese, in forma continuata, de către Agentia Nationala de Integritate. 

Dna Oltea SERBAN Pârău a semnat zeci de contracte in calitate de director cu soțul sau care are alt nume decât aceasta si prin care a prejudiciat Societatea Romana de Radiodifuziune cu peste 500 milioane de lei vechi.
Instanta a amânat judecarea cauzei pentru 14 Aprilie 2015.
Va vom tine la curent cu derularea procesului.
AV Moise

Un gând despre “Oltea Șerban Parau – director la Radio Romania, de la faza Culturală la faza Penala

 1. Directoarea inculpata, judecata in stare de libertate, Oltea Serban Parau a semnat zeci de contracte cu sotul sau, care are alt nume decat aceasta si a prejudiciat Societatea Romana de Radiodifuziune cu sute de miloane de lei….
  Toate aceeste aspecte ne amintesc de o alta directoare a SRR, Petcu Carmen Mihaela, care a vindut publicitatea SRR firmei unde sotul acesteia avea pozitie cheie si, culmea, acest sot avea alt nume decat al sotiei directoare…
  Aceste directoare au fost puse in functii de conducere si sustinute in ilegalitati de o alta sotie – Toghina Maria, fost PDG – SRR, care le superviza contractele aducatoare de prejudicii Radioului public si de inavutire a… sotilor.
  Directoarea Petcu Carmen Mihaela, dupa ce a fixat „afacerea” cu publicitatea a lasat-o in grija prietenei ei, PDG-ista Toghina si a plecat din SRR la Green City, ( azi, sub ancheta) firma dnei Udrea Elena Gabriela si a sotului acesteia – Dorin Cocos, care are alt nume decat al sotiei…

  „Curat murdar, coane Fanica!”

  Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s