Parteneriat național între Ministrul Dialogului Social şi Federația Cultură și Mass-Media FAIR-MediaSind

Comunicat preluat de pe site http://www.mediasind.ro

Ministrul delegat pentru Dialog Social Liviu Pop a încheiat miercuri, 8 aprilie, un acord cadru de parteneriat național cu Federația Cultură și Mass-Media FAIR-MediaSind în cadrul proiectului “România suntem noi!”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Documentul a fost semnat de Ministrul Dialogului Social, Liviu Pop,  Preşedintele Federaţiei Cultură şi Mass-Media FAIR-MediaSind,  Leonard Pădureţ şi de Preşedintele Executiv FAIR-MediaSind, Cristi Godinac (foto).

Obiectivul Acordului cadru de parteneriat național este cooperarea și colaborarea pentru consolidarea politicilor și practicilor în ceea ce privește piața muncii din perspectiva dialogului social, precum și consolidarea actorilor pieței muncii din România de a se implica activ în promovarea ocupării și incluziunii sociale a tinerilor, a persoanelor vârstnice și altor categorii de grupuri vulnerabile, prin implementarea politicilor ce vizează ocuparea.

Partenerii vor stabili împreună tematicile de interes comun și un Plan de acțiune pentru activitățile ce vor fi defășurate în parteneriat.

Activitățile care vor fi implementate vor avea ca temă generală: Stimularea și susținerea inovării prin schimbul de experiențe și bune practici și de cercetare într-o nouă abordare în domeniul dialogului social.

De asemenea, ministrul Liviu Pop a mai încheiat acorduri cadru de parteneriat național cu Federația Națională Sindicală din Asistența Socială și Protecția Copilului „PRO ASIST”,  Confederația Națională Sindicală „CARTEL ALFA”,  Federația Națională a Sindicatelor Muncii și Protecției Sociale, Federația Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România „AL. I. CUZA” și cu Federația Asociațiilor Companiilor de Utilități din Energie.

Vezi ataşat Parteneriatul ( 1, 2, 3, 4, 5, 6)

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s