Care este diferenta intre SUS-Radio Romania si alte sindicate din Radioul Public?

Care este diferenta intre SUS-Radio Romania si alte sindicate din Radioul Public?  Asa cum ati aflat deja din comunicatul Mediasind din 18 iunie 2015, Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea SRR de anulare a Sentinţei Tribunalului Bucureşti nr. 10967/2014 din 20.11.2014, care consfințea valabilitatea Contractului Colectiv de Muncă din Mass-Media până în data 14.01.2014. Hotărârea de la fond a ramas definitiva, prin respingerea recursului. Care este impactul acestui eveniment, in curtea SRR ?

 1. In primul rand, membrii de sindicat ai SUS-Radio Romania, aflati pe tabelul reclamantilor in procesul aflat pe rolul TMB sub nr. 40109/3/2013, vor castiga dreptul la sporul de fidelitate de 25%, pe ultimii trei ani pana la data introducerii actiunii de catre sindicat (16 decembrie 2013).

Potrivit unui calcul aproximativ, ne asteptam sa obtinem despagubiri de minim 2.000 de euro/per individ, suma estimata in raport de cel mai mic salariu din Radio.

 1. In al doilea rand, se confirma din nou, daca mai era nevoie, ca singurul lider de sindicat care urmareste onest, sa apere drepturile si interesele membrilor de sindicat, este Adrian Valentin Moise.

In conditiile in care era cunoscuta public, inca din decembrie 2013, imprejurarea ca sindicatul SUS-Radio Romania demarase pentru membrii sai, procesul pentru acordarea sporului de fidelitate, a aparut ca lipsita de ratiune legitima, atitudinea celorlalti lideri sindicali care au refuzat cu hotarare sa faca acelasi demers, pentru membrii sindicatelor lor. Starea de pasivitate a unor falsi lideri sindicali gen Balaci Viorica & Georgel, Mircescu Dragos, Ursu Liliana, Donose Catalin, Florea Radu, Nistoran Remus, Helmis Florin, Calugar Florin, etc, dintre care unii chiar au facut tot ce au putut sa discrediteze in fata membrilor lor, demersul judiciar justificat al sindicatului SUS-Radio Romania pentru recuperarea sporului de fidelitate, pagubeste azi, buzunarul fiecarui salariat care a crezut cu buna credinta, in onestitatea falsa a acestor indivizi, platindu-le cotizatie sindicala, cu cel putin 2.000 de euro. Procesul castigat ieri la Curtea de Apel Bucuresti si din care decurge si o certitudine ca sindicatul SUS-Radio Romania va castiga, pentru membrii sai, procesul pentru acordarea sporului de fidelitate, arata de fapt pentru cine lucreaza gasca celorlalti “lideri” sindicali, in frunte cu Balaci si Mircescu. Da, stimati colegi, este trist dar rezulta ca logic ca, desi acesti indivizi pretind mieros ca va servesc interesele dvs., in realitate au lucrat si lucreaza impotriva salariatilor si in interesul lui Ovidiu Miculescu ! Singurul interes al acestor lideri de balci este sa acumuleze notorietate pe spatele dvs, sa va suga de cotizatii si, pe spatele dvs., sa-si foloseasca functia sindicala ca sa-si imbunatateasca situatia personala, in SRR. Pentru toti salariatii SRR care s-au saturat sa fie inselati si pagubiti de falsi lideri sindicali, va asteptam in singurul sindicat care pune mai presus interesele dvs de interesul personal al liderului de sindicat. Sus-Radio Romania !

 1. Pentru zambetul dvs., aceasta este diferenta intre SUS-Radio Romania si celelalte sindicatele din Radio, in imagini:

SUS Radio Romania: Distrugător – Clasa „Zumwalt” Crucisator SUS Radio Romania Sindicatul A: Bărcuță – Clasa „Shaorma” Sindicatul nr 1 Sindicatul B: Pirogă – Clasa „10 negri mititei” Sindicatul nr 2 si

Sindicatele: Carapace – Clasa „Molecula”, între 1 și 3 membri Sindicatul 3 Cu stima, AV Moise

4 gânduri despre “Care este diferenta intre SUS-Radio Romania si alte sindicate din Radioul Public?

 1. Adrian, multumim !
  Omenia, empatia, competenta, experienta si rezultatele actiunilor tale pentru binele profesional, din SRR si nu numai, au dovedit si dovedesc ca esti mai presus de un lider sindical. Din pacate, multe din drepturile salariatilor, castigate prin efortul tau, regimul Balaci-Miculescu&company le-a distrus. Au avut grija doar de ei, au salarii de mii de euro, plus alte avantaje… merita amintiti si „corespondentii” de la Bruxelles, cu trei mii de euro/luna fac tot ce li se cere: mint, jignesc, ameninta, umilesc. Le dorim sa aiba parte de tot ce creeaza!
  Cu timpul, lucrurile se vor aseza/filtra prin ADEVAR, iar viata are valoare – daca o traiesti in ADEVAR.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Parca Miculescu avea o vorba, ” si totul se invarte la bani!”.
  Ultimile tunuri date de SUS Radio Romania cu AV Moise la mansa, cu anularea alegerilor si constatarea valabilitatii contractului colectiv, arata ca singurul lider sindical adevarat din Radio este Moise si singurul sindicat adevarat este SUSRR. Restul sunt niste „papusele” controlate de Miculescu. Treziti-va ! Sustineti sindicatul care merita sa primeasca cotizatia dvs si care o foloseste in interesul dvs. Ati stat la alde Balaci si la restul si ati pierdut, in medie, 3000 de euro, spor de fidelitate, pacaliti fiind ca Moise face actiuni in instanta fara rost !

  Apreciat de 1 persoană

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s