Serparia din Radioul public. Addendum la episodul nr. 4

Stimati colegi,

Stimati cititori ai blogului susromania si suporteri ai Sindicatului SUS-Radio Romania,

 

In primul rand, le multumim tuturor acelora (surprinzator de numerosi) care, zilele acestea, ne-au transmis mesaje de sustinere si incurajare, in demersurile noastre de a dezvalui cum este controlat si stapanit Radioul public, de binomul malefic compus din Ovidiu Miculescu (seful Radioului) si Viorica Balaci (sefa sindicatului reprezentativ).

In special tin sa le multumesc celor doi lideri sindicali care, parasindu-ma in trecut, au avut taria sa ma sune ieri si sa-mi spuna ca au realizat, in sfarsit, ca au fost inselati de propaganda turbata a trolilor miculescieni.

Va asigur ca in mod real, mailurile mi-au fost trimise de Ileana Savu, chiar daca in prezent cele doua protagoniste dau din colt in colt, cu explicatii care se bat cap in cap.

Pot dovedi oricand, organelor abilitate, realitatea mailurilor in cauza care, ca orice mailuri, sunt stocate pe serverele de mail ale Yahoo, si nu in calculatorul meu, neputand fi alterate de subsemnatul.

De altfel chiar blonda SRR-ului, asa cum o stim, isterica si instabila, aflata sub socul primului tsunami si fara sa realizeze ca mi-au fost forward-ate de Ileana Savu, a recunoscut implicit, realitatea mailurilor, zbierand pe FB, in faza 1, ca ma va reclama pentru o pretinsa spargere a contului de mail.

Doar ulterior, in faza 2, apararea celei care sustine, in mod socant, ca ii are la degetul mic si pe Victor Ponta si pe Ovidiu Miculescu, s-a nuantat, in sensul ca daca, prin “absurd”, ar fi adevarate mailurile, ma va reclama pentru violarea corespondentei.

Pentru ca gasca badaranilor (B & D & R) a realizat disperata ca se pierde controlul terenului, ca mastile au inceput sa cada, ca oamenii se elibereaza de vraja si incep sa “vada”, a aparut si o faza 3, in sensul ca Ileana Savu (a carei fiica a fost cununata de famiglia Balaci) a fost luata pe sus si convinsa sa declare mincinos pe grupul FB ca mailurile nu exista, ca ea nu le-a trimis niciodata, ca sunt o “facatura”.

Sunt o facatura? Ha ha ha !

Astept sa ma reclamati, circari ieftini ce sunteti!

De fapt, pentru ca eu cred ca in ADN-ul vostru, sunteti niste lasi, priceputi doar la santaj si la insirat mascari pe FB, azi am sesizat eu, personal, toate parchetele (inclusiv DNA) sa cerceteze realitatea acestor mailuri si daca Moise a savarsit vreo infractiune, aducandu-le la cunostinta publica.

By the way,

As putea supune ca e prima oara cand, doar un strop, il compatimesc pe Miculescu!

E chiar comic sa realizezi ca nici macar bietul Miculescu nu a scapat de santajul primitiv si desantat practicat de Viorica Balaci, sau fara sa fie atentionat de respectiva, “ca nu se pot bate in CV-uri”.

Cu acelasi reflex izvorand dintr-o gandire atrofiata la cateva idei fixe, Viorica il pune la punct pe pe bietul shogun, ca intre ea si el, e diferenta de CV, si pe mine, ca intre mine si ea, e diferenta “de cateva biblioteci”.

O tipica manifestare a frustrarii de o viata care a alienat-o in prezent, pe Viorica! Frustrarea de a fi un “nimeni”. Poate cineva sa creada ca acesta necunoscuta, pana mai ieri, il are pe Victor Ponta, la degetul mic? Sa credem oare, ca Viorica Balaci, l-a pus pe Ovidiu Miculescu, in Consiliul de Administratie?

Sa fie oare adevarat? Sau ne aflam in fata manifestarilor unei minti bolnave?

Daca e adevarat, atunci Viorica Balaci e un traficant de influenta cu o putere colosala, putere care o aseaza langa “combinatori” de nivel national, precum Dorin Cocos si Viorel Hrebenciuc. SRI si DNA trebuie sa ia aminte la aceasta individa, intrucat reprezinta un pericol cert pentru “siguranta nationala”.

Daca e doar deranjata la “mansarda”, atunci Viorica ar trebui sa ia tratament. Pe reteta. Stiintific. Prescris de un doctor specialist si nu dupa ureche, pentru ca daca iei pastile nepotrivite, incepi sa te crezi prieten cu Victor Ponta!

AV Moise

PS: In curand urmeaza episodul nr. 5, cu dezvaluiri privind modul in care si-a obtinut reprezentativitatea, Sindicatul Liber, in anul 2012. Cu probe, ca de obicei !

3 gânduri despre “Serparia din Radioul public. Addendum la episodul nr. 4

  1. Si eu sunt mandra de Radio Romania dar nu de cel de azi. Intr-adevar cel din trecut avea darul sa transmita ascultatorilor pasiunea si entuziasmul unei echipe. Avea suflet si astfel era mult mai usor sa ajunga in casele romanilor, avea o amprenta si un mesaj inconfundabile. Sunt mandra si de colegii mei, mai putin de cei care n au rezistat si au devenit obedienti in fata conducstorilor veniti pe tancuri. Ce sa faci, pentru unii chiar e dificil sa reziste tentatiilor de tot felul, e drept nu avem acelasiADN.

    Apreciază

  2. Mandru ca am asemenea colegi! De mare clasa ! „Credibilitate, autoritate morala, notorietate, profesionalism, prestigiu”…. Nu stiu domnii si doamnele din „ocupatia Miculescu” nici ce inseamna, nici cum se castiga. Si daca ar afla, doi bani nu ar da. „Cel mai frumos si mai bun lucru din mass media romaneasca”. Da, au fost vremuri frumoase, cand cultura organizationala a SRR insemna mult pentru cei care faceam parte din ea, cand veneam de drag in Berthelot 60-64 si nici nu mai conta cate zile de concediu aveam restante pentru ca aici era viata noastra. Ne-au terminat cu umilintele si dispretul la care ne-au supus, au distrus inima SRR, pasiunea, entuziasmul. Le-au inlocuit cu tristete, ura si dorinta de razbunare. Roata se mai si intoarce.

    Apreciază

  3. Sunt, ca si voi, un picut cam derutat de bombitele mega-bataliilor purtate de protagonistii razboiului super-atomic, usor dezorientat de zgomotele tastaturilor de serviciu, total incurcat de implementarea managementului de tip nou, mai mult sau mai putin amuzat de unele situatii. Dar ce naiba se intampla? Cand se termina, cum se termina, toata povestea asta cu iz de cocina? Ce vina are Radio Romania sa fie tarat in tot felul de laturi mediatice. Radio Romania nu inseamna Miculescu sau Moise, nu inseamna cercetatii si urmaritii penal, condamnatii si incompatibilii, nu inseamna gastile si neamurile de sorginti dubioase. Unde ati adus, stimati efemeri conducatori, aceasta institutie cu o istorie de aproape un secol? Angajatii, n-au nicio vina, nu sunt intrebati cand sunteti alesi, doar suporta consecintele acestor numiri strict politice, suporta radicalizarea managerilor, a sindicatelor si a angajatilor pe baza acestor criterii sau a altor interese meschine. Este nedrept, managementul modern si performant nu se reduce la cine nu este cu mine este impotriva mea. Asta este perceptia domniilor voastre despre cel mai mai frumos si mai bun lucru din mass-media romaneasca? Care este miza reala si logica fireasca , in intelegerea domniilor voastre, atunci cand dialogul lipseste sau este mimat zeflemitor ? Unde sunt negocierile corecte pornite din buna-credinta, credibilitate, autoritate morala, notorietate, apartenenta la organizatie. Cum sunt cuantificate pierderile cauzate de lipsa acestora? Stimabililor purtati principala vina pentru ca s-a ajuns aici, oamenii sunt timorati iar drepturile le sunt calcate in picioare. Aveati, din postura de manageri, toate instrumentele necesar preintampinarii si respingerii oricaror eventuale iesiri in exterior a acestor convulsii interne dar ati preferat sa puneti la bataie tot orgolilul intr-un razboi fara miza reala. Ati impartit in pro si contra, in buni si rai, in aliniati – ”caractere puternice” privilegiati si nealiniati – cercetati dispciplinar . Ati vrut doar sa demonstrati, cu fiecare miscare facuta, faptul ca apartineti sistemeului care va apara si protejeaza indiferent de speta. Stim asta, doar voi aveti dreptate si drepturi, am vazut in ultimii zeci de ani, dar mai avem si noi un drept, acela de a refuza sa ne fie jignita inteligenta. Nu vi se pare ca este disproportionata forta resurselor puse la bataie? Noi nu avem forta sa fim aroganti pentru ca n-avem niciun partid sau structura in spate. N-avem nici forta sa ne punem viata la bataie pentru a va sprijini sa ajungeti in functii deoarece gandul ca nu se mai termina calvarul acestei tari ne-a obosit teribil. De zeci de ani va rabdam inutilitatea doar pentru ca nu e frumos sa aratam cu degetul.

    Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s