SERPARIA PENALA SINDICALA SI ADMINISTRATIVA DIN RADIOUL PUBLIC. Episodul nr. 3

SERPARIA PENALA SINDICALA SI ADMINISTRATIVA DIN RADIOUL PUBLIC.

Episodul nr. 3

In acest episod, va voi povesti despre Tanase Marius Dorian. Balaci poate sa astepte episodul nr. 4, care vine tot in seara asta!

Trebuie sa lamuresc neaparat, mai inainte de a trece la chestiile mai grele, de ce face acest Tanase, umbra pamantului. De ce l-am facut “slugoi”, in episodul nr. 1. Care este rolul acestei rotițe, in mașinăria de război anti-Moise.

Vreau sa judecati voi, angajatii SRR! Si publicul in general!

Eu imi prezint sustinerile si voi decideti la sfarsit, daca am sau nu am dreptate. Este sau nu este, acest individ, un suflet de sluga ce s-a vandut pe 2 arginti, mafiei ce controleaza Radioul public?

Deci sa incepem! Cine este Tanase?

Un “nimeni”, o “creatura” (ca sa imprumut din vocabularul cu care m-au alintat, trei ani, gasca fetidă Balaci & Dobritoiu & Cerasela Radulescu (B&D&R).

Un individ sters, angajat la RADOR, unde nimeni nu se stie foarte clar cu ce se ocupa, “cu salariu mic si o vila mare”, cum zice un cunoscut.

In prezent este si membru supleant in Consiliul de Administratie al SRR, ajuns acolo pe mana lui Balaci Viorica.

Cum a ajuns, el, un apropiat al lui Balaci Viorica? Acum ajungem la ce face el, cu adevarat important.

Tanase este admin-ul unui grup pe Facebook, cu cca. 700 de salariati SRR.

In aceasta calitate, timp de trei ani, Tanase a ajutat servil, gasca B&D&R sa controleze absolut, acest spatiu virtual, sa manipuleze in directia care le convenea, opiniile grupului de angajati SRR, sa atace murdar, pe oricine le statea impotriva, fara sa existe vreo posibilitate reala a victimelor, de a se apara impotriva acestor hiene, fiind eliminati rapid din grup, de catre adminul Tanase Marius, orice opozanti.

Concret, pana in luna iunie a anului 2013, eram si eu (la acel moment, membru in Consiliului de Administratie al SRR si lider al unui important sindicat din Radio, SUS-Radio Romania), membru pe acest grup FB. Aveam pe grupul FB respectiv, cateodata, unele clinciuri cu gasca susmentionata, pe subiecte legate de radio, dar intensitatea si frecventa dezbaterilor erau scazute iar limbajul argumentativ folosit de parti, nu depasea limitele unei minime decente. Brusc, in perioada in care se declansase clar si public, conflictul meu cu Miculescu si in care angajatii SRR se imparteau in tabere, in mod surprinzator, Tanase Marius, in iunie 2013, face un sondaj pe grupul FB, cu urmatorul obiect:

o   Sa nu excludem pe nimeni si sa dezbatem civilizat orice punct de vedere
o   Sa ii excludem pe toti care alimenteaza conflictele
o   Sa il excludem pe Adrian Moise
o   Sa ii excludem pe cei care sunt impotriva lui Adrian Moise

In conditiile in care singurul care a votat impotriva mea a fost Dobritoiu Radu Costin, membru in CD al SRR, Moise este cel scos de pe grup. Ca asa a inteles Tanase, democratia. Sau unde șade puterea! (vezi aici screenshot-ul cu sondajul lui Tanase)

Dupa ce eu, Moise, sunt scos de Tanase, de pe grupul de FB, in spatiul securizat de catre acest mizerabil, gasca B&D&R incepe o campanie furibunda, zilnica, de denigrare si decredibilizare a subsemnatului si a Sindicatului SUS Radio Romania, folosind in liniste cele mai mizerabile epitete si invective la adresa mea, ca doar adminul Tanase veghea si Moise nu se mai putea apara, fiind surghiunit de Tanase.

Suplimentar, in perioada in care Balaci si Miculescu incercau sa determine Parlamentul, sa ma scoata din Consiliul de Administratie, folosindu-se de unii angajati ai SRR, Tanase promova „la greu” aceasta initiativa pe grup si, probabil, chiar in aceasta perioada, Balaci si Tanase batusera palma, in sensul ca daca operatiunea are succes, Balaci imi ia locul in CA si Tanase devine membru supleant, ceea ce s-a si intamplat, dar mai tarziu.

Si uite asa, dupa ce Tanase, in paralel cu munca anosta la RADOR, a prestat trei ani, munca de bodyguard virtual pentru grupul de presiune B&D&R, pazindu-i de orice opozitie, a venit si randul lui Tanase sa-si primeasca “plata”.

In prezent, il gasim pe onorabilul Tanase Marius Dorian, membru supleant al lui Balaci in CA al SRR. In acesta demnitate publica, cand nu o pazeste pe net, de opozitie, pe Viorica Balaci, Tanase mai presteaza ca filor de ocazie, dupa coada lui Moise, cum s-a intamplat vineri, 26 iunie 2015.

Deci, stimati cititori, am fost indreptatit sa-l calific in episodul nr. 1, pe membrul supleant in CA al SRR, Tanase Marius Dorian, drept “slugoi”?

AV Moise

P.S.: Tanase! Daca “No job”, “creatura” si alte mizerii la adresa mea, postate timp de trei ani pe grupul pe care il administrezi, de stapana ta si de prietenii ei, la adresa mea, ti s-au parut manifestari ale unui limbaj “civilizat”, sper ca nu te simti ofensat ca te fac si eu, macar o data, ca sa ma racoresc, “mizerabil” si “slugoi”, ca doar fac parte din aceasi familie de cuvinte “decente”, pe care le-ai aprobat, prietene!

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s