Stire bomba! Administratia corupta a Radioului Public, lovita naucitor in freza, cu ciocanul lui Thor!

Stire bomba! Administratia corupta a Radioului Public, lovita naucitor in freza, cu ciocanul lui Thor!

Administratia corupta a Radioului Public si Viorica Balaci, liderul Sindicatului Liber din SRR (sindicatul galben), au primit o lovitura naucitoare!

Curtea de Apel Bucuresti a hotarat, pe 05 iunie 2015, anularea alegerilor ce s-au organizat pentru cele doua locuri destinate reprezentantilor salariatilor in Consiliul de Administratie al SRR, acordarea de daune morale reclamantilor si inclusiv publicarea hotararii de condamnare intr-un ziar de circulatie nationala si pe pagina de internet a paratei SRR.

Asa cum si-a exprimat temerea o creatura bucalata, in grupul ei de sprijin de pe Facebook, „zangane catusele„.

Dat fiind spiritul ei ascutit de investigatie, premiat chiar (zice ea!), e foarte posibil sa simta ea ceva in chakre.

Noi nu comentam, dat fiind ca investigatia penala deschisa in urma depunerii sesizarii noastre penale privind modul de derulare a alegerilor este inca in desfasurare si nu vrem sa influentam actul de justitie!

Ne exprimam insa bucuria ca principiul statului de drept si principiul democratiei au invins la Curtea de Apel Bucuresti, in lupta cu administratia Miculescu.

Astazi prezentam stirea pe scurt, urmand ca in zilele urmatoare sa formulam concluzii mai ample in legatura cu acest eveniment unic in istoria SRR si TVR.

Multumim echipei noastre de aparatori, condusa de maestrul avocat Ovidiu Preotesescu, pentru calitatea exceptionala a prestatiei juridice complexe, intr-un proces de categorie super grea!

Multumim si membrilor nostri de sindicat care, in ciuda tuturor presiunilor la care sunt supusi, ne sprijina in continuare in seria faimoaselor „1001 de procese” deschise de noi, pentru curatirea Radioului Public de coruptie si incompetenta!

Multumim de asemenea, Federatiei Romane a Jurnalistilor MediaSind, Federatiei Europene a Jurnalistilor si Federatiei Internationale a Jurnalistilor pentru suportul moral, financiar si mediatic acordat.

Extras de pe portalul instantelor:

Nr. unic (nr. format vechi) : 4322/2/2014
Data inregistrarii 01.07.2014
Data ultimei modificari: 06.06.2015
Sectie: Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal
Materie: Contencios administrativ şi fiscal
Obiect: anulare act administrativ
Stadiu procesual: Fond

Părţi

Nume Calitate parte
PÎRVULESCU CRISTIAN Reclamant
MOISE ADRIAN VALENTIN Reclamant
STANCIU TEODORA Reclamant
JIPESCU ELENA Reclamant
LEV-IULIA NICULAE Reclamant
SINDICATUL UNIT AL SALARIAŢILOR – RADIO ROMÂNIA Reclamant
SOCIETATEA ROMÂNĂ DE RADIODIFUZIUNE (SRR) Pârât

Şedinţe

05.06.2015
Ora estimata: 09:00
Complet: S8 Completul 17 fond
Tip solutie: Admite in parte cerereaSolutia pe scurt: Admite acţiunea în parte. Respinge excepţia lipsei de interes şi excepţia lipsei calităţii procesuale active ca neîntemeiate. Anulează art. 1-5 din Regulamentul privind desfăşurarea alegerilor de desemnare a candidaţilor pentru reprezentanţii salariaţilor în Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune, aprobat prin Dispoziţia Comitetului Director al SRR nr. I 23/3.06.2014. Anulează Decizia SRR – Comisia Tehnică nr. 52/5.06.2014 şi Decizia nr. 42/5.06.2014. Anulează Procesul Verbal de stabilire a clasamentului final al alegerilor, înregistrat la SRR sub nr. 112/7.06.2014. Obligă pe pârâtă la plata sumei de 100 lei despăgubiri către fiecare reclamant persoană fizică pentru încălcarea dreptului de acces în funcţii şi demnităţi publice. Obligă pe pârâtă să publice prezenta hotărâre într-un ziar de circulaţie naţională şi pe pagina sa de internet, pe cheltuiala sa. Respinge restul pretenţiilor ca neîntemeiate. Obligă pe pârâtă la plata sumei de 1100 lei cheltuieli de judecată către reclamantul Sindicatul Unit al Salariaţilor – Radio România. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 5.06.2015.
Document: Hotarâre  1595/2015  05.06.2015

Vezi linkul de pe portalul instantelor, aici.

AV Moise

5 gânduri despre “Stire bomba! Administratia corupta a Radioului Public, lovita naucitor in freza, cu ciocanul lui Thor!

  1. Pingback: Alegeri anulate la Radio România | Reporter Virtual | Portal

  2. Felicitari ! Intradevar e o realizare exceptionala! Ce se intampla acum cu hotararea parlamentului care a ramas fara temei legal, in ceea ce o priveste pe viorica si pe dorosel ? Astia sigur nu o sa lase scaunul din CA de buna voie.

    Apreciază

    • Va multumim tuturor pentru sustinere, felicitari si intrebari. Maine dimineata am solicitat convocarea de urgenta a Biroului Executiv al Federatiei Romane a Jurnalistilor MediaSind care va decide ce vom face mai departe. Va vom tine la curent cu demersurile pe care le vom face impreuna.

      Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s