Ofiterul de presa bine platit, al Presedintelui UDMR, a demisionat de la Radioul Public („Lemondott jól fizető közrádiós állásáról az RMDSZ-elnök sajtósa”)

Ofiterul de presa bine platit, al Presedintelui UDMR, a demisionat de la Radioul Public

Debreczeni Hajnalka neve megjelent a jelenléti naplóban(preluare de pe site http://erdely.atlatszo.hu/)

Titlul acesta nu mai este o stire avand in vedere ca totul s-a petrecut acum cateva luni. Si totusi, ia uite ce am descoperit pe un site de limba maghiara (vezi aici) despre ce s-a intamplat in Radioul Public condus „la centru” de Ovidiu Miculescu si de „pe tusa” de Bogdan Rosca Zasmencu, cel caruia colegii din Radio si Clujenii ii spun plagiatorul (vezi aici si aici).

Si pentru cei care nu inteleg limba maghiara (nici eu, doar cateva cuvinte invatate de la niste foarte buni prieteni maghiari, de la Radio Tg. Mures si de la Radio Cluj!) va rog sa faceti apel la https://translate.google.ro/ si o sa aflati traducerea aproximativa a textului de pe site http://erdely.atlatszo.hu/ .

Stirea a aparut in editia Ziar de Cluj (vezi aici) in data de 4 aprilie 2015 iar impactul a fost major (citeste si aici).

Cel care a dezvaluit toate acestea este membrul Sindicatului nostru, Vasile Luca, caruia, „tusierul” Rosca i-a pus gand rau iar arbirtul de „centru” Miculescu i-a dat un cartonas galben si apoi, imediat, cartonasul rosu (vezi aici si aici).

De ce am dat aceasta stire care nu mai este stire?

Pentru ca maine 18 iunie 2015, presedintele-director general al TVR se va deplasa la TVR Cluj pentru a o pune „la punct” pe JURNALISTA Diana Apahidean (am scris cu litere mari pentru ca merita acest statut!), cea care si-a facut meseria si a prezentat posibile fapte de coruptie (vezi aici), demascate de JURNALISTUL Vasile Luca.

CNA, prin singura voce care mai zice ceva (a dlui Valentin Jucan), a luat pozitie si a reclamat presiuni politice asupra TVR Cluj (vezi comunicatul aici).

Ca si concluzie:

Vasile Luca a demascat posibile fapte de coruptie din radioul Public, TVR Cluj prin Diana Apahidean a prezentat aceste fapte iar consecinta este ca primul a fost dat afara iar Diana-l asteapta pe Stelica (o alintatura pe care am aflat-o din presa!) sa o mustruluiasca pentru ca si-a facut datoria.

Sfat gratuit pentru Stelica:

Nu este bine daca procedati asa! Incalcati Legea! Legea 41/1994!

Sindicatul SUS-Radio Romania este ferm in a apara salariatii, membrii de sindicat, din Radioul Public impotriva abuzurilor de orice fel si, in acest caz, si pe colega noastra de la TVR Cluj, JURNALISTA Diana Apahidean.

Cinste ei si sa nu-i fie frica, pentru ca nu este singura!

PS: SUS-Radio Romania va sesiza DNA cu privire la aceste aspecte chiar daca ele au fost sesizate de membrul nostru de sindicat, Vasile Luca.

DNA nu doarme, doar se preface!

Vom reveni cu amanunte din partea colegilor jurnalisti maghiari!

AV Moise

Un gând despre “Ofiterul de presa bine platit, al Presedintelui UDMR, a demisionat de la Radioul Public („Lemondott jól fizető közrádiós állásáról az RMDSZ-elnök sajtósa”)

  1. Pingback: Vasile Luca a câștigat definitiv ! | SUSROMANIA

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s