SERPARIA PENALA SINDICALA SI ADMINISTRATIVA DIN RADIOUL PUBLIC. Episodul nr. 1

SERPARIA PENALA SINDICALA SI ADMINISTRATIVA DIN RADIOUL PUBLIC

Episodul nr. 1

Stimati colegi, azi am fost socat sa constat ca gasca penala condusa de Nicoleta Viorica Balaci nu se mai rezuma sa ma insulte si sa ma hartuiasca pe grupul de Facebook, de unde am fost scos cu grija, in prealabil, de slugoiul Tanase Marius, ca sa nu pot raspunde si sa ma apar impotriva acestor serpi veninosi.

Azi, 26.06.2015, un pluton de nu mai putin de noua persoane, angajati ai SRR si facand parte din cele 2 sindicate ale famigliei Balaci (SLSRR si „Partener Media”), intre care am recunoscut pe Viorica si Georgel Balaci, Violeta Arhiri, Adrian Doros, Marius Tanase, Pruteanu Georgica, Mihai Maiorescu, Ofiteru Liviu, au trecut la acte de urmarire fizica a subsemnatului, in sfera vietii mele private si culmea, in jurul orei 14.00, in timp ce este de presupus ca acesti indivizi murdari, cu comportament de grup mafiot, se aflau la serviciu.

Erau la „serviciu” sau erau in „misiune”, pe bani publici, „trimisi speciali” ai domniei voastre, domnule Ovidiu Miculescu, sef al Radioului Public, la procesul care privea un interes privat al cetateanului Moise?

Azi, acesti indivizi nu aveau nici un alt motiv de a se afla intr-o sala de judecata la TMB, in care subsemnatul aveam un proces pe rol ce tinea de viata mea privata, decat de a ma intimida, de a ma speria prin prezenta si numarul lor, si de a ma face constient ca venisera special pentru mine, cu “dedicatie”.

Cum in genere, orice fapta a omului are si un mobil, intrebarea care se pune este ce anume ii uneste pe toti acesti indivizi si pe altii, de cca. trei ani de zile, impotriva lui Moise si a sindicatului SUS Radio Romania?

Ce anume ii face pe acesti pretinsi intelectuali rafinati (daca ii intrebi pe ei!) ca de trei ani incoace sa ma hartuiasca, sa ma scalde zilnic cu injurii si expresii peiorative pe Facebook, pe mine, un “No Job”, un “pompier”, un “nimeni”, o “creatura” (citez doar cateva din perlele feisbuciste ale Vioricai Balaci & Dobritoiu & Cerasela Radulescu, cu care respectivii ma alinta de trei ani incoace), sa ma ameninte cu fapte penale ce ar fi fost comise de subsemnatul in viata asta si in viata anterioara (una din placile favorite ale santajistei Balaci Nicoleta) cu o inversunare care il face sa para un mic copil pe Gadea cu Antena lui, in propaganda impotriva fostului presedinte?

Pai hotarati-va, stimabililor! Si tu, Dobritoiule care te joci pe rand, de-a membrul CD al SRR, de-a liberul intreprinzator, si de-a scriitorul de rahat impotriva mea, pe FB si site-uri anonime !

Ori sunt un nimeni, ori sunt “cineva”, recte cel mai mare dusman al vostru in viata, de va tineti ca la urs dupa mine si va trec frisoanele cand auziti de AV Moise si de sindicatul SUS Radio Romania !

Stimati cititori si colegi,

Chiar daca famiglia mafiot – sindicala Balaci Viorica & Georgel are, din punctul meu de vedere, probleme mari la “mansarda”, toti acesti indivizi omogenizati intr-un action grup de “represiune” impotriva mea, sunt manati de:

  • Ura, razbunarea pentru zilele fripte pe care le-am facut, lor si celui care consider ca ii conduce din umbra, Ovidiu Miculescu, shogunul actual al Radioului public !
  • Frica acestora viscerala ca voi continua sa expun, public si in fata organelor competente, pas cu pas, toate rahaturile in care sunt bagati, ei si altii, toate mizeriile si infractiunile in care s-au bagat folosindu-se de calitati sindicale sau oficiale si din care obtin sau spera ca vor obtine, avantaje personale.

Avand in vedere ca e clar pentru mine ca gasca acestor descreierati a trecut la un nou nivel de angajare in lupta, de data aceasta o angajare “fizica” a dusmanului de clasa, cu urmariri, filaje si intimidari fizice, recunosc ca am inceput sa ma cam tem.

Ma tem ca am ajuns foarte aproape de inima raului, de tenebrele in care, departe de privirile oamenilor cinstiti si de buna credinta din Radioul Public, colcaie si si-au facut trocurile murdare, infractori sindicalisti, cu alte personaje cu apetit de infractori din Conducerea Radioului public.

Ma tem de reactiile irationale ale unor indivizi care nu inteleg sa raspunda cu aceeasi moneda, unor demersuri rationale facute de subsemnatul si care s-au pastrat pana acum, in limitele decentei.

Ma tem de niste indivizi psihopati care nu vor sa accepte cu cavalerism ca, din cand in cand, omul mai pierde cate o batalie.

De azi, chiar ma tem pentru mine si pentru pentru familia mea, desi mi-e greu sa recunosc asta public, in fata dvs.!

Si pentru ca ma tem de ce sunt in stare sa faca niste disperati, si pentru ca increderea mea in Parchet si Justitie, cand e vorba de caracatita radio-penala a lui Miculescu, e un pic mai mare decat genuchiul broastei, in episoadele urmatoare, va voi introduce pas cu pas in tenebrele serpariei penale sindicale si administrative din Radioul Public !

Fac aceste dezvaluiri pe episoade, pentru ca sunt multe informatii si vreau sa va dau ocazia de a le analiza fara graba!

Stati pe aproape pentru ca episodul nr. 2 urmeaza, poate chiar in seara asta!

AV Moise

presedinte SUS-Radio Romania

Poza Pluton 2

Poza Pluton 1

Un gând despre “SERPARIA PENALA SINDICALA SI ADMINISTRATIVA DIN RADIOUL PUBLIC. Episodul nr. 1

  1. Pingback: Serparia din Radioul public. Episodul nr. 7 | SUSROMANIA

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s