Aloo! Miculescu, Zubin si Viorica Balaci! Tribunalul Craiova a decis ca Moise este presedintele FSSRR! Se aude clar?

Aloo ! Miculescu, Zubin si Viorica Balaci! Tribunalul Craiova a decis ca Moise este presedintele FSSRR! Se aude clar ?

Asa cum se cunoaste deja de catre dvs., lupta mea impotriva abuzurilor savarsite de catre Ovidiu Miculescu a generat surprinzator si o revolta interna in FSSRR impotriva subsemnatului, a unor pseudo-lideri de sindicate musculite care isi faceau veacul pripasiti sub umbrela generoasa a FSSRR.

In conditiile in care eu credeam ca actionez corect si in conformitate cu scopul de activitate al unei organizatii sindicale (care de obicei se afla pe pozitie de adversariat cu angajatorul, sanctionand excesele de putere ale acestuia), brusc o seama de descendenti al lui Iuda si Brutus, lideri de sindicate care nu mai existau decat pe hartie, au intors armele impotriva mea si in favoarea lui Ovidiu Miculescu, urmarind sa ma inlature de la conducerea federatiei, in conditiile in care eu ma luptam, cu buna credinta, sa recapat sediul si bunurile federatiei de care am fost deposedati abuziv, in 22-23 aprilie 2013.

O masura fireasca de aparare a federatiei, a fost sa actionez, in virtutea calitatii mele de organ conducator al federatiei, pentru dizolvarea acestor micro-sindicate care nu mai indeplineau conditiile legale de existenta, dar care aveau “lideri” care intorcandu-si armele (sabiute gen domnu’ Goe), se lansasera in operatiuni de “gherila” in spatele frontului deschis de subsemnatul, impotriva abuzurilor PDG-ului Ovidiu Miculescu.

In timp scurt, federatia, prin reprezentant legal, subsemnatul, am facut demersurile legale si am reusit sa determinam dizolvarea urmatoarelor muste sindicale:

  • Sindicatul Radio Romania, care mai avea 3 membri cu tot cu presedintele “de facto” Radu Pompilius Sofran. Indurerat de trecerea sindicatului sau in nefiinta si ostenit probabil de indelungata si glorioasa activitate sindicala in serviciul celor 2 membri de sindicat subordonati, Sofran s-a cerut ulterior la pensie.
  • Sindicatul Radio Resita, aflat de prea multa vreme sub numarul minim de ortaci a fost de asemenea, trecut in nefiinta de instanta de judecata.

In continuare, se afla in linie dreapta, in procedura de dizolvare, Sindicatul Liber al Personalului Redactiei din Studioul de Radio Craiova, cu ultim sef cunoscut Liliana Ursu, persoana care multa vreme a fost varful de lance al pucistilor din federatie si totodata “propozabil” in locul subsemnatului la sefia federatiei, pana cand a ostenit si a incredintat titlul de propozabil lui Dragos Mircescu.

Si asa, dragi navigatori pe blogul sindicatului, am ajuns si la impulsul care m-a facut sa scriu acest articol.

Astazi am primit decizia civila nr. 284/08.04.2015 prin care Tribunalul Craiova a admis recursul FSSRR, prin reprezentant legal subsemnatul, impotriva unei hotarari prin care Judecatoria Craiova a suspendat cererea federatiei de dizolvare a sindicatului pastorit de marea sindicalista Liliana Ursu, entitate cazuta si ea sub numarul minim de 15 membri.

Decizia este atasata aici.

Din aceasta decizie, prezinta importanta, atat pentru prieteni cat si pentru dusmanii mei, urmatoarele considerente ale instantei:

Foarte sintetic, instanta a hotarat definitiv, cu autoritate de lucru judecat, ca, pana la pronuntarea unei hotarari judecatoresti definitive si pana la inscrierea unui nou organ de conducere al FSSRR in registrul sindical, subsemnatul este organ de conducere si reprezentant legal al federatiei.

Sper ca aceasta decizie sa-i dea de gandit distinsei colege Viorica Nicoleta Balaci care, suparata ca FSSRR i-a executat sindicatul pentru 1.500 lei, m-a reclamat penal pentru Inselaciune, Fals in inscrisuri sub semnatura privata si Uz de fals, ceea ce m-a distrat copios.

De asemenea sper ca aceleasi considerente ale instantei sa-i stimuleze gandirea, in sens pozitiv, si domnului Ovidiu Miculescu care refuza continuat, sa acorde federatiei, sediul la care este indreptatita conform unei decizii (nr. 232/2013) semnate chiar de Miculescu precum si bunurile federatiei care putrezesc si astazi intr-o magazie incuiata a SRR in contra vointei clar exprimate a FSSRR, prin reprezentant legal, subsemnatul.

In incheiere, ma folosesc de acest articol si pentru a preciza, public, ca voi ramane la conducerea federatiei pana cand Ovidiu Miculescu va decide sa restituie federatiei sediul si bunurile ei, moment la care eu voi renunta de buna voie la conducerea acestei entitati, fiind in stare sa-i predau, cu capul sus, “propozabilului” care va fi, o entitate sindicala functionala, cu sediu si cu posesia reinstaurata asupra bunurilor sale.

AV Moise

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s