OLAF, DLAF, DNA, ANI, SUS-Radio Romania si legătura cu Ovidiu Miculescu.

Dragi colegi!

Am sa va prezint pe scurt legatura dintre Ovidiu Miculescu – Presedinte Director General al SRR si OLAF, DLAF, DNA, ANI si SUS-Radio Romania!

SUS-Radio Romania a depus in 18 noiembrie 2013 o plangere la DNA (vezi aici) dupa ce sesizase ANI cu privire la aceleasi aspecte (vezi aici).

Raspunsul ANI a venit in 17 septembrie 2014 (vezi aici) care a stabilit ca dl Ovidiu Miculescu a fost in conflict de interese.

In data de 25 februarie 2014 am sesizat la Bruxelles, Oficiul European de Lupta Anti Frauda (OLAF) cu privire la incalcarea legislatiei privind derularea fondurilor europene de catre persoane din conducerea SRR iar raspunsul a venit in 28 martie 2014 (vezi aici).

In 8 mai 2014 am primit o scrisoare de la OLAF (vezi aici) prin care mi-au comunicat faptul ca de cazul sesizat se va ocupa sectia romana a OLAF, adica Directia de Lupta Anti Frauda din Romania (DLAF).

In 19 iunie 2014 am primit o scrisoare din partea DLAF (vezi aici) solicitandu-mi anumite documente in legatura cu cele sesizate la OLAF.

In 16 ianuarie 2015 am primit raspunsul (vezi aici) DLAF privind stadiul cercetarilor, avand in vedere faptul ca ANI a finalizat cercetarile in 17.09.2014 printr-un raport care se afla public pe site-ul agentiei (vezi aici).

Astazi 6 aprilie 2015, la aniversarea a 2 ani de la infiintarea site-ului susromania, am primit scrisoarea de la DLAF care ne anunta ca a sesizat DNA cu privire la faptele penale sesizate de SUS-Radio Romania la OLAF (vezi aici).

Va las pe voi sa trageti concluziile!

Presedinte SUS-Radio Romania

AV Moise

Un gând despre “OLAF, DLAF, DNA, ANI, SUS-Radio Romania si legătura cu Ovidiu Miculescu.

  1. Pingback: Curtea de Apel a decis: Miculescu s-a aflat in conflict de interese! | SUSROMANIA

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s